Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 7-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 7-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями сьомого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
3 октября 2016, 04:24
2
9 миттєвостей 7-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Невдалий вихід на заміну Кравця 

У грі "Гранада" - "Леганес" Артем вийшов на заміну на 78 хвилині. Він один раз пробив повз ворота - це був його єдиний дотик до м'яча у грі. Українець отримав від порталу whoscored.com оцінку 5.78 - найгірша оцінка тільки у захисника Тіто. Можна також відмітити, що "Гранада" знову програла.

Зозуля та Бойко знову на лаві запасних   

Колишні партнери по "Дніпру" продовжують гріти лаву запасних у своїх командах. 

Призначення Пранделлі головним тренером "Валенсії"  

Пітеар Лім, нарешті, запросив працювати у "Валенсію" чудового спецаліста. Правда, після звільнення із "Галатасараю" - Чезаре вже майже два роки без роботи. Раніше він був керманичом збірної Італії, "Фіорентини", Роми", "Парми", "Венеції", "Верони" і "Лечче". Контракт розрахований на два роки.

 

Головний тренер "Осасуни" Енріке Мартін потрапив у лікарню, після гри з "Лас-Пальмасом" 

Енріке відчув біль у грудях під час гри "Осасуна" - "Лас-Пальмас". Після гри наставник "Осасуни" потрапив у лікарню, де у нього діагностували діагноз - гіпертонічний криз. 

Шикарний асист п'яткою Гансо   

Новачок "Севільї" Гасно, нарешті, відзначився результативною дією на полі. У грі "Сеілья"-"Алавес" бразилець віддав першу результативну передачу у Прімері, і зробив - це дуже оригінально. 

 

Травма головного арбітра матчу "Севілья" - "Алавес" 

Після шикарної передачі Гансо на Бен Єдера, і гола у ворота "Алавеса" на 74 хвилині гри через травму був замінений головний арбітр матчу Матеу Лаос. Замість нього на поле вийшов четвертий резервний арбітр. 

Голкіпер "Валенсі" Дієго Алвес відбив два пенальті у грі проти "Атлетіко"  

Найкращий спеціаліст по відбиттю пенальті в Прімері Дієго Алвес двічі врятував свою команду від голу з пенальті у грі проти "матрацників". Він відбив удари Грізмана та Габі. 

 

Третя поспіль нічия "Реалу"  

"Вершкові", після чотирьох перемог на старті вже третю гру поспіль грають у нічию. Цього разу вони поділили очки з "Ейбаром".  

 

Перестрілка у Віго   

Найвеселіший матч туру - це гра "Сельта"-"Барселона". Вже у першому таймі "каталонці" програвали 3-0, а потім відіграли два м'ячі, і знову пропустили ще один. В кінці гри "Барселона" знову забила, і навіть могла зрівняти рахунок, але не судилося. Гра закінчилася з рахунком 4-3 на користь господарів. 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты