Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольнуті/«Fifa World Cup Brasil»

«Fifa World Cup Brasil»

Чемпіонат Світу, що він з себе представляє?! Це свято, це магічне свято футболу! Карнавал, якого чекають всі: як футболісти так і фанати, його чекають всі люди, небайдужі до футболу! І я чекаю!

18 мая 2014, 03:17
2

Чемпіонат Світу, що він з себе представляє?! Це свято, це магічне свято футболу! Карнавал, якого чекають всі: як футболісти так і фанати, його чекають всі люди, небайдужі до футболу! І я чекаю!

Чого ж нам від нього очікувати?!

1.Чемпіонат світу буде проводитись у найфутбольнішій країні світу, це означатиме лишень одне, що цього чемпіонату світу ми явно не забудемо ніколи!

2.Вперше на Чемпіонаті світу впевнено не можна сказати хто переможе! Не можливо без всяких сумнівів назвати збірну, яка отримає перемогу тому, що збірні підходять у фантастичній формі і з фанатстичними футболістими, які готові перемагати!

3.Ну і є темна сторона, не так темна, як неприємна! Багато футболістів класних, ключових футболістів завершують карьєри і це надзвичайно сумно. Пірло, Джерард, Террі, Хаві...і багато інших. Від нас іде ціла епоха видатних футболістів, деякі з них, які приймають участь у Ч.С.2014, грають свої останні ігри, як за збірні так і за клуби, так що цей Чемпіонат світу буде особливим для них! І вони будуть явно викладатись, будуть битись, це останній ривок і він повинен бути особливим!

Ну і звичайно підготовка багатьох футболістів залежить від сезону, який вони провели! Надзвичайно багато травм було, через які багато ключових футболістів теж пропустять Чемпіонат світу і, дивлячись на цю інформацію, решта футболістів починають боятись за своє здоров*я, я так думаю! Не викладаються на всі свої 100%, бережуть себе до Чемпіонату світу і це помітно в окремих моментах гри! Фаворитами Ч.С. 2014 я вважаю , звичайно ж Бразилію, яка є господарями цього турніру, їхня гра заслуговоє на чемпіонство, але мені здається, що занадто молоді гравці в них в основі та недосвідчені для таких важливих ігор! Іспанія, без всяких коливань, теж претендуватиме на чемпіонство і тепер їхніх шансів стало ще більше, так як у іспанців з’явився хороший підбір нападаючих, що просто знищило їхню слабку ланку. В іспанців саме цього не вистачало на Ч.С. 2010 та на ЄВРО 2012, хоча це й не завадило їм перемагати в цих турнірах!

Німеччина претендент явний і він виділяється серед усіх, у німців фантастична форма! Та лавка запасних, яка в них присутня - це найкраща лавка запасних в світі, якщо в них на заміні сидить такий гравець як Мюллер або Крос, то це про багато говорить! Ще багато фаворитів можна називати: італійці, аргентинці, англійці. Навіть португальці після їхньої гри проти іспанців на ЄВРО, то їх явно можна внести в актив фаворитів і звичайно ж Бельгія, Бельгія, яка являється темним конем цього турніру, яка може як й перемогти, так і дійти далеко, але той факт, що вони нас здивують - явний! Що ж, ми всі чекаємо цього карнавалу, карнавалу Футболу під назвою Fifa World Cup Brasil. Отож удачі, нехай він здивує нас, але хіба може бути по іншому?!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов