Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/Трансфер Відаля - це великий плюс для «Барселони»

Трансфер Відаля - це великий плюс для «Барселони»

Блог «В ритме фламенко» вважає, що покупка Артуро Відаля - дуже вдалий трансфер для «Барселони».

Автор — Sacha79
5 августа 2018, 11:21
2
Трансфер Відаля - це великий плюс для «Барселони»

Блог "В ритме фламенко" вважає, що покупка Артуро Відаля - дуже вдалий трансфер для "Барселони".

Досвід 

Чилійський півзахисник перебрався у Європу ще у 2007 році. Тоді 20 річний Артуро перебрався із "Коло-Коло" до німецького "Байєра" за 11 млн доларів. На той час досить пристойні гроші, як  за молодого гравця. Там Відаль провів чотири сезони, а потім перебрався до "Ювентуса", де провів також чотири роки. У 2015 році Артуро за 37 млн євро перейшов до "Баварії". 

Біографія чилійця говорить сама за себе. Він вже 11 років грає в Європі з них сім років у топ клубах ("Юве" та "Баварія") Тобто у 31 річного півзахисника великий досвід гри на високому рівні. Плюс також матчі за збірну Чілі на різних  турнірах, де виступають збірні. "Барселона" придбала гравця. для якого немає секретів у сучасному футболі.

Ціна гравця  

Придбати футболіста такого рівня за 20 млн євро - це справжній успіх. Враховуючи той факт, що на Артуро претендував  ще італійський "Інтер", який нібито хотів заплатити трошки більшу суму ( в районі 25 млн євро).

Дізнавшись про зацікавленість "Барселони" Відаль зробив свій вибір на користь каталонців і подякував керівництву та вболівальникам: "Дякую команді і всім уболівальникам. Я був щасливий у Мюнхені. Хочу подякувати клубу, який дав мені можливість прийняти новий виклик у «Барселоні».

Характер Відаля 

У минулому сезоні "Барселона" була розбита "Ромою" у виїзному матчі 1/4 фіналу ЛЧ. У складі каталонців не знайшлося гравця з характером. який зумів би розворушити гравців додати їм спортивної злості. Відаль якраз той гравець, що зможе у тяжкі моменти задвяки совоєму характеру розворушити гравців "Барселони". Недарма у нього є прізвиська "воїн" та "боєць".

Ось що сказав про нього головний тренер "блаугранас" Ернесто Вальверде: "Сподіваємося, він додасть енергії в центр. Відаль дуже досвідчений, звик грати у великих матчах. Артуро багато рухається, і це може бути дуже корисно для нас. Як і Пауліньо, він відрізняється від інших гравців, які у нас є, але ми вважаємо, що він швидко адаптується. Відаль - воїн, а в нашій команді є місце для самих різних футболістів. У минулому році люди сумнівалися, коли прийшов Пауліньо, хоча він не провів на полі і хвилини. Але потім вони побачили, наскільки він хороший".

Ігрові якості Артуро 

Відаль в останньому сезоні провів 22 матчі у бундеслізі та сім матчів у ЛЧ за "Баварію". У чемпіонаті забив 6 голів та зробив два асисти.  Точність передач Артуро 88,5 %.Також він у середньому віддав 1.2 ключові передачі за гру Дуже добре грав на другому поверсі при зрості 1.80 см, чілієць у середньому вигравав 1.8 повітряних дуелей.  За гру Артуро в середньому робив 3.1 перехоплення та 1.3 відбори м'яча. Він також володіє потужним ударом із далекої відстані.

Він володіє навичками гравця, який на даний час потрібен "Барселоні".

Другие посты блога

Adios Amigos!
25 апреля, 14:23
На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты