Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/10 найдорожчих літаків відомих футболістів

10 найдорожчих літаків відомих футболістів

Блог «Мої думки про футбол» за допомогою англійського порталу The Sun пропонує вам переглянути, які відомі футболісти володіють шикарними літаками.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
26 января 2018, 15:41
12
10 найдорожчих літаків відомих футболістів

Блог «Мої думки про футбол» за допомогою англійського порталу The Sun пропонує вам переглянути, які відомі футболісти володіють шикарними літаками.

10. Роналдіньо 

Embraer Phenom 100

Роналдіньо нещодавно закінчив футбольну кар'єру. І тепер в нього буде більше часу для подорожі на своєму приватному літаку, вартість якого складає 2,6 млн футнтів стерлінгів. Він зможе розмістити на борту сімох пасажирів.

9. Кака

Cessna Citation CJ3 Plus

  

 

Кака також місяцть тому завершив кар'єру. Він є власником шикарного літака вартістю 5,7 млн фунтів стерлінгів. На борту літака сучасна цифрова система автопілоту, а також місця для 9-ти пасажирів.  

8. Гарет Бейл 

Cessna Citation XL Plus

   

Валлійський футболіст - найдорожче придбання мадридського "Реалу". Звісно, він і заробляє непогано тому 8,6 млн фунтів стерлінгів за літак - не проблема для Гарета.  

7. Неймар 

Embraer Legacy 450

Найдорожчий футболіст світу витратив 10 млн футів стерлнігів, щоб придбати Embraer Legacy 450. Літак Неймара виділяється стильним салоном.

6. Вейн Руні 

Dassault Falcon 900LX   

  

Легенда англійського футболу не пошкодував 14 млн фунтів стерлінгів за Dassault Falcon 900LX. Його створили в Швейцарії і завдяки сучасним технологіям, літак Руні витрачає невелику кількість палива. Також треба відмітити, що у салоні розташовані шикарні дивани, які створюють домашню атмосферу під час перельотів.

5. Поль Погба   

Gulfstream G280

Французька зірка "МЮ" всього-на-всього за 18 млн фунтів стерлінгів придбала літак в якому розташоване чудове ліжко для відпочинку. Коли Поль не відпочиває, то ліжко перетворюється на стіл з чотирма кріслами.

4. Девід Бекхем  

Bombardier Challenger 350

Девід Бекхем хоч і не грає вже декілька років, але заробляє на рекламі більше за багатьох чинних футболістів. 19 млн фунтів стерлінгів не проблема для Девіда, коли захотів придбати такий шикарний літак.

3. Златан Ібрагімович 

Cessna Citation Longitude

Златан має власний острів тому, звісно, без літака ніяк. 21 млн фунтів стерлінгів - для клієнта Міно Райоли не є великою проблемою, щоб придбати чудовий літак, який бере на борт 12 пасажирів.

2. Ліонель Мессі

Embraer Legacy 650

Для того, щоб придбати Embraer Legacy 650 Мессі витратив 25 млн фунтів стерлінгів. Але аргентинець задоволений. Його літак вміщує на борту 14 пасажирів і зможе також підняти у повітря 1 134 кг багажу.

1. Кріштіану Роналду 

Gulfstream G650

Найдорожчий літак у Кріштіану Роналду.  Вартість Gulfstream G650 складає 28 млн фунтів стерлінгів. Літак португальця зможе прийняти на борту 18 пасажирів, а також розвиває швидкість до 1130 км/год.

Джерело: thesun.co.uk

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты