Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Анонс до 9 туру. Центральний матч туру СК Дніпро -1 - Зоря

Анонс до 9 туру. Центральний матч туру СК Дніпро -1 - Зоря

Автор — Роналду
23 сентября 2021, 06:42
5
Анонс до 9 туру. Центральний матч туру СК Дніпро -1 - Зоря

Колос – Ворскла

Десята команда чемпіонату спробує нав’язати боротьбу 5 команді. Господарі мають у запасі одну гру із Минаєм, яку було перенесено через участь Колоса у єврокубках. У Ковалівців в активі 8 балів із 5 забитими і 12 пропущеними м’ячами. Ворскла має у своєму активі 15 балів і 15 забито і 7 пропущених м’ячів.

У попередньому турі Колос обіграв Інгулець із рахунком 2-0, що дозволило команді перервати трьох матчеву серію із поразок. Ворскла, у свою чергу, здолала на своєму шляху Минай із рахунком 2-0.

Між собою команди зустрічались 4 рази де 1 перемогу здобули Ковалівці і 3 перемоги на рахунку Полтавців. Різниця забитих і пропущених голів складає 3-7 на користь Ворскли.

Гості мають бути фаворитами на полі і диктувати свою гру. Господарі нині лише будують свою гру під керівництвом в.о Сергія Кузнєцова. Гравцям Колоса варто остерігатись: Руслана Степанюка на рахунку якого 5 голів, Олівє Тілль на рахунку якого 2 голи і 4 паси, Олександр Скляр – 1 гол 4 паси. Ворсклі варто приділити особливу увагу до Ренана на рахунку якого 1 гол і 2 гольові передачі та Дениса Костишина, який завжди загострює ситуацію біля воріт суперників. Прогноз на матч 0-2.

Олександрія – Маріуполь

Сьома команда проти одного із аутсайдерів чемпіонату, яка знаходиться на 15 місці. Олександрія після 8 турів має 14 балів і 8 забити і 6 пропущених м’ячів. Маріуполь 4 бали – 11 забитих і 21 пропущених м’ячів.

У попередньому турі Олександрія зазнала прикрої поразки від Динамо із рахунком 0-1. Маріуполь, але «не команда Остапа Маркевича» програла Шахтарю із рахунком 0-5. За цим матчем слідкував в.о головного тренера збірної України Петраков і був дуже радий забитим голам Сікана.

Між собою, в рамках чемпіонату України, команди зустрічались 16 разів, із них 6 перемог на рахунку Олександрії, 5 нічиїх і 5 перемог Маріуполя. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 21 – 18 на користь Олександрії.

Домінувати на полі має Олександрія, хоча команда гостей має гарну перевагу, адже основні футболісти пропускали попередній тур. Від господарів чекаємо динамічний футбол і швидке переміщення м’яча. Маріуполь спробує зіграти у відкритий футбол і теж доведеться шукати шанси для забиття голів, адже команді вкрай важливо здобувати бали для виході із доволі складної ситуації.

Гравцям Маріуполя варто більше уваги приділяти Максим Третяков на рахунку якого 2 голи 1 пас, Сергія Рибалки 2 гольові передачі, Іван Калюжний гол + пас. Гравці Олександрії мають приділити особливу увагу до Андрія Кулакова на рахунку якого 5 голів, Артур Микитишин гол+пас, Стасюк - 2  гольові передачі. Прогноз на матч 2-1

 Шахтар – Верес

Друга команда чемпіонату буде протистояти восьмій команді. Шахтар у попередньому турі переміг Маріуполь із рахунком 5-0. У своєму активі команда має 19 балів і  19 забитих і 4 пропущених м’ячів. Верес у попередньому турі зазнав поразки від СК Дніпро -1 із рахунком 0-1. Чим перервали переможну серію із 3 перемог поспіль. У своєму активі гравці Рівного мають 11 балів і по 8 забитих і пропущених м’ячів.

Між собою команди зустрічались 10 разів, де Шахтар отримав 8 перемог 1 нічия і 1 перемога Вересу. Різниця забитих і пропущених голів складає 18-5 на користь господарів.

Фаворит зустрічі однозначно господарі. Господарі мають остерігатись: Гегедоша, Кучерова, Немчанінов, Солдат, Сергійчук які мають у своєму активі гол+пас. Гості мають приділити особливу увагу до Траоре, який встиг забити 5 голів, Конопля, який віддав 4 гольові передачі, Патрік – 2 голи + 2 паси, Мудрик гол + 2 паси, Судаков із 3 голами. Прогноз на матч 3-0.

Рух – Динамо

У попередньому турі Рух поступився Десні із рахунком 0-1. На своєму рахунку має 8 балів 6 забитих і 10 пропущених м’ячів, що дозволяє займати 9 місце. Динамо у надважкому матчі перемогли Олександрію із рахунком 1-0. У таблиці чемпіонату продовжують утримувати лідерство із 22 бали і 23 забитих та 2 пропущених голи.

Рух має приділити особливу увагу до Циганкова, який забив 6 голів і віддав 1 гольову передачу, Буяльський – 5 голів, Де Пена – 2 голи + 2 паси, Шапаренко – гол + 2 паси. Динамо має остерігатись Борячук забив 3 голи. Між собою команди зустрічались 2 рази, де дві перемоги отримало Динамо із загальним рахунком 5-0.

Фаворит поєдинку є гості, які мають на полі диктувати свої умови гри. Варто очікувати динамічного футболу, із позиційними атаками від Динамо, Рух спробує зіграти від оборони на контратаках. Прогноз на матч 0-2.

 Минай – Львів

Господарі поля мають у своєму активі гру у запасі проти Колоса. У попередньому турі команда поступилась  Ворсклі із рахунком 0-2 і зараз займає 13 місце із 6 балами. Різниця забитих і пропущених голів складає 5-9. Львів провалив старт чемпіонату і зараз знаходиться на 16 місці із 3 балами. Різниця забитих і пропущених голів складає 4 забитих 13 пропущених голів. У попередньому турі команда зіграла у нічию 0-0 із Металіст 1925.

Між собою команди зустрічались 2 рази. В обох разах перемогу святкував ПФК Львів. Загальна різниця забитих і пропущених голів складає 1-3 на користь гостей.

Матч має бути дуже принциповим, адже команди будуть змагатись за умовні 6 балів. Зрозуміло, що Минай і Львів, у цьому сезоні будуть змагатись за виживання у чемпіонаті. Тому нічия немає влаштовувати жодну із команд. Господарі поля мають реальний шанс виграти і відірватись на безпечну відстань від зони вильоту. Прогноз на матч 1-2

 СК Дніпро -1 – Зоря

Центральний матч цього туру, де зустрічається третя команда Чемпіонату проти шостої. У попередньому турі СК Дніпро -1 мінімально обіграв Верес 1-0. В активі команда має 16 балів і 13 забитих та 8 пропущених голів.  Зоря у попередньому турі обіграла Чорноморець із рахунком 3-0. В активі команда має 14 балів і 16 забитих і 9 пропущених голів.

Між собою команди зіграли 4 поєдинки, де 3 перемоги святкувала Зоря і одна нічия. Різниця забитих і пропущених голів складає 3-9 на користь луганчан. Гравці СК Дніпро -1 мають звернути увагу на: Саядманеша та Кочергіна на рахунку яких по 3 голи і одному гольовому пасу, Фрімпонг – 3 голи, Гладкий і Шахаб, які забили 2 голи і віддали по 1 передачі, Громов і Булеца – по 2 паси. Зоря має бути уважнішими при грі із Довбиком, який забив 4 голи і віддав 1 пас, Назаренко і Чуже – 2 голи + 2 паси,  

Фаворитом поєдинку має бути СК Дніпро -1, який знаходиться у більш піднесеному настрої і будує плани про боротьбу за бронзові медалі у цьому чемпіонаті. Зоря теж не має поступатись, адже якщо гравці і тренерський штаб прагне повторити досягнення попереднього сезону, то варто здобувати бали у грі із прямими конкурентами. Прогноз на матч 2-1

 Десна – Металіст 1925

Четверта команда чемпіонату протистоятиме дванадцятій. У попередньому турі господарі мінімально обіграли Рух 1-0. В активі команда має 16 балів, 12 голів забила і 12 пропустила. Металіст 1925 у попередньому турі зіграла у нічию із ПФК Львів 0-0, в активі команда має 7 балів, де забила 6 голів і пропустила 12 голів.

Між собою, в рамках чемпіонату України, команди не зустрічались. Гості впродовж останніх 5 матчів не може здобути перемогу і мають різницю забитих і пропущених м’ячів 1-8.

Гостям варто остерігатись Калітвінцев, який забив 2 голи і віддав 4 гольові передачі, Безбородько – 5 голів, Завійський – 2 голи і 3 передачі, Тотовицький – гол + 3 паси. Господарі мають приділити увагу Марлісону.

Матч обіцяє бути цікавим. Домінувати на полі має Десна. Гості навпаки гратимуть на швидкісних контратаках. Очки потрібні двом командам, тому бій має бути ще той, особливо це стосується Харківчан. Прогноз на матч 3-1.

 Чорноморець – Інгулець

Чорноморець у попередньому турі програв Зорі із рахунком 0-3. Команда на даний момент знаходиться на 14 місці в активі 5 балів, 9 забитих і 21 пропущений гол. Інгулець у попередньому турі програв Колосу із рахунком 0-2. Команда займає 11 місце із 7 балами, де забили 8 і пропустили 14 голів.

Між собою в рамках чемпіонату України команди не зустрічались. Матч обіцяє бути дуже цікавим, адже обидві команди грають у атакувальний і відкритий футбол. Має бути присутня динаміка пересування м’яча. Пресинг і контрпресинг варто очікувати від обох команд. Більше шансів на перемогу у гостей. Прогноз на матч 1-3

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты