Tribuna/Футбол/Блоги/Суб'єктивно про футбол України/1 запис

1 запис

Про море, сонце, літаки і США.

Автор — Мария Патока
4 марта 2014, 16:23
11

Всі ми кажемо, що футбол і політика повинні бути роз’єднані, але, як бачите, не виходить. І чемпіонат перенесли, і матч збірної на такий приємний і теплий Кіпр, і ледь його не скасували.

Але цей матч нам потрібен, хіба не так? По-перше – глянути як там збірники по зимі, по-друге – просто вдихнути повітря, свіжого футбольного повітря і на 90 хвилин забути про все.

І, дякувати Богу і новому міністру молоді та спорту, збірна вже відлетіла до Кіпру.

Склад нам нічого нового не презентував, думаю, і основа на матч з США теж не буде якоюсь експериментальною. Але нове обличчя, та ще і захисник, звісно радує. На мою думку у нас проблема з ними – треба більше викликати, а не 5, і правий лише один.

Отже, познайомимося з Андрієм Пилявським – киянином, вихованцем «Шахтаря» та «Арсенала», який зараз будує свою кар’єру на Землі Обетованній.

Гравець має достатньо хороші габарити для захисника: 192 сантиметри зросту. В парі с Женьою Хачеріді це буде стіна перед рамкою Пятова (Рибки? Бойко? ). 

Взагалі поява цього гравця у списку збірної викликала падіння Вікіпедії, бо багато хто (судячи з реакції – зараз це від слідкувати просто) не знав, або не згадав цього гравця.

Що ж, бажаємо йому успішних зборів і ще викликів. Якщо тренер випустить його на гру – можна буде проаналізувати потім, зараз мало що можна казати, навіть мало було фото та відео з тренувань.

Але найголовніше – свіжа кров, і не тільки з чемпіонату України.

І про море.  Море там прекрасне, але зараз достатньо прохолодно і обіцяють дощі, то ж хлопці не поплавають, а сконцентруються на товариській зустрічі

P.S: поверніть чемпіонат, лякливі миші в ФФУ.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты