Tribuna/Футбол/Блоги/Top Five/Манчестер Юнайтед мінімально обіграв Лестер

Манчестер Юнайтед мінімально обіграв Лестер

В рамках 25-го туру Англійської прем’єр-ліги на Кінг Пауер зустрілися Лестер-Сіті та Манчестер Юнайтед. Поєдинок мав велике значення для обох команд, адже перемога Лестера означала їх повернення до топ 10, натомість 3 залікових бали для МЮ допомогли би випередити лондонський Арсенал на 1 бал та піднятися на 5-ту сходинку АПЛ, скоротивши відрив до Челсі на 3-ри пункти та поборотися за зону Ліги Чемпіонів. Початок матчу видався доволі жвавим від обох команд. Спочатку Ндіді пробив по воротам Манчестера, але небезпеки біля воріт Давіда Де Хеа не було. Після тривалої атаки Маркус Решфорд зам...

Блог — Top Five
Автор — Dmytro Bolotov
3 февраля 2019, 22:00

В рамках 25-го туру Англійської прем’єр-ліги на Кінг Пауер зустрілися Лестер-Сіті та Манчестер Юнайтед. Поєдинок мав велике значення для обох команд, адже перемога Лестера  означала їх повернення до топ 10, натомість 3 залікових бали для МЮ допомогли би випередити лондонський Арсенал на 1 бал та піднятися на 5-ту сходинку АПЛ, скоротивши відрив до Челсі на 3-ри пункти та поборотися за зону Ліги Чемпіонів.

Початок матчу видався доволі жвавим від обох команд. Спочатку Ндіді пробив по воротам Манчестера, але небезпеки біля воріт  Давіда Де Хеа не було. Після тривалої атаки Маркус Решфорд замкнув простріл з флангу, але м’яч пройшов біля стійки. Манчестер почав контролювати м’яч та будувати атаки. На 9-тій хвилині Поль Погба вирізав з центра поля навісну передачу в штрафну зону Лестера, яку замкнув Решфорд, 1-0. Забитим голом Маркус відзначив свою 100-ту гру за Юнайтед. Лестер намагався зрівняти рахунок, але оборона Манчестера зіграла надійно й в підсумку команди пішли на перерву за мінімальної переваги гостей.

На початку другого тайму Лестер почав пресингувати Юнайтед намагаючись зрівняти рахунок.

Перший небезпечний момент біля воріт манкуніанців з’явився в середині тайму коли Медісон пробивав зі штрафного, але м’яч влучів в стінку та відскочів до Джеймі Варді. Англієць пробив ударов через себе, однак кіпер Юнайтед парирував м’яч. Гравці Манчестер Юнайтед більшість другої половини гри захищались та створили лише декілька небезпечних моментів у воріт Каспера Шмейхеля. Лестер поступово підступався до воріт гостей й наприкінці матчу мали чудову нагоду зрівняти рахунок. Півзахисник господарів Геззаль пробив зі штрафного у самісінький кут воріт, однак Давід Де Хеа перевів м’яч на кутовий.

У підсумку мінімальна перемога Манчестер Юнайтед з рахунком  1-0, яка дозволяє команді закріпитися на п’ятій сходинці турнірної таблиці, а Лестер тим часом залишається на 11-тій позиції в АПЛ.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты