Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/6 речей, які ми дізналися з матчу «Лаціо» - «Динамо»

6 речей, які ми дізналися з матчу «Лаціо» - «Динамо»

Блог «Мої думки про футбол» аналізує матч ЛЄ, «Лаціо» - «Динамо».

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
9 марта 2018, 15:12
14
6 речей, які ми дізналися з матчу «Лаціо» - «Динамо»

Блог «Мої думки про футбол» аналізує матч ЛЄ, "Лаціо" - "Динамо".

Циганков - лідер "Динамо"

Найкращим за версією Whoscored у складі "Динамо" був Віктор Циганков - 7,5. Молодий гравець "біло-синіх" забив красивий гол і віддав результативну передачу. Він також зробив дві ключові передачі і точність його передач складала 88%. Можна сказати все, що було небезпечно біля воріт "Лаціо" не обійшлося без участі Віктора.

Взагалі у поточному році "Динамо" зіграло 6 офіційних матчів. Молодий півзахисник киян у цих іграх забив 5 голів та віддав три результативні передачі. Можна щ впевненість сказати, що 20-ти річний юнак став лідером "Динамо".

Гармаш - найгірший у складі "Динамо" 

Напевно, більшість прихильників "біло-синіх" з радістю сприйняли, той епізод коли, Денис отримав жовту карту.  Бо вони зрозуміли, що домашню гру він пропускає. По закінченню гри Гармаш взагалі отримав червону.

Денис багато помилявся, хоча і приняв у часть у першій гольовій атаці. Можна сказати він один випадав з досить повноцінного колективу. Дивно, що Хацкевич не замінив його під час зустрічі.

"Динамо" вкотре показало характер 

Можна багато критикувати тренерський штаб "Динамо" за різні тактичні прогалини під час матічв команди. Але язик не повернеться критикувати за відсутність характеру. Хацкевич та його помічник Лужний у період своєї кар'єри футболістів були справжніми бійцями на футбольному полі.

Нинішнє "Динамо" також не раз показало бійцівський характер на полі. Після того, як рахунок став 2:1, команда не розгубилася і зрівняла рахунок. Можна також згадати попередній матч у чемпіонаті проти "Зорі", гру групового етапу проти "Патризану" та і матч відповідь проти грецького АЕКа.

Хацкевич вгадав із заміною 

Білоруський наставник "Динамо" зробив всього-на-всього одну заміну у грі. Замість молодого Шапаренка вийшов кращий бомбардир "Динамо" у цьому розіграші "ЛЄ" Жуніор Мораєс, який зрівняв рахунок. 

Голи красені у виконанні гравців "Динамо"

Будемо відвертими обидва голи забиті футболістами "Динамо" були досить шикарними. Гол п'яткою від Циганкова та дальній вистріл Мораеса сподобалися багатьом вболівальникам.

"Динамо" знову не дуже вдало грало у захисті

Напевно, тільки інертна гра в нападі "Лаціо" не дозволила римлянам забити більше. Кияни досить часто помилялися позиційно в захисті, що і призвело до двох голів у ворота Бойко, а в кінці гри просто пощастило, що Чіро Іммобіле потрапив у штангу. Було багато обрізок в опорній зоні й захисті також.

Бурда помітно нервував, а Кадар хоч і грав досить пристойно, але обидва голи були забиті із центральної зони захисту. Хоча, звісно був провал в опорній зоні в обох випадках.

Фото: ФК "Динамо" (Київ)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты