Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Куточок фаната. 10 українських клубів, форму яких можна купити в інтернет-магазині

Куточок фаната. 10 українських клубів, форму яких можна купити в інтернет-магазині

На жаль, не у всіх українських клубів навіть елітного дивізіону є інтернет-магазин. Блоґ «Футбольна форма» шукає, форми яких клубів можна купити в Україні дистанційно

Автор — Gedeonus
28 января 2014, 00:23
16

Перш за все: одразу пропоную винести четвірку грандів за дужки. Чому? Да хоча б тому, що за статусом не годиться, щоб у української топ-4 не було інтернет-магазину. А яку ситуацію маємо у інших? Хто нехтує таким обов’язком пристойного футбольного клубу? Зараз подивимось.

Адідас згодилися поєднати найстандартніший зі своїх шаблонів з луцькими автентичними крестами

УПЛ

«Чорноморець» Одеса

Інтернет-сторінка магазину перебуває у стані ремонту. До честі одеського клубу скажу, що ще десь з місяць тому вона працювала і можна було замовити домашню та виїзну форму за, здається, ~500 гривень. Інформація уточнюється.

«Зоря» Луганськ

Три форми цього сезону (домашня, виїзна та третя) з одним й тим самим шаблоном від Nike у трьох кольорах коштують 700 гривень кожна за футболки і трохи більше 300 гривень за шорти. Форми попереднього сезону залишились у всіх трьох варіантах, по 430 гривень кожна.

Рекомендація від блоґу: чорна та червона форми минулого сезону мають досить цікавий шаблон. А на даний момент ще й коштують не так і багато.

«Металург» Донецьк

Обидві форми цього сезону з унікальним шаблоном від Umbro наявні у продажу у усіх доступних розмірах за якісь 315 гривень. Окрім того, зазначу, що у розділі «Розпродаж» можна знайти справжній раритет – бордову футболку «металургів» сезону 2012/13, яку вони майже не одягали. Отака цікава штука. Наявна тільки у розмірі XL за 215 гривень.

«Волинь» Луцьк

Волиняки підписали контракт з adidas ще минулого сезону, за Дем’яненка, проте у офіційному інтернет-магазині луцького клубу форми від німецького виробника з’явилися лише декілька місяців тому. Обидва комплекти (домашній та ) коштують по 510 гривень. Окрім того, у клубі ще можна придбати ігрову форму не-адідас. Коштувати таке чудо вам буде 250 гривень за футболку.

Рекомендація від блоґу: такі винятки, як в Луцьку, нечасто побачиш. Адідас згодилися поєднати найстандартніший зі своїх шаблонів з луцькими автентичними крестами, і в результаті отримали щось неординарне.

«Карпати» Львів

Обидві футболки від Joma (біло-зелені вертикальні смуги та повністю зелена) доступні за 320 гривень.

ФК «Севастополь»

Єдина доступна в інтернет-магазині ігрова форма коштує нечувані як для типового українського середняка (див. вище) 745 гривень.

 

Перша ліга

ПФК «Олександрія»

Домашня форма олександрійців від Nike з шаблоном Striker («Дніпро», «Майнц», «Вітесс», «Верона») гарна як мінімум тим, що на ній немає спонсора. Зрозумійте правильно: титульний спонсор на футболці такого шаблону паплюжить її неймовірно. А так маємо чистеньку милу форму. 350 гривень за жовте полотно з двома чорними смугами.

Рекомендація від блоґу: ходять чутки про злиття двох першолігових клубів «Олександрії» та «Украгрокому» в один. І далеко не факт, що «останнім героєм» залишаться саме екс-поліграфтехніки. Тому рекомендуємо брати форму, якщо ви колекціонер, допоки не пізно.

 «Зірка» Кіровоград

Ці хлопці теж вдягаються в Joma. Титульний спонсор «Креатив» на зовсім не креативній формі не повинен уводити вас в оману: головна фішка «зоряних» - їхні клубні кольори. Нечасто побачиш у клубу червоно-жовті кольори. Таке чудо буде коштувати вам усього 200 гривень. Проте чи захочете ви їх витратити на це?

«Геліос» Харків (???)

Багатозначні знаки питання (перепрошую за тавтологію) означають, що у даному клубі інтернет-магазину як такого немає; проте на офіційному сайті є сторінка з фотографією усього асортименту клубного магазину з адресою магазина і телефоном на випадок, якщо ви захочете замовити собі форму.

 

Друга ліга

«Гірник» Кривий Ріг (???)

Єдиним клубом другої ліги, що може дозволити собі (чи то просто в інших цілях?) щось на кшталт інтернет-магазину, став криворізький «Гірник». Даний клуб новить форму від Umbro і готовий продати вам її у розмірах S та XL всього за 199 гривень. Замовлення за телефоном. Дешево? Аякже.

Сама ж форма виглядає отак. Червоний варіант абсолютно аналогічний білому.

 

Підсумуючи, хочу наголосити, що, як на мене, для клубу Прем’єр-Ліги відсутність інтернет-магазину – нонсенс. Так, наша ліга ще не така популярна та прибуткоспроможна, як топ-п’ятірка чемпіонатів чи навіть російська ФПЛ, але все ж таки іМаркет є певним показником престижу клубу. Більш того, у клубах Європи це обов’язковий атрибут. Я дуже сподіваюся, що скоро у всіх клубів, що хочуть мати гарні результати та аналогічно гарну вболівальницьку базу, прокинеться певний відголосок розуму та незабаром ми будемо пишатись УПЛ не тільки як результативним високоякісним чемпіонатом, а і як хоч трохи прибутковою інстанцією.

З повагою,

Gedeonus та блоґ «Футбольна форма»

Будьте щасливі.  

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты