Tribuna/Футбол/Блоги/The Fakers Tribune/Морозюк — наш Месси

Морозюк — наш Месси

Воспитанник Динамо искренне рассказал о внутренних проблемах киевлян, так должен делать каждый.

Блог — The Fakers Tribune
10 февраля 2020, 16:43
1
Морозюк — наш Месси

Воспитанник Динамо искренне рассказал о внутренних проблемах киевлян, так должен делать каждый.

Микола Морозюк створив поки що найкращий випуск Трендеця. Але водночас викликав тонни хейту, що Кракеном піднялися з глибин і дісталися щупальцями мало не до кожної новини, пов‘язаної з футболістом.

Миколу не люблять — це зрозуміло. Бо він вдягається, як гангстер з чікагського Іст-Сайду, дав дружині гроші на силіконові цицьки і дозвіл на сварки з вболівальниками, та ще й гравець не далеко не топовий. Навіть, за мірками УПЛ.

Тому коли він розповідає про те, як гівняно тренують Хацкевич і Михайличенко, а селекціонери привозять в Київ непотрібний брухт, що заробляє у вісім разів більше за місцевих талантів, стає трохи хижо. Типу: ти хто такий? Що ти награв? Яке маєш право критикувати рідний клуб?

Якщо ви десь так думаєте, вітаю. Ви геть нічим не відрізняєтесь від Лужного, Михайличенка й Суркіса. І заслуговуєте вічно дивитись на те, як Динамо потопає у болоті неіснуючих конспектів.

Минулого тижня Ліонель Мессі, цей найсіріший кардинал в історії футболу, у соцмережах відверто розпочав війну проти спортивного директора Барселони Абідаля. Якщо, навіть, у такого підпільного майстра урвався терпець, то що говорити за Морозюка? Який, до того ж, вже не є гравцем Динамо.

Ми живемо в час, коли приховати будь-яку інформацію складно. Не треба бути Шліманом, щоб знайти свою Трою, покоперсавшись в мережі. І абсолютно нормально, коли професійні спортсмени розповідають вболівальникам про справи в клубі, чемпіонаті чи збірній, знаючи цю всю кухню зсередини. Або коли Алексіс або Русин радіють в Інстаграмі звільненням Моуріньо чи Хацкевича. Ви ж і самі здогадувались, що цих тренерів гравці не запросять на хрестини своїх дітей, чи не так?

Світ вже ніколи не буде тим, що був вчора. Тому досить впрягатись за Динамо і сварити Морозюка. Навпаки, давайте підтримаємо його, і хай про ситуацію з клубом відверто скажуть інші колишні чи нинішні гравці. Лише так можна змусити Суркіса задуматися. Інакше — буде біда. На двіжку 2001 року далеко не доїдеш.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Морозюк — наш Месси
10 февраля 2020, 16:43
1
Манифест The Fakers Tribune
9 января 2020, 14:17
8
Все посты