Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 5-го туру

H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 5-го туру

В п’ятому турі Н2Н-фентезі чемпіонату України команди розійшлись не на жарт, трощили одне одного з натхненням і шаленством, а всі підсумки фентезі-протистоянь вже оформлені у традиційний звіт.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
15 августа 2017, 12:22
18
H2H Fantasy УПЛ 2017/18. Підсумки 5-го туру

В п'ятому турі Н2Н-фентезі чемпіонату України команди розійшлись не на жарт, трощили одне одного з натхненням і шаленством, а всі підсумки фентезі-протистоянь вже оформлені у традиційний звіт.

5-й тур наразі встановив рекорд щодо набору фентезі-балів з початку чемпіонату - 2161 бал на усіх учасників, і по 180 - в середньому на команду.

Найкориснішими "придбаннями" туру згідно з інформацією Tribuna.com стали динамівець Ярмоленко (13), полтавець Далкку (12) і маріуполець Болбат (11).

Результати 5 туру:

Неймовірний за своєю напругою матч видали "Сталь" і "Ворскла" - у двох лініях дуелі завершились внічию, а olegkin наче його "реальний" аватар з "Ворскли" Далкку, наважився на спринтерський забіг в компенсований час, який увінчався ефектним голом.

Битва тріумфаторів минулого сезону завершилась гучним розгромом чемпіона - "Олександрія" відправила "Шахтар" у нокаут.

"Динамо" та "Чорноморець" взяли приклад з олександрійців, оформивши "чисті" перемоги, а невдахами туру цілком можна назвати "Карпати" - набравши більше фентезі-балів, ніж суперники, "леви" таки поступились "чайкам" у непростому фентезі-трибої.

Цифри туру:

377 - саме матч "Маріуполь" - "Карпати" був найбагатшим на зібрані фентезі-бали

345 - "Динамо" та "Зірка" зіграли найекономніше серед інших пар суперників

77 - відзнаку "Гравець туру" поділили між собою jevarodi ("Олександрія") та Roma Golovanov ("Чорноморець"). До речі, для jevarodi це вже друга така відзнака з початку чемпіонату, і вдруге він ділить п'єдестал із суперником

57 - Роман Фур ("Зоря") із досить пристойним показником набраних фентезі-балів (згадуючи попередні чотири тури) отримав відзнаку "Щасливця туру"

222 - Командою туру стає "Олександрія" із найвищим з початку чемпіонату показником спільно набраних фентезі-балів за тур

Символічна збірна 5 туру традиційно в кольорах Команди туру:

Після п'ятого туру час глянути на бомбардирські звитяги учасників. Станом на сьогодні ситуація виглядає ось так:

STAS1980 зі "Сталі" вправно кладе у кожному матчі по голу, на відстані одного м'яча від нього п'ятеро інших бомбардирів (при цьому, inform'а позбавлено одного забитого гола рішенням нашого КДК), а одразу 13 гравців мають у своєму активі по три м'ячі.

Турнірна таблиця чемпіонату:

На вершині тривладдя - "Маріуполь", "Сталь" і "Динамо" поки що витискають із себе максимум та користають з похибок суперників. Щільний пелетон з п'яти команд наступає на п'яти тріумвірату лідерів, а чемпіон минулого сезону вирішив перевершити подвиги приснопам'ятного "Лестера" - "Шахтар" замикає турнірну таблицю і набирається спортивної агресії на матчі наступного туру.

Анонс 6-го туру:

"Шахтар" з "Олімпіком" в очній зустрічі з'ясують кому пасуватиме сумнівна честь стати 12-ю командою чемпіонату, "Динамо" із "Сталлю" організують розбірку лідерів, а всі інші учасники матимуть змогу покращити своє становище.

Вдалих трансферів і натхнення до боротьби усім!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты