Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/Бразилія - Колумбія

Бразилія - Колумбія

Матч з великою кількістю запитань, відповідь на які ми отримаємо тількі після цього матчу, банально, але правда.

4 июля 2014, 23:04
1

Бразилія.

 

Ну збірна Бразилія як господарі цього Чемпіонату світу автоматично вважаються фаворитами, що є закономірним та в цілому якщо подивитись по складу команди то на цьому турнірі з цією збірною може конкурувати лишень Німеччина. Команда Бразилії доволі таки продуктивний футбол показує протягом всього турніру, футбол сповнений надії, символічний футбол, який змушує в них закохуватись. Збірна Бразилії до матчу підходить в хорошій фізичній формі, втрат як таких немає. Неймар в матчі гратиме, що звичайно радує фанів збірної Бразилії, тому що Неймар став ідолом збірної Бразилії, лідером збірної його зробили і сказати чесно поки він справляється з цією важкою роллю.

 Колумбія.

 

Збірна Колумбії теж доволі таки просто і без проблем пройшла груповий етап і там оцінити її сили було важко, а ось вже в наступній стадії, в 1/8 ми побачили збірну Колумбії у всій красі і молода зірка Хамес Родрігес, який просто відправив фанів збірної Колумбії на 7 небо, подає фантастичні надії на матч проти бразильців. Підмітити хочу ,що без Фалькао грають колумбійці доволі таки класно, а прогнузовалось навпаки. Тепер просто вони не залежать від одного футболіста, тепер в центрі атаки є команда, а не одна людина, це ж та сма ситуація, яка була з Атлетико Мадрид, Атлетико був чудовим з Фалькао, але все ж після його переходу в Монако Атлетико Мадрид перетворився на команду, де ключевим гравцем являється команда! Тому збірна Колумбії без Фалькао виглядає більш командною командою.

Ну матч нас чекає просто фантастичний, з інтригами, а для когось цей матч- це протистояння двох молодих зірок Хамеса та Неймара, а для когось це війна ( в переносному значені).Матч буде з великими швидкостями, так як в обох команд в обоймі є швидкі фланги, через які швидше за все будуть й проходити атаки, домінувати будуть бразильці, ну а хто ж ще. Але не колосально. Перемогу в цьому напорному матчі здобудуть бразильці.Але вже в додатковий час ,так як в основинй буде рахунок 1-1, першими забють колумбійці і тоді аж бразильці прокинуться й почнуть свою атакуючу гру з сильним тотальним натиском. Мій прогноз ділиться на 2 категорії, в основний час матчу буде 1-1 і в додатковий час забють Бразильці 2-1 перемога бразильці. Колумбія заб'є першою.

Лучшее в блогахБольше интересных постов