Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/«Кожного чекає своя нагорода. Хто заслужив, а хто ні?!»

«Кожного чекає своя нагорода. Хто заслужив, а хто ні?!»

Нагороди бувають різного типу та за різні досягнення. Окрім клубних нагород, бувають ще індивідуальні. Саме про них буде розмова. Розберемо найбільш цікаві чемпіонати і звичайно чемпіонат України. Нижче ви прочитаєте особисто мою думку, яку я обгрунтую.

30 мая 2014, 22:19
15

 

Чемпіонат Іспанії (La Liga)

 

Почнемо саме з нього так як в цьому році іспанці просто королі Європи, вони знищували всіх на своєму шляху і здобули свою винагороду. Ліга Чемпіонів скорилась Мадридському Реалу, а Ліга Європи - Севільї. Найкращого гравця Чемпіонату Іспанії визначити майже не можливо, просто настільки думки розпливаються, одразу маса гравців, які того заслуговують, але все ж напевно віддав би цього титула Серхіо Рамосу, ну просто неможливе творить цей захисник. Рамос своєю грою доводить, що він і тільки він найкращий гравець Мадридського Реалу в цьому сезоні та на даний момент немає такого захисника, який зможе на рівних посперечатись з Рамосом. Тому найкращим гравцем Іспанського чемпіонату є Серхіо Рамос!

 

 

Чемпіонат Англії (Barclays Premier League)

 

В Англії ситуація не менш складніша, аніж в Іспанії, багато претендентів є, але все ж вибрати легше. Перше місце можна ввіддати гравцеві, який працював весь сезон, який демонструє фантастичну форму та працелюбність, цей гравець являється фантастичним атлетом, він заводить гру своєї команди, він є саме тим непорушним механізмом команди, якого ні в якому разі неможна забрати з команди - мова йде про півзахисника Манчестер Сіті Яя Туре, вже не перший сезон проводить івуарієць на найвищому рівні, але цього сезону просто захмарну результативність показав Яя. Тому Англію покорив для мене звичайно Яя Туре.

 

 

Чемпіонат Німеччини (Bundesliga)

Німеччина, тут найкращого гравця можна назвати одразу, хоча й в інших виникатимуть сумніви щодо мого рішення, але все ж найкращим в Бундеслізі є МАРКО РОЙС. Ну а хто ж ще, Марко гравець фантастичного фізичного та психологічного складу, своєю грою він неоднорозово доводив, що саме він ключевий гравець команди і Боруссія сильно залежить від його персони. Марко провів фантастичний сезон і продемонстрував хорошу результативність і вже з наступного сезону Ройс стане капітаном Боруссії Дортмунд, чесно кажучи, заслужив. Його колишні партнери по команді, які вважались до нього ключевими фігурами в команді, ними не були, Марко завжди був нею, від того самого момента, коли він одягнув футболку Дортмунда. Марко Ройс найкращий в Німеччині цього року!

 

 

Чемпіонат Італії (Serie A)

Ну про цей чемпіонат багато не хочеться писати так як тут дуже серйозні проблеми переживає футбол, криза в Італії, вона дається в знаки не на всіх командах вона відображається, але на більшості так. В Італії однозначно найкращим я вважаю Андре Пірло, а чого ви ж очікували, людині 34-35 років і вона грає на рівні молодого хлопця, який хворий футболом. Проводити в ці роки 90 + хв. на футбольному полі, погодьтесь це дорогого варте, Пірло ідеальний півзахисник. Людина, яка віддає такі передачі більше не існуватиме, він особливий як і всі футболісти, але в грі Андре є магія і він її використовує тільки на футбольному полі. В Італії Пірло найкращий.

 

 

Чемпіонат України (Українська Прем'єр Ліга)

В УПЛ багато хороших гравців, які демонструють чудову гру на високому рівні. Але все ж перевагу потрібно віддати одному, цим гравцем являється Андрій Ярмоленко, можливо й інші є персони, які провели сезон набагато сильніше Андрія, але якраз Андрій й заслуговує на це звання, зараз чесно кажучи напевно найгірші Динамівські часи, вони повязані не тільки з футбольними результатами, а й з політичними, дуже багато чого сталось за цей рік і це без всяких сумнівів вплинуло на футбол.Андрій Ярмоленко являється лідером столичного клубу, він демострує неабияку стійкість та відданість клубу, що неможна не відзначити. Найкращий в УПЛ, Андрій Ярмоленко.

 

 

Багато говорити можна про інші чемпіонати, але навіщо за основу взяті топ -чемпіонати і звичайно УПЛ так як я з України я не міг її пропустити! Тому я повторюю це суб'єктивно моя думка і вона повинна як піддаватись критиці, так і багато хто може з нею погодитись!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов