Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/10 найдорожчих трансферів аргентинських футболістів

10 найдорожчих трансферів аргентинських футболістів

Пропоную вам переглянути десятку найдорожчих трансферів аргентинських футболістів.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
5 апреля 2015, 20:52
10

10. Енцо Перес 25 млн. євро

Трансфер з "Бенфіки" до "Валенсії" (2015 р.)

Чудова гра аргентинського півзахисника на останньому чемпіонаті свту у Бразилії де аргентинці дійшли до фіналу. Змусила взимку цього року іспанську "Валенсію" розщедритися на придбання Переса.

9. Вальтер Самуель 25 млн. євро

Трансфер з "Роми" у "Реал" Мадрид (2004р.)

 

У 2004 році перехід центрального аргентинського захисника до королівського клубу вважався досить вдалим трансфером. У той період часу Самуель був одним з кращих захисників планети.

8. Карлос Тевес 30.5 млн. євро

Трансфер з "Манчестер Юнайтед" до "Манчестер Сіті" (2009р.)

Один з кращих аргентинських нападників сучасності у 2009 році за непогані гроші перейшов з "Манчестер Юнайтед" в стан заклятого ворога. У перший же сезон Тевес став кращим гравцем "Манчестер Сіті", за версією гравців та вболівальників.

7. Хав'єр Савіола 36 млн. євро

Трансфер з "Ріверт Плейт" до "Барселони" (2001р.)

Савіола ще у досить юному віці 19 років прибув до столиці Каталонії, після молодіжного чемпіонату світу де став найкращим бомбардиром турніру. Та на жаль не зміг на повну міру розкритися у "Барселоні".

6. Гонсало Ігуаїн 36 млн. євро

Трансфер з "Реал" Мадрид до "Наполі" (2013р.)

Провівши шість сезонів у мадридському "Реалі", показуючи там досить пристойну гру. Ігаїн влітку 2013 року перейшов до "Наполі", де є тепер кращий бомбардиром команди у серії А.

5. Хуан Себастьян Верон 42,5 млн. євро

Трансфер з "Лаціо" до "Манчестер Юнайтед" (2001р) 

Найкращі роки своєї кар'єри "Відьмак" провів у "Лаціо". Перехід у "Манчестер Юнайтед" вболівальники "червоних дияволів" сприйняли з великим оптимізмом. Та на жаль Верон не грав на такому рівні, як у італійській команді.  

4. Хав'єр Пасторе 43 млн. євро

Трансфер з "Палермо" до "ПСЖ" (2011р.)

Сицілійський клуб придбав Пасторе у 2009 році за 5 млн. євро у скромної аргентинської команди "Уракан". А через два роки продавши його за 43 млн. євро "ПСЖ". 

3. Серхіо Агуеро 55 млн. євро 

Трансфер з "Атлетіко" до "Манчечтер Сіті" (2011р)

Один з кращих форвардів сучасного футболу перебрався до англійського клубу у 2011 році. І напевно це одне з найкращих придбань "Манчестер Сіті" за останні роки.

2. Ернан Креспо 55 млн. євро

Трансфер з "Парми" до "Лаціо" (2000 р.)

Римський "Лаціо" придбав придбав аргентинського нападника в той період за рекордну сумму. Креспо віддячився вже у дебютному сезоні за "орлів" став кращим бомбардиром серіії А.

1. Анхель Ді Марія 75 млн. евро

Трансфер з "Реал" Мадрид до "Манчестер Юнайтед" (2014р.)

Влітку минулого року "Манчестер Юнайтед" придбав талановитого аргентинського півзахисника. Спочатку справи йшли добре у Ді Марії, та в другій половині сезону, щось пішло не так. Ходять чутки, що "ПСЖ" проявляє інтерес до Анхеля і ціна може перевищити 80 млн. євро.   

                                         Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше. 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты