Tribuna/Футбол/Блоги/ФК Джуніорс/Чи бути реваншу? «Джуніорс» - «Сокіл». Анонс матчу

Чи бути реваншу? «Джуніорс» - «Сокіл». Анонс матчу

У 17-му турі чемпіонату Київської області на шпитьківчан знову очікує районне дербі.

Блог — ФК Джуніорс
Автор — ФК "Джуніорс"
1 сентября 2016, 01:25
Чи бути реваншу? «Джуніорс» - «Сокіл». Анонс матчу

У черговому турі чемпіонату Київщини ФК «Джуніорс» зустрінеться з «Соколом», якому нещодавно протистояв у фіналі Кубка області. В принципі, з моменту кубкового поєдинку особливо нічого не змінилося. Хіба що «Сокіл» зміцнив свої позиції у чемпіонаті області. Переможна серія колективу нараховує вже шість матчів! За втраченими очками команда Олега Самченка вже третя, а враховуючи, що попереду на неї чекають зустрічі з прямими конкурентами («Патріотом» і «Десною»), цілком ймовірно, що «соколята» зможуть завершити сезон на другій позиції.

Якщо для «Сокола» майбутній матч – це можливість скоротити відстань від «Патріота», то для «Джуніорс» - шанс ще міцніше закріпитися на першому місці, щоб вже ні в кого не виникало сумнівів щодо того, кому в цьому сезоні дістанеться чемпіонський титул.

Зазначимо, що з «Соколом» не зможе зіграти Олександр Левенець. Півзахисник «Джуніорс» дискваліфікований. Однак на цей раз тренерський штаб команди зможе розраховувати на допомогу Євгена Чуприни, Олексія Ремезовського та Олександра Скорохода, які не брали участі у фінальному матчі. Останній феєрично розпочав свої виступити за «Джуніорс», забивши у двох поєдинках чемпіонату області п’ять м’ячів. Тож побажаємо команді успіху!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Тиждень Маринчука
30 апреля 2018, 09:11
Все посты