Tribuna/Футбол/Блоги/Розбір Українського футболу/Друга команда Донецька. Амбіції донецького «Металурга» в нинішньому сезоні.

Друга команда Донецька. Амбіції донецького «Металурга» в нинішньому сезоні.

Тут поговоримо про перспективи «Металурга Д» на цей сезон,про їхні трансфери та основний склад.

Автор — romi4
28 июля 2013, 17:07
7

Минулий сезон донецька команда провела на досить високому рівні. Металург дав бій лідерам і не втрачав очки з аутсайдерами. Саме вони по праву заслужили місце в Лізі Європи. На що спроможний Металург разом із молодим і амбіційним тренером?

Пішли:

Лоренцо Ебесіліо - («Габала»),?. Зірковий нападник приєднався до команди минулого сезону. В минулому гравець Аякса не зміг себе показати в чемпіонаті України і дуже швидко знайшов собі інший клуб.

Олександр Воловик - («Шахтар»),?. Центральний оборонець команди,який був одним із лідерів покину команду цього міжсезоння. Втрата цього захисника я думаю вплине на початкову гру в захисті. Можна зазначити,що Олександр був одним із лідеріфв команди.

Віталій Іванко - («АЕК Ларнака»),ВА. Молодий нападник не мав достатньо ігрової практики в стані донецького Металурга,атож прийняв пропозицію із Кіпрскої команди.

Геворг Казарян - («Шахтар К»),оренда. Нападник збірної Вірменії провів непоганий минулий сезон,але як для форварда забивав дуже мало - всього 3 голи за сезон. Також він не надто підходив під систему Юрія Максимова. Аби не втратити цього гравця,який в перспективі може розкритися по новому,то був переданий казахській команді в оренду.

Драман Траоре - («?»),?. Малійський форвард по не зрозумілим причинам покинув клуб, хоча забивав він досить часто і був гравцем основи. Про теперишній клуб футболіста також нічого не відомо.

Шина - («?»),?. Центральний захисник покинув Металург цього міжсезоння тому,що португалець не мав достатньо ігрової практики. Першу половину сезону він просидів на лавці,а другу половину Шина провів в молодіжній команді.

Віталій Квашук - («Зоря»),?. Молодого талановитого півзахисника підписала луганська команда,відразуж відправивши його до дублю. Натомісь в Металургу він провів лише 1 поєдинок.

Прийшли:

Даніель Олівейра - («Вайт Стар»),?. Бразильський нападник,який прийшов з бельгійського чемпіоната повинен збільшити конкуренцію в атаці,поки по справжньому в дії ми його не бачили.

Алекс да Сілва - («АЕК Ларнака»),?. Ще один бразильський півзахисник приєднався до Металурга. Виступав  Сілва в ранзі чемпіонів Кіпру,тому деякий досвіт за спиною вже має.

Даррен О'Ді - («Торонто»),ВА. Цей ірландський захисник прийшов до Металурга для того аби замінити Воловика в центрі захисту. Це буде дуже не легко зробити. Також Дарен купувався для підсилення гри команді в плані гри в Лізі Європи.

Олександр Насонов - («Волинь»),ВА. Олександр виявився не потрібним в Луцьку. Його вибір пав саме на донецький Металург. Молодий і перспективний правий захисник буде пнарощувати конкуренцію,але вибити Морозюка з основи майже не реально.

Мусевенгосі Мгуні - («Терек»),?. Вже не перший раз Мгуні долучається до команди з донецька. На разі Мгуні повинен замінити на полі Траоре. По фізичним даним і статурою ці два гравця дуже подібні,але на разі в Мгуні є деякі проблеми з травмами.

Майкл Бабатунде - («Кривбас»),ВА. Талановитий півзахисник,який вже не раз визивався до лав національної збірної може принести користь для Металурга. Це і справді хороше підписання,але чи заграє Бабатунде в донецькій команді не відомо.

Основний склад:

Основний склад буде часто змінюватися протягом сезону,так як навантаження на футболістів будуть колосальні. Захисна лінія виглядає найбільш збалансовано хоча на місці центрального захисника може зіграти молодий талант Василь Прийма. Також в розпоряджені Максимова є два висококласних голкіпери,Панків та Бандура. В лінії атаки лідером являється досвідчений Дімітров та молодий Даніло,саме вони будуть визначальними фігурами в атаці Металурга.

Перспективи на сезон:

Як і кожна команда,яка грає в Єврокубках Металург буде економити сили і намагатися вигравати в кожному матчі. Амбіції у другої команди донецька досить пристойні. Кожного сезону команда показує хорошу та якісну гру. Цей сезон виключенням не буде,хоча не варто забувати про кадрові проблеми. Цей сезон дасть нам відповідь на питання про те чи зможе Металург в майбутньому нав'язати бородьбу за чемпіонство українським грандам.

Прогноз: 5-7 місце,в Лізі Європи вихід в групу.

Другие посты блога

Фоmenко і збірна
15 августа 2013, 15:13
3
Арбітр - друг чи ворог?
5 августа 2013, 16:28
2
Все посты