Tribuna/Фигурное катание/Блоги/Showking про фiгурне катання/Кошице, найсільнішій етап ЮГП-сезону?

Кошице, найсільнішій етап ЮГП-сезону?

Етап у Кошице буде одним з найсільніших у цьому сезоні, адже, як стало відомо, японці пропустят всю серію Гран Прі, а ось на етапі у Кошіце буде подвійне представніцтво Російських фігуристів, мабуть саме через це в усіх видах саме російські фігуристи виглядають топ-фаворитамі етапу. Хто має перемагати на етапі, та від кого чекаті медалі Україні у превью до Кошицького етапу

Автор — Tibi ShowK
2 сентября 2021, 12:13
2

 Етап у Кошице буде одним з найсільніших у цьому сезоні, адже, як стало відомо, японці пропустят всю серію Гран Прі, а ось на етапі у Кошіце буде подвійне представніцтво Російських фігуристів, мабуть саме через це в усіх видах саме російські фігуристи виглядають топ-фаворитамі етапу. Хто має перемагати на етапі, та від кого чекаті медалі Україні у превью до Кошицького етапу

Фаворитом змаганнь серед чоловіків є російський фігуріст Ілля Яблоков (ПБ: КП 77,53, ДП 143,01 ), найближчим його суперником має стати фігурист з Кореї Йонйун Ча (ПБ: КП 69,61 ,ДП 133,13). Скоріш за все саме один з них і виграє цей етап і безумовно буде сподіватись втрутитись у боротьбу за путівку до фіналу юніорського Гран Прі. Вже на другий етап приїджає учень Бріана Орсера Корі Кирцелль (ПБ: КП 76,63,ДП 107,48), який 2 тижні тому зайняв четверту сходинку, за бронзу тут він буде боротися з фігуристам з США Уілліамом Аннісом (ПБ: КП 62,09, ДП 105,45), та чехом  Георгиєм Рештенко, який народився у Санкт-Петербурзі  (ПБ: КП 59,63, ДП 123,98).

Також треба відмітити Наокі Россі з Швейцарії, який тренуеться в Лоренцо Магрі, і хореографом його програм є Бенуа Ришо. Серьозний дебют може трапитись і в Кіріла Сарновського, який тренуеться в дворазового ОІ-Чемпіона Євгенія Плющенко , а також Андрея Анісімова під керівництвом Вікторії Буцаевої. До 10-ки найкращих має потрапляти і ще один росіянин Александр Голубев, до того ж в нього технічно найскладніща коротка програма серед усіх учасників.

За потраплання у топ-10 також будуть боротися колишній російский юніор, Александр Власенко,  який тим не менш премьерний сезон у серії юніорської серії Гран Прі проведе під флагом Угорщини, Йекун Лі з Кореї, Адам Хагара з Словаччині, Макар Сунцев з Фінляндії, який заняв 6. місце на першому етапі (ПБ: КП 54,85 ,ДП 107,73)

Наш Кирило Лишенко наврядчи потрапить до топ-10 цього етапу.  (ПБ: КП 39,72, ДП 70,89)

Серед спортивних пар фаворитом є діючі срібні призері ЮЧС, Ахантьева та Колесов (ПБ: КП 70.44 ДП 118.72), також безумовно розраховують на медалі і інші російські пари, особливо Костюкович та Брюханов. Декілька років тому Костюковіч з іншим партнером вже підіймалася на світовий пьедестал, але з іншим партнером.

Хочеться вірити, що замість стовідсотково російського подіуму ми побачимо розбавлений подіум з дебютантами серії українцями Сєрова та Хобта. Але за бронзу безумовно будуть боротися и ще одна російська пара Мухортова та Евгеньев, а також пара з Георгії Сафіна та Берулава, які раніше на юніорских змаганнях представляли Росію.

Взагалі цього разу змагання можуть виявитися цікавими, адже багато цікавих імен можно побачити серед тренерів та хореографів не російських пар:

В канадців Фредетт та Ст. Луіс хореографи Ванесса Джеймс та Ерік Редфорд, яки самі нещодавно почали катися разом сподіваючись поборотися за олімпійське золото або срібло в Пекіне. У Французів Вуямо та Гиньо тренер Бруно Массо ОЧ-2018. В Італійців Монтан Клеріці один з тренерів Онджей Хотарек, а у хореографах Хотарек та Капелліні. Хотарек також у складі тренерів і в іншої Італійської пари Сіміолі Зарбо.

Серед дівчат основна боротьба очікуеться між ученицею Євгенія Плющенко Веронікою Жилиної, та ученицею Етері Тутберідзе Аделії Петросян. Минулого сезону найчастіще у боротьбі ціх тренерів вигравала саме Етері, але цього разу впевнений шанс на перемогу саме в Плющенко. Програми у Верониці складніші ніж програми Аделії. За бронзову нагороду сподіваемося що побореться наша Анастасія Шаботова, який вже дуже скоро придеться боротися і за ОІ-путівки. Але в конкурентах Насті серьозні учасниці: Хайен Кім (ПБ: КП 66,90 ,ДП 124,56) з Кореї, яка минулооо тижня стала другою, Софья Муравьева ще одна учениця Евгенія Плющенко, Марія Захарова донька відомої тренерки у Росії Анни Царевої, а також ще одна трікселістка, Міа Калін зі США.

У топ-10 має дебютувати Кіммі Репонд з Швейцарії, також високі шанси на топ-10 в італійці Лара Накі Гуттман ((ПБ: КП 62,41,ДП 119.14). Саме італійка може виявитись доречі прінціповою суперницею для нашої Насті Шаботової за ОІ-путівку, так, що особливо цікаво буде подивитись у який вона формі знаходиться зараз.

Взагалі за місце у топ-10 можуть поборотися багато фігуристок зокрема молоде дарування Вівіен Папп з угорщини, Ава марі Ціглер зі США, Олівія Ліско з фінляндії, Наргіз Сулейманова (ПБ: КП 51,53, ДП 94,96) , Марія Левушкіна (ПБ: КП 55,23,ДП 106,03 ) з Болгарії, яка провалила свій перший етап.

 

Також цікава боротьба очікуеться і у танцевальному турніру: Боротьба має розвернутися між Росіянами Тютюніна і Шустіцький (ПБ: КП 64,34, ДП 96,51) та канадським дуетом Далессандро і Ваддел (ПБ: КП 63,25, ДП 95,73). За бронзову нагороду окрім нашою головною юніорскою пари Пінчук Погорелов, будуть боротися дует із Георгії Лебедева-Бітадзе і Пархоменко, Кудрявцева та Каранкевіч з Кипру(ПБ: КП 52,96, ДП 79,87) та три дуети з Росії Свістунова Студенікін, Кагановская і Ангелопол а також Рибакова і Махноносов.

Боротися за потрапляння у топ-10 будуть відкриття першого етапу (4. місце) Мразкова і Мразек (ПБ: КП 57,04, ДП 83.89), підопічні Фусарполі італійці Кальдерари і Ціллі (ПБ: КП 46,56, ДП 73,99), фіни Іваніцькі Голдштейн, яких тренує Шпільбанд, канадці Нгуен і Руш, а також французи Секле Моншо і Шарден, яких тренує Фабьен Бурза.

2 вересня

Хлопці, коротка програма 12.30

Пари, короткая програма 16.00

Дівчата, коротка програма 18.10

3 Вересня

Танці на льоду, рітм-танець 13.00

Хлопці, довільна програма 15.35

Пари, довільна программа 19.35

4 вересня

Танці на льоду, довільний танець 11.30

Дівчата, довільна програма 14.20

 

Другие посты блога

Все посты