Tribuna/Футбол/Блоги/Top Five/Тоттенгем впевнено переміг Лестер

Тоттенгем впевнено переміг Лестер

В рамках 26 туру англійської Прем’єр-ліги на стадіоні Вемблі лондонський Тоттенгем приймав Лестер. Для лондонців перемога означає повернення до боротьби за чемпіонство АПЛ, а Лестер після поразки вдома в минулому турі опустився на 12-ту позицію та прагне повернутися до топ-10 ліги. Тоттенгем з перших хвилин почав будувати свої позиційні атаки та все ближче підходити до воріт Лестера, однак “Лиси” вміло захищалися та контр-атакували, за що гравці лондонської команди отримали дві жовті картки за грубу гру та ще один гірчичник отримав Сон Хін Мін за симуляцію. На 34-й хвилині...

Блог — Top Five
Автор — Dmytro Bolotov
10 февраля 2019, 20:26
Тоттенгем впевнено переміг Лестер

В рамках 26 туру англійської Прем’єр-ліги на стадіоні Вемблі лондонський Тоттенгем приймав Лестер. Для лондонців перемога означає повернення до боротьби за чемпіонство АПЛ, а Лестер після поразки вдома в минулому турі опустився на 12-ту позицію та прагне повернутися до топ-10 ліги.

Тоттенгем з перших хвилин почав будувати свої позиційні атаки та все ближче підходити до воріт Лестера, однак “Лиси” вміло захищалися та контр-атакували, за що гравці лондонської команди отримали дві жовті картки за грубу гру та ще один гірчичник отримав Сон Хін Мін за симуляцію.

 На 34-й хвилині Тоттенгем заробив право на кутовий, котрий вони розіграли і Еріксон зробив навісну передачу в штрафну зону Лестера, яку замкнув Санчес, 1-0. Лестер намагався вирівняти рахунок під завісу першого тайму, однак захисники лондонців діяли надійно. 1-0, Тоттенгем в ролі лідера закінчив першу половину зустрічі.

Другий тайм активніше розпочали лондонці, провівши декілька небезпечних атак у воріт Каспера Шмейхеля, однак кіпер Лестера діяв надійно. На 59-й хвилині Лестер заробив право на пенальті. Виконувати 11-ти метровий удар довірили Джеймі Варді, який з’явився на полі під час його призначення замінивши Грея. Уго Льоріс парирував удар англійця і рахунок на табло залишився незмінним 1-0.

На 63-й хвилині забитим м’ячем відзначився гравець лондонської команди Еріксон, який влучно пробив по воротам Каспера Шмейхеля, 2-0. Проте на 76-й хвилині Джеймі Варді повернув інтригу до матчу забивши у ворота Тоттенгема, 2-1. Наприкінці матчу домінував Лестер, постійно створюючи небезпечні моменти біля воріт лондонців, але “Лиси” настільки захопилися атаками, що пропустили контр-атаку Тоттенгема, яка в підсумку завершилася голом. Вихід віч-на-віч реалізував Сон Хін Мін. У підсумку впевнена перемога господарів 3-1, що надає їм право поборотися за чемпіонство, а Лестеру натомість можна лише мріяти про 10 сходинку в АПЛ.  

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты