Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/«Прем'єр-ліга: 9-й тур. Суботні матчі»

«Прем'єр-ліга: 9-й тур. Суботні матчі»

У суботу відбулися два матчі 9-го туру Прем’єр-ліги, які до речі пройшли саме в Києві, це «донецьке дербі» «Олімпік» проти «Шахтаря», та «Динамо» проти «Говерли».

Автор — Denys Cherednychenko
27 сентября 2015, 13:16

"Донецьке дербі в Києві"

Коротко про матч: 

"Донецьке дербі", яке змогло здивувати та принести багато емоцій, але яке на жаль проходило не в Донецьку, а в Києві на стадіоні ім. В.Баннікова, який вміщує в себе трішки менше ніж тисячу місць. Хоч і стадіон був повністю забитий, (ще б пак, "Шахтар" приїхав же) все ж бажаючих було вдосталь та які дивилися за меж стадіону.

В цілому про матч. Нерви, інтриги, та який же саме рахунок буде після фінального свистка, не залишали в думках у вболівальників, хоч і на підсвідомому рівні було зрозуміло, що переможе саме "Шахтар" але час від часу було думка: "Що невже переможе Олімпік"?. Головний тренер "Олімпіка" Роман Санжар заявив, що ключовою особою матчу став саме арбітр, а не гравці. Я звичайно дотримуюся нейтралітету стосовно підтримки, ті й чи іншій команди, та тренерів, але насправді гра арбітра бажало кращого. Бонтар щось реально "психанув" в цьому матчі показавши дві червоні картки та поставив два пенальті в сторону воріт "Олімпіка", та як би не ці пенальті, то хто з на який рахунок взагалі був би. Але все ж "Шахтар" переміг, із цім нічого не поробиш.

Коротше кажучи, "Олімпік" показує велику самовіддачу і це приємно радує, можливо в чемпіонаті з'явиться ще одна команда, яка буде нав'язувати боротьбу лідерам чемпіонату, та цією командою може стати саме "Олімпік". Якщо звичайно підопічні Санжара морально не зламаються. "Шахтар" звичайно здивував, і здивував в негативному баченні. "Гірникам" у вівторок грати проти "ПСЖ", а команда майже переграє "Олімпік", тому Мірчі Луческу прийдеться серйозно поговорити зі своїми підопічними.

Матч: "Олімпік" (Донецьк) - "Шахтар" (Донецьк);

Рахунок матчу: 2:3;

Голи забивали: Кадімян`18, Лисенко`67; Тейшейра`38(пен.), Срна`78(пен.), Тейшейра`90;

Вилучення: Конде`77; Ордець`16;

Арбітр матчу: Іван Бондар;

Місце проведення: Київ, стадіон НТК "ім. В. Баннікова";

Склад "Олімпік" у матчі: Махарадзе, Кадімян(Поступаленко'63), Конде, Танчік(Драченко'71), Борзенко, Матяж(Лисенко'46), Моха, Гошкодеря, Огіря, Гришко, Парцванія;

Склад "Шахтаря" у матчі: Сарнавський, Ракицький, Срна, Тейшейра, Едуардо, Ордець, Малишев (Коваленко 46), Шевчук, Бернард (Тайсон'68), Дентіньо (Марлос'67), Фред;

 

"Свої проти своїх"

Коротко про матч: 

На цей матч напевно чекали вже довго і дочекалися. Не звичний феномен для українського футбол, коли орендовані гравці "Динамо" грають проти свого основного клуба у чемпіонаті.

В цілому про гру. Гра видалася в принципі передбачуваною і нічого особливого так і не продемонструвала. "Динамо" гартувала на міць свій основний склад, який буде грати проти "Маккабі" в Лізі Чемпіонів, хіба тільки що без Дениса Гармаша, який не був присутній у матчі проти "Говерли", ні як в складі, ні в заявці взагалі, тому його учать в наступному матчі поки під питанням. Що стосується "Говерли" було приємно дізнатися що "ужгородцям" дозволили випустити орендованих гравців у матчі проти "киян", і це було саме цікаве, як же зіграють вихованці "Динамо" проти свого клубу. В цілому "Динамо" спокійно перемогло "Говерлу" не давши її жодних шансів.

Коротше кажучи, "Динамо" перемогло, і може зі спокійною душею готуватися до матчу з Маккабі який пройде в цей вівторок. Ну, а Говерлі все ж не вдалося перемогти киян навіть з орендованими гравцями.

Матч: "Динамо" (Київ) - "Говерла" (Ужгород);

Рахунок матчу: 2:0;

Голи забивали: Кравець`33, Гусєв`61;

Арбітр матчу: Костянтин Труханов;

Місце проведення: Київ, стадіон НСК "Олімпійський";

Склад "Динамо" у матчі: Шовковський, Віда, Хачеріді, Драґовіч, Антунеш, Рибалка, Ярмоленко, Велозу, Беланда (Сидорчук'58), Гусєв(Ґонсалес'68), Кравець (Мораєш'73);

Склад "Говерли" у матчі: Рудько, Іванов, Лухтанов, Яґодінскіс, Люлька(Ряшко'80), Савченко, Гончар, Хобленко, Гемега, Каверін(Сергійчук'46), Кузик(Чумак'77);

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты