Tribuna/Футбол/Блоги/Дніпро за справжній футбол/Дніпро : Вовчанськ. Надважливий кубковий матч в аматорах

Дніпро : Вовчанськ. Надважливий кубковий матч в аматорах

Цієї середи в Дніпрі відбудеться півфінал Кубка. Більшість згадує матч СК-1 проти «Шахтаря», але гра «Дніпра» з «Вовчанськом» стане значно важливішою. І зважаючи на історію клубу «Дніпро», і на те, що гра обіцяє бути значно рівнішою та принциповішою.

Автор — Roman Ščerbak
30 апреля 2019, 20:59
3
Дніпро : Вовчанськ. Надважливий кубковий матч в аматорах

Цей сезон в аматорському чемпіонаті складається для «Дніпра» дуже важко. 6 знятих очок, складні результати та 9 місце в своїй групі. Але в аматорському Кубку результати значно кращі. Команда обіграла краматорський «Сапфір», харківський «Універ-Динамо» та «ЛНЗ-Лебедин», про матч-відповідь із яким я писав раніше. 

Лебединці були володарями Кубка після перемоги в 2018 році над «Вікторією» з Миколаївки. Цей результат закріпив очікування про дніпрян як фаворитів турніру. Наступним супротивником став «Вовчанськ» із невеликого міста Харківської області, яке знаходиться під кордоном із росією. На жахливому полі «Дніпро» програло 1:0 після голу зі штрафного майже з центру поля. Цей результат усе одно залишив можливість виходу до фіналу для дніпровського клубу.

Декілька днів тому фанати клубу розпочали кампанію для реклами гри. Було записано відео зі гравцями та тренерами команди, створено подію на Фейсбуку.

На жаль, керівництво клубу не бажає робити кроки зі свого боку для бодай якогось розвитку та розкрутки. Навіть якщо враховувати важке становище «Дніпра». З їхнього боку було лише створено подію на Фейсбуку. Уже після того, як це зробили ресурси ультрас.

Ця гра важлива ще й тому, що обидва фіналісти турніру гратимуть у Кубку України 2019/20. А супротивником дніпрян може стати «Демня» зі Львівської області, якщо переграє «Авангард» Бзів. Саме ця команда вибила «Дніпро» з Кубка України 2017/18.

Тож за можливості приходьте на «Дніпро-Арену» 1 травня на 16:00. Підтримайте клуб, у якій би лізі він не виступав.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Повернення «Метеору»
20 марта 2019, 12:29
10
Рішення для «Карпат»
28 сентября 2018, 22:19
8
Все посты