Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/10 презентацій футболістів, які збирали повні стадіони

10 презентацій футболістів, які збирали повні стадіони

Пропоную вам згадати презентації відомих футболістів, які зібрали велику кількість вболівальників.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
16 июля 2015, 19:00
10
10 презентацій футболістів, які збирали повні стадіони

За поверненням Карлоса Тевеса до «Бока Хуніорс» спостерігали 40 тисяч вболівальників. Блог «Мої думки про футбол» показує інші визначні зустрічі фанами новачків команд.

10. Тьєррі Анрі («Камп Ноу»)

 

Влітку 2007 року французький нападник перейшов до «Барселони». Його презентація зібрала 35 тисяч вболівальників «блаугранас».

9. Хамес Родрігес («Сантьяго Бернабеу»)

Після вдалого виступу колумбійця на ЧС у Бразилії вболівальники «вершкових» із нетерпінням чекали презентації Хамеса Родрігеса. І коли настав час презентації, 35 тисяч вітало новачка на «Сантьяго Бернабеу».

8. Карлос Тевес («Бомбонера»)

Пройшло 11 років, і він повернувся. Більше 40 тисяч прихильників «Бока Хуніорс» прийшли вітати повернення Тевеса.   

7. Давід Вілья («Камп Ноу»)

Після ЧС-2010, де «Фурія Роха» вперше стала переможцем, кращого бомбардира турніру Давіда Вілью вітали на презентації 46 тисяч прихильників «Барселони».

6. Фернандо Торрес («Вісенте Кальдерон»)

 

За 7, що «Ель-Ніньйо» провів в Англії, за ним скучили вдома. Майже 50 тисяч прийшли вітати повернення додому блудного сина.

5. Кака («Сантьяго Бернабеу»)

Бразильську суперзірку прийшло привітати 55 тисяч прихильників «вершкових», котрі ще не знали, що їх сподівань володар ЗМ-2007 не виправдає.

4. Неймар («Камп Ноу»)

Прихильники каталонського гранда дуже привітно зустріли молодого бразилця. Близько 57 тисяч шанувальників «Барселони» зібралося на «Камп Ноу», щоб прівітати Неймара.

3. Златан Ібрагімович («Камп Ноу»)

Златана дуже чекали у столиці Каталонії, тож на «Камп Ноу» зібралося 60 тисяч вболівальників – вони ще не знали, що у їх клубі швед проведе лише рік.

2. Дієго Марадона («Сан-Паоло»)

Коли до Неаполя на презентацію приїхав геніальний аргентинець, в місті почалося справжне свято. Фанати раділи, ніби «Наполі» виграв якіїсь важливий трофей. На стадіоні «Сан-Паоло» його вітали 65 тисяч вболівальників. З часом їхні надії справдилися: Марадона став головною зіркою команди, яка почала вигравати титули.

1. Кріштіану Роналду («Сантьяго Бернабеу»)

Прихильники «вершкових» відчували, що до них приїхала справжня суперзірка сучасного футболу. На «Сантьяго Бернабеу» зібралося близько 75 тисяч вболівальників. Не кожна гра мадридського клубу збере таку кількість вболівальників. За 6 років перебування у клубі Роналду довів, що вартий такої уваги вболівальників.

                                             Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты