Tribuna/Футбол/Блоги/Спільний Футбол/Ліга Європи 1/4 фіналу. Матч-відповідь: «Шахтар» -«Брага» (Анонс)

Ліга Європи 1/4 фіналу. Матч-відповідь: «Шахтар» -«Брага» (Анонс)

Сьогодні відбудеться заключний матч 1/4 фіналу Ліги Європи 2015/16, де наш донецький клуб «Шахтар» прийматиме гостей з Лісабону, а саме «Брагу» на звичному вже для себе стадіоні «Арена-Львів».

Автор — Denys Cherednychenko
14 апреля 2016, 18:26
Ліга Європи 1/4 фіналу. Матч-відповідь: «Шахтар» -«Брага» (Анонс)

Після вдалого матчу в Португалії "гірникам" лише залишилося закріпити свою результативність у другому поєдинку, де відіграють його вже на привинному для донеччан "Арені-Львів". Але не слід забувати, що "Брага" приїхала до Львова також не для формального матчу, а для того щоб боротися за пів-фінал і нарешті перемогти "Шахтар". Тому нас чекає доволі цікаве протистояння, можливо навіть краще ніж перше у Лісабоні.

Якщо згадати недавній матч в чемпіонаті та "Шахтар" його провів не дуже впевнено, навіть для такої команди як "Шахтар", то провально зігравши з дніпродзержинською "Сталю" в нічию - 3:3. Звичайно, це лиш матч чемпіонату, хоч і донеччани ускладнили собі завдання на чемпіонство, але зараз можливість добитися більшого успіху в єврокубках, і дійти як мінімум до пів-фіналу, а то "Дай Боже" до фіналу. Тренерський штаб "Шахтаря" та Мірча Луческу вміють переналаштувати своїх підопічних до іншого матчу, тому стосовно морального духу команди можна бути спокійним.

Ну, а хто не допоможе "Шахтарю" в матчі так це Ярослав Ракицький, який отримав трішки перебрав з жовтими картками й тепер відбуває дискваліфікацію, В'ячеслав Шевчук та Азеведо, які відновлюються від пошкодження.

Що стосується лісабонської "Браги", то вона буде всіляко намагатися атакувати ворота "Шахтаря", і забити на виїзді гол, що дасть можливість поборотися за путівку до пів-фіналу. Якщо згадувати матч чемпіонату, то лісабонці також, як і "гірники" не зуміли переграти свого суперника, а саме "Морейренсе" зігравши з рахунком - 1:1. Щодо втрат у "Бразі", то не допоможуть їй у другому поєдинкуПедру Сантуш і Баяно, які зараз відновлюються після травми.

Коротше кажучи, відчувається що нас чекає нервовий матч в якому одна з помилок буде коштувати "гірникам" путівкою до пів-фіналу Ліги Європи, але те що матч буде цікавим то це 100%! Тому дивіться та підтримуйте український клуб у шляху до фіналу Ліги Європи!

Ліга Європи (1/4 фіналу) - Матч-відповідь.

Матч: "Шахтар" (Донецьк) -"Брага" (Лісабон);

Арбітр матчу: Павел Краловець (Чехія);

Час: 22:05;

Орієнтований склад "Шахтаря: Пятов - Срна, Кучер, Ордець, Ісмаїлі - Малишев, Степаненко, Марлос, Коваленко, Тайсон - Феррейра;

Орієнтований склад "Браги": Матеус - Гойяно, Болі, Аргус, Джаван - Мауро, Філіпе Аугусто, Жозуе, Рафа Сілва - Вілсон Едуарду, Стоїлькович; 

Не зіграють:  "Шахтар " - Ракицький (дискваліфікація),Фред (дискваліфікація), Шевчук (травма);

"Брага" - Алан (травма), Педру Сантуш (травма), Баяно (травма), Руй Фонте (травма);

Місце проведення: Львів, стадіон "Арена-Львів";

Трансляція матчу: ТРК "Україна" та "Футбол 1";

Перший матч: "Брага" - "Шахтар" (1:2);

Другие посты блога

Все посты