Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Даєш чотирнадцяту! «Оболонь-Бровар-2» - «Джуніорс». Анонс матчу

Даєш чотирнадцяту! «Оболонь-Бровар-2» - «Джуніорс». Анонс матчу

В активі шпитьківчан серія з 13 перемог поспіль!

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
9 сентября 2016, 19:34
Даєш чотирнадцяту! «Оболонь-Бровар-2» - «Джуніорс». Анонс матчу

Найближчим часом на «Джуніорс» очікує дуже щільний графік матчів. Вже у суботу, 10 вересня, команда вирушить до Бучі, де у рамках 18-го туру чемпіонату Київської області протистоятиме «Оболонь-Бровар-2». Через день шпитьківчани зіграють у Ворзелі, де пройде матч чемпіонату Києво-Святошинського району (суперник – «Ірпінь»), а вже у середу (14 вересня) відправляться у Вінницьку область на матч-відповідь Кубка України.

Найближчий суперник «Джуніорс» - «Оболонь-Бровар-2» - у другому колі чемпіонату Київщини не вражає. Команда втратила декількох основних гравців (зокрема Мачарашвілі перейшов в «Рубін»), що відобразилося на результатах. «Пивовари» вдома поступилися РВУФК (0:2) та «Рубіну» (1:4), а на виїзді зіграли внічию з «Броварами» (2:2) та «Монолітом» (3:3). Як бачимо, команда багато пропускає, що не може не тішити напередодні зустрічі з «Джуніорс».

Команда Сергія Шута, в свою чергу, підходить до матчу, маючи в активі серію з 13 перемог поспіль! На даний момент шпитьківчани впевнено лідирують у чемпіонаті Київської області, випереджаючи найближчого переслідувача аж на 10 очок. Якщо команда збереже набраний переможний хід, то вже за декілька турів завоює чемпіонський титул.

Зазначимо, що матч «Оболонь-Бровар-2» - «Джуніорс» відбудеться в Бучі на базі київської «Оболоні», а його початок заплановано на 12-00. Запрошуємо підтримати команду!

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты