Tribuna/Футбол/Блоги/Наші News/Чергова поразка збірної Росії

Чергова поразка збірної Росії

А в Бразилії триває свято футболу. І сьогодні на мундіалі збірна Бельгії поглумилась над росіянами. У матчі другого туру в групі «H» чемпіонату світу з футболу збірна Бельгії обіграла російську команду. Гра, що відбулася в неділю, 22 травня, в Ріо-де-Жанейро на знаменитому стадіоні «Маракана», завершилася з рахунком 1:0 на користь бельгійців.

Блог — Наші News
Автор — Our-News.org
27 июня 2014, 17:22
1

А в Бразилії триває свято футболу. І сьогодні на мундіалі збірна Бельгії поглумилась над росіянами. У матчі другого туру в групі "H" чемпіонату світу з футболу збірна Бельгії обіграла російську команду. Гра, що відбулася в неділю, 22 травня, в Ріо-де-Жанейро на знаменитому стадіоні "Маракана", завершилася з рахунком 1:0 на користь бельгійців повідомляють "Новини дня України".

У першому таймі бельгійці досить довго володіли м'ячем, однак їм не вистачало темпу. Було замітно, як бельгійці бережуть сили на другий тайм, щоб мабуть під саму завісу піднажати на росіян. Так і сталось. Гол у ворота росіян забив на 88-й хвилині нападник бельгійської збірної Дивока Орігамі. Та й взагалі збірна Росії в другому таймі виглядала дуже слабо. У футболістів не виходило абсолютно нічого. Рахунок на табло мав бути куда більшим. Мабуть росіянам повезло, що вони пропустили тільки один м'яч. Отже, закономірна перемога над російською збірною дозволила бельгійцям достроково вийти в плей-офф. Росіяни після двох ігор у групі заробили всього лиш одне очко. Третій груповий матч вони зіграють зі збірною Алжиру.

Востаннє команди Бельгії та Росії зустрічалися в товариському матчі в 2010 році. Тоді бельгійці здобули перемогу з рахунком 2:0. На ЧС-2002 Бельгія також обіграла Россіію - 3:2.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов