Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/8 миттєвостей 18-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

8 миттєвостей 18-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями вісімнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
17 января 2017, 10:36
8 миттєвостей 18-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями вісімнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Гол Кравця  

Артем забив п'ятий гол у Прімери зрівнявши рахунок у битві аутсайдерів "Гранада" - "Осасуна"(1:1).

Артем вийшов в основі провів на полі 75 хвилин. Крім забитого голу Артем 40 разів доторкнувася до м'яча, двічі пробивав по воротах і виграв дві верхові дуелі. Від авторитетного порталу whoscored отримав оцінку - 7. 

 

Роман Зозуля вийшов на заміну у грі проти "Атлетіко" на останні хвилини матчу 

Роман у минулому турі не портапив у заявку на гру. А у звітному турі через травму пропускав гру молодий нападник "Бетіса" Антоніо Санабрія. І тому не дивно, що Роман потрапив у заявку на гру.

Український нападник вийшов на поле на 81 хвилині і 6 разів доторкнувся до м'яча. Зозуля виграв дві верхові дуелі і заблокував один удар суперника. Від авторитетного порталу whoscored отримав оцінку - 6.2. На жаль, тільки двоє гравців "верді-бланкос" отримали нижчи оцінки.

Денис Бойко знову на лаві запасних  

Денис сидів на лаві зпасних у грі "Малага" - "РеаЛ Сосьєдад" (0:2). Можна відмітити, що за дві гри при новому наставнику конкурент Бойко - Камені пропустив 5 голів. Напевно, проблема "анчоусів" все ж таки у поганому захисті команди. 

"Мессі, я проміняю тещу на твою футболку!". Веселий банер на "Камп Ноу" 

Вболівальник на грі "Барселона" - "Лас-Пальмас" (5-0) запропонував Мессі поміняти власну тещу на його футболку.

 "Мессі, я проміняю тещу на твою футболку!". - написано на банері.

 

Мессі забив 35-й команді Прімери і наздогнав легендарного Рауля 

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі став автором другого гола в матчі чемпіонату Іспанії проти "Лас-Пальмаса". Таким чином, він забивав всім 35 командам Ла Ліги, проти яких грав, і за цим показником наздогнав екс-капітана "Реала" Рауля.

Тільки три команди Прімери, які грали в еру Мессі не отримали від нього жодного голу - "Херес", "Мурсія" і "Кадіс".  

Фани "Севілья" вивісили біля вланого стадіону банери проти Рамоса 

Фани "нервіонцівї" освистували Серхіо Рамоса та кидали у нього різні предмети у грі 1/8 Кубку Короля "Севілья" - "Реал" (3:3).

Через три дні вже у грі чемпіонату вони не дуже люб'язно зустріли гравця, який був вихованцем клубу. На банерах біля стадіону "Рамон Санчес Пісхуан" були зокрема такі написи: "Ні Рамосу", "Серхіо Рамос - зрадник", і "Севілья ніколи не буде твоєю домівкою".

 

Перша поразка "Реалу" у нинішньому розіграші Прімери  

Лідер Прімери вперше програв у поточному розіграші, а взагалі "Реал" до цієї гри вже сорок матчів не програвав у всіх турнірах яких приймав участь. Програв лідер на виїзді найближчому переслідувачу "Севільї" з рахунком 2:1.

Цікаво, що зрівняли рахунок "нервіонці" завдяки автоголу Серхіо Рамоса, а переможний гол забив новачок команди Йоветіч у компенсований арбітром час. До речі, Стеван зіграв тільки дві гри за нову команди виходячи на заміну і обидви проти "вершкових", і в обох матчах забивав.

 

Перемога "Валенсії" 

Команда, яка перед початком сезону вважалася одним з претендентів на зону ЛЧ три місяці не змогла виграти у Прімері, а тепер вже бореться за виживання. Остання перемога була ще 16 жовня 2016 року у грі проти хіхонського "Спортинга". І ось, нарешті, перемога "кажани" вдома обіграли "Єспаньйол" з рахунком - 2:1.

Це також перша перемога Воро, який завжди стає в.о.головного тренера у кризових ситуаціях. І, нарешті, вирішили у керівництві клубу дати можливість бути йому не тільки в.о.головного тренера на певний період часу, а дали шанс допрацювати до кінця сезону.

 

 

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты