Tribuna/Футбол/Блоги/Його Величність Футбол/Офіційна співвласниця «Карпат» – кіпріотка. Йшла в політику, мала право підпису в 11 компаніях одночасно

Офіційна співвласниця «Карпат» – кіпріотка. Йшла в політику, мала право підпису в 11 компаніях одночасно

4 июля 2020, 10:57
27
Офіційна співвласниця «Карпат» – кіпріотка. Йшла в політику, мала право підпису в 11 компаніях одночасно

Знайомтеся, Катя Парпі. 

«Карпати» відмовилися їхати й на другий матч УПЛ в Маріуполь. Це означає, що клуб втратить право виступати в елітному дивізіоні. Й в якому форматі та якій лізі існуватиме в новому сезоні, поки невідомо. 

Головна причина такого рішення – начебто 5-мільйонні доларові борги «Карпат», через які їм не видадуть атестат на новий сезон. Олег Смалійчук нещодавно став власником компанії «Менділ Лімітед», яка володіє 50 відсотками клубу. Він хоче, щоб інший співвпласник або також брав участь у житті клубу, або продав йому свою частину.

Інші 50 відсотків акцій клубу належать компанії «Крисал Холдінгс ЛТД». Обидві компанії засновані на Британських Віргінських островах. «Крисал Холдінгс» повязують з Ігорем Коломойським. Але кінцевим бенефіцаром та засновником компанії за документами є Катя Парпі. 

Ось що говорив про неї виконавчний директор «Карпат» Ростислав Ящишин: «Другий співвласник «Карпат»? Красива дівчина – Катя Парпі. У фейсбуці її бачив. Чи то гречанка, чи то кіпріотка. Я жодного разу не спілкувався з нею, а також з представниками компанії «Крісал Холдінгс». 

Ми також знайшли Парпі у фейсбуці – в «Карпатах» підтвердили, що це вона. Офіційна співвласниця клубу. 

Парпі 41 рік. Вона живе на Кіпрі, в місті Лімассол. 

Принаймні раніше Парпі була в політиці, ходила на вибори до місцевого муніципалітету. Від однієї з екопартій. 

Також брала участь в місцевому велотурі:

А в 2016-му вийшла заміж за Константініоса Стилянідіса, він працює лікарем у Лімассолі. Цього року в пари народилася дитина. 

Більш важливий для нас аспект життя Парпі – бізнесові справи. Прямо зараз Катя є власницею продовольчої компанії «Parpis». Компанія спеціалізується на продажу натуральних продуктів – шоколаду, олії, кави тощо. І знаходиться в тому ж таки Лімассолі. 

Цікаво інше – Парпі якийсь час одночасно мала право підпису одразу в 10 компаніях (не рахуючи тієї, що володіє «Карпатами»). В 9 з них офіційно працювала секретаркою. 

***

Tribuna.com звернулася до Парпі, щоб поставити їй кілька питань. Поки відповіді не отримали.

Фото: фейсбук-сторінка Каті Парпі

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты