Tribuna/Футбол/Блоги/Top Five/Бернлі сенсаційно переміг Тоттенгем

Бернлі сенсаційно переміг Тоттенгем

Англійська Прем’єр-ліга повернулась після перерви з 27-м туром, в якому зустрілися Бернлі та лондонський Тоттенгем. Матч відбувся на домашньому стадіоні Бернлі Терф Мур. Перед початком поєдинку, більшість експертів надавали перевагу саме гостям з Лондона, адже після тріумфу в Лізі Чемпіонів над Боррусією, матч з командою яка займає 15-ту сходинку АПЛ, здавався легким для підопічних Поччетіно, але все виявилось інакше. Перший тайм команди розпочали доволі обережно, помалу створювали позиційні атаки. Тоттенгем на правах лідера більше часу контролював м’яч, але якоїсь небезпеки...

Блог — Top Five
Автор — Dmytro Bolotov
23 февраля 2019, 21:43
2
Бернлі сенсаційно переміг Тоттенгем

Англійська Прем'єр-ліга повернулась після перерви з 27-м туром, в якому зустрілися Бернлі та лондонський Тоттенгем. Матч відбувся на домашньому стадіоні Бернлі Терф Мур. Перед початком поєдинку, більшість експертів надавали перевагу саме гостям з Лондона, адже після тріумфу в Лізі Чемпіонів над Боррусією, матч з командою яка займає 15-ту сходинку АПЛ, здавався легким для підопічних Поччетіно, але все виявилось інакше.

Перший тайм команди розпочали доволі обережно, помалу створювали позиційні атаки. Тоттенгем на правах лідера більше часу контролював м'яч, але якоїсь небезпеки біля воріт соперника створнити не зміг. Бернлі намагався ловити суперника на контр-атаках, але до загострення біля воріт Уго Льоріса справа не доходила. Більшість часу команди боролися за м'яч в центрі поля й в цілому перша половина зустрічі видалась без яскравих моментів та забитих голів. Команди пішли на перерву з "сухим" рахунком на табло.

Другий тайм гри команди розпочали жвавіше ніж перший, що в підсумку призвело до забитого голу від Бернлі. На 57-й хвилині  після кутового, Кріс Вуд відправив м'яч у ворота Уго Льоріса,1-0. Тоттенгем був неготовий до таких подій у матчі з аутсайдером, тому команда Поччетіно почала більше створювати моментів у воріт суперника. Вже на 65-й хвилині Денні Роуз асистував на Гаррі Кейна, який обіграв Тома Гітона,1-1. Після забитого м'яча Тоттенгем намагався забити ще один, але оборона Бернлі діяла надійно. Господарі відповіли на атаки лондонців небезпечними моментами. Спочатку Хендрік пробивав у кут воріт, але не влучив, однак на 85-й хвилині Єшлі Барнс замкнув на дальній штанзі розрізру передачу від Ґудмундссона,2-1.

Лондонці намагалися зрівняти рахунок на останніх  хвилинах, але оборона та голкіпер Бернлі діяли надійно. Впідсумку вольова перемога господарів з рахунком 2-1 та 13-та сходинка АПЛ. Натомість Тоттенгем втрачає важливі бали в чемпіонській боротьбі і тепер відставання від Манчестер Сіті та Ліверпуля складає 5 балів.

Бернлі: Гітон (к),Тейлор, Мі, Тарковскі, Бардслі, Макніл (Ґудмундссон, 80), Корк, Уествуд, Гендрік (Брейді, 80), Вуд, Барнс.

Тоттенгем: Льоріс (к) , Вертонґен, Альдервейрельд, Фойт (Ламела, 76), Роуз, Уінкс (Льоренте, 62), Сіссоко, Ор'є - Еріксен, Сон (Моура, 88), Кейн.

Другие посты блога

Все посты