Tribuna/Футбол/Блоги/Наші News/FIFA звинувачують в корупції

FIFA звинувачують в корупції

У відповідь на підозри в корупції при наданні Катару права проведення чемпіонату світу з футболу Йозеф Блаттер заявив, що критики ФІФА домагаються «розвалу» федерації. Президент ФІФА Йозеф Блаттер стверджує, що деякі критики Міжнародної федерації футболу хочуть «розвалити» її.

Блог — Наші News
Автор — Our-News.org
12 июня 2014, 15:18
2

Як стало відомо з "Наші News", у відповідь на підозри в корупції при наданні Катару права проведення чемпіонату світу з футболу Йозеф Блаттер заявив, що критики ФІФА домагаються "розвалу" федерації. Президент ФІФА Йозеф Блаттер стверджує, що деякі критики Міжнародної федерації футболу хочуть "розвалити" її.

Таку заяву він зробив у відповідь на підозри в корупції при наданні Катару права проведення чемпіонату світу з футболу 2022 року. 

"Критики хочуть розвалити не тільки гру, але і всю організацію, тому що вона така потужна", - сказав Блаттер в обігу до представників Азіатської конфедерації футболу (АКФ) у понеділок, 9 червня, повідомляє агентство спортивної інформації SID. 

За словами Блаттера, в висунутих звинуваченнях у корупції очевидно прояв дискримінації та расизму, з якими ФІФА повинна боротися. Він закликавпредставників АКФ "продемонструвати єдність і зберегти цю єдність". "Це найкращий спосіб дати відсіч тим, хто хоче нас розвалити", - вважає Блаттер. 

Тим часом за чотири дні до початку ЧС-2014 у ЗМІ з'явилися нові подробиці корупційних операцій. Так, газета Sunday Times пише про причетність до них і легенди німецького футболуФранца Беккенбауера (Franz Beсkenbauer).

Лучшее в блогахБольше интересных постов