Tribuna/Футбол/Блоги/Top Five/«Манчестер Юнайтед» розгромив «Челсі»

«Манчестер Юнайтед» розгромив «Челсі»

«МЮ» декласикував «Челсі» та відкрив всі слабкі сторони лондонської команди. Доки Сульшер святкує, Лемпард аналізує помилки

Блог — Top Five
Автор — Dmytro Bolotov
12 августа 2019, 00:07
«Манчестер Юнайтед» розгромив «Челсі»

  В центральному матчі першого туру АПЛ сезону 2019/20 «Манчестер Юнайтед» вдома на стадіоні Олд Траффорд приймав «Челсі».

Цей матч був першим в АПЛ для нового керманича «Челсі» Френка Лемпарда, а за «МЮ» в прем’єр лізі дебютували Ван-Біссака, Джеймс та Магуайр.

Стартові склади команд:

Манчестер Юнайтед: Де Хеа – Ван Біссака, Магуайр, Ліндельоф, Шоу – Мактомінай, Погба, Перрейра – Лінгард, Рашфорд, Марсьяль

Запасні: Ромеро, Туанзебе, Янг, Джеймс, Мата, Матіч, Грінвуд

Челсі: Кепа – Аспілікуета, Крістенсен, Зума, Емерсон – Ковачіч, Жоржіньйо – Педро, Барклі, Маунт – Абрахам

Запасні: Кабайєро, Алонсо, Томорі, Канте, Пулішич, Кенеді, Жиру

Матч на Олд Траффорд розпочався з небезпечних позиційних атак “лондонців”, що в результаті призвели до першого удару по воротам Де Хеа, проте м’яч влучив у стійку воріт. “Манкуніанці” почали поступово тиснути на ворота суперника за допомогою флангів, де атаки розвивали Лінгард, Перрейра та Марсьяль. «Челсі» вдало використовували вільний простір та швидко переходили від захисту до атаки. Один такий момент завершився небезпечним прострілом з флангу у штрафну зону «МЮ», проте ніхто з гравців “аристократів” не замкнув подачу. На цьому злагоджена гра «Челсі» у першому таймі завершилася. “Манчестер” почав розривати захисні лінії «Челсі» за допомогою швидких контр випадів та розрізних передач.

На 17-й хвилині матчу захисник “синіх” Курт Зума не встигав за Решфордом, тому сфолив на гравцеві “червоних” у власній штрафній зоні. Рефері зафіксував фол та поставив пенальті. Решфорд потужним ударом у праву дев’ятку поклав м’яч у сітку воріт Кепи та зробив рахунок 1-0. Надалі після забитого голу друга частина першого тайму пройшла під диктовку команди Сульшера.

«МЮ» продовжував пресингувати “лондонців” та проходити до штрафної зони активно підключаючи фланги та центрових гравців. «Челсі» все ж таки вдавалося перейти від оборони до атаки, проте захисники «МЮ» діяли надійно, особливо Ван-Біссака, Магуайр та Ліндельоф, які руйнували всі атакувальні плани команди Лемпарда та активно підключалися до атак. Наприкінці першої половини гри «Челсі» мав нагоду зрівняти рахунок, адже отримав право на штрафний удар, проте навіс у штрафну Де Хеа видався невдалим і захисники “червоних” винесли м’яч подалі. Команди пішли на перерву за рахунку,1-0 на користь господарів.

 

Другий тайм розпочався з активного обміну атаками від команд, однак Лемпард відчував що команда провалюється в центрі поля та не встигає повертатися з атаки до захисту, тому вже на 58-й хвилині зняв з гри Барклі та випустив Пулішича. Проте вихід американця не дуже допоміг “лондонцям” покращити гру, адже другий м’яч «МЮ» забив скориставшись помилкою в атаці «Челсі», яка переросла в швидку контр атаку «червоних» на 65-й хвилині. Спочатку Магуайр виборов м’яч у власній штрафній та виконав пас на Решфорда, той протягнув його через все поле та віддав на Лінгарда. Джесі в свою чергу зпасував на Перрейру, він навісив у штрафну на Марсьяля який в падінні забив м’яч покотивши його поміж ніг голкіпера, 2-0.

Після 2-0 кошмар для “аристократів” не скінчився, і вже через хвилину Погба виконав навісну передачу з центру поля, яку прийняв Решфорд та відправив м’яч у кут воріт, на табло 3-0 та дубль на рахунку Маркуса Решфорда.

«Челсі» намагався забити бодай один м’яч у ворота «МЮ», проте безрезультатно. Захисники “манкуніанців” просто “з’їдали” форвардів та півзахисників «Челсі», не давали їм багато вільного простору та правильно організовували контр атаки.

На 81-й хвилині новачок “манчестера” Джеймс поставив остаточну крапку в матчі та зруйнував всі надії “лондонців” на ймовірний камбек. Після феєричної пробіжки через все поле Погба віддав пас на молодого гравця, а той пробив у дальній кут, 4-0. Для Джеймса це став перший гол за «МЮ» і він посвятив його своєму батькові, який помер.

В кінці матчу «Юнайтед» знову і знову ловив «Челсі» на контр атаках та контролював гру.

У підсумку 3 заслужених бали для «Манчестер Юнайтед» та вдалий початок сезону, а для «Челсі» болюча поразка та повна хаотичність і нерозбірливість у грі. У Лемпарда замало часу для роботи над помилками, адже вже у середу матч за супер-кубок УЄФА проти «Ліверпуля».

 

Фото: CAMPEONES.UA/Championat.com/Ua-Football.com/Espreso.tv

 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты