Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/Відкритий лист Тіто Віланови вболівальникам Барси

Відкритий лист Тіто Віланови вболівальникам Барси

У липні минулого року коли Тіто Віланова покидав клуб у зв’язку зі станом здоров’я, він написав відкритий лист вболівальникам Барселони. Пропоную вам ще раз його прочитати і думаю, що ви зрозумієте, що це була за людина.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
26 апреля 2014, 19:18
2

У липні минулого року коли Тіто Віланова покидав клуб у зв’язку зі станом здоров’я, він написав відкритий лист вболівальникам Барселони. Пропоную вам ще раз його прочитати і думаю, що ви зрозумієте, що це була за людина.                      

Спасибі "Барса", спасибі всім.

- Після п'яти казкових років у команді, яка виконала мрію кожного тренера  прийшов час змін у моєму професійному житті. Необхідно зосередити всі сили для боротьби проти захворювання, яке мені діагностували півтора роки тому.

- Лікування, через яке мені зараз належить пройти на думку лікарів не повинно поєднуватися з обов'язками головного тренера настільки вимогливого клубу, як ФК " Барселона". Однак я продовжу працювати в цьому клубі, який так люблю , і буду виконувати інші функції, пов'язані зі спортивною сферою.

- Непросто залишати цих людей, таких особливих, гравців, товаришів по тренерському штабу і друзів, з якими я розділив стільки незабутніх моментів мого життя. Я буду завжди вдячний їм за все, що вони мені дали. Рівень людяності і футбольний клас цієї команди здатні витримати будь-які складнощі. Я переконаний, що вона готова впоратися з новими спортивними викликами сезону, які обіцяють бути хвилюючим для всіх.

- Також хочу особливо подякувати президенту, керівництву і спортивному директору Андоні Субісарреті за їх віру в мене і особливо за їх беззастережну підтримку як у спортивному, так і в особистому плані. Настільки ж важлива для мене підтримка, яку я отримую від доктора Романа Каналя і його команди лікарів. Я знаю, що в цьому матчі не граю один, що я є частиною солідарного клубу, який допоможе мені впоратися з цим довгим процесом, як я робив це до теперішнього часу.

- Усім вам - сосьос і всіхм уболівальників "Барси " - я хочу подякувати від усього серця за вашу підтримку і любов, яку я від вас отримую. Не тільки зараз, а взагалі, впродовж останніх місяців. Хочу сказати вам, що я спокійний, сповнений сил і підходжу до цього нового етапу в процесі моєї хвороби в повній впевненості в тому, що все пройде добре.

- Також велике спасибі всім футбольним уболівальникам, колегам по професії, клубам, спортсменам та іншим відомим і невідомим мені людям за ваші слова підтримки, які надали нових сил мені і моїй родині.

- Це складний час для моїх близьких, і тому я попросив ЗМІ поваги та розуміння . Зараз, коли я залишив пост тренера " Барси", сподіваюся отримати настільки необхідний для мене і моєї сім'ї спокій і приватність.

- Мені не хотілося б завершувати цей лист  не побажавши удачі та успіху новому тренеру найкращої команди у світі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты