Tribuna/Баскетбол/Блоги/Декілька цікавих історій/Знову без плей-офф? Хто буде лідером? З ким пора прощатися?

Знову без плей-офф? Хто буде лідером? З ким пора прощатися?

Sell the Team

6 октября 2020, 17:20
3
Знову без плей-офф? Хто буде лідером? З ким пора прощатися?

Думки фаната про наступний сезон "Нікс"

З 2012 року Нью-Йорк "Нікс" залишаються за бортом постсезону. Це доволі сумно, зважаючи на те, що це місто з великим ринком. Але чомусь навіть зірки НБА оминають "Нікс".

Дюрант та Ірвінг були єдиною надією фанів команди з Нью-Йорку. Для їхнього приходу було готово все, але франшиза залишилася з Таджем Гібсоном та Реджі Булоком. Вражає?

Так у чому ж проблема? У мене є припущення.

Sell the Team

На мою думку, команді потрібні кардинальні зміни. Риба починає гнити із голови. Саме тому, змінивши власника та увесь менеджмент, у "Нікс" буде надія на краще майбутнє.

 У нашому випадку справу зовсім не в тренері, чи у гравцях. Я вважаю, що Джеймс Долан сприймає клуб як власну іграшку. З якою він не справляється.

 Він вирішив не ризикувати з Ірвінгом та Дюрантом. Чомусь виписали незрозумілі контракти на два роки гравцям, яких і так ніхто не захоче взяти для обміну. І звісно ж ці гравці не дають розвиватися молодим талантам.

А говорю я про Гібсона, Портіса та Пейтона.

 Неймовірного Порзінгіса, на якого були всі надії, який хотів розвиватися та повертати "Нікс" на вершину, довели до відчаю. Крістапс шантажем покинув Нью-Йорк.

 

Отже, Джеймс Долан, будь ласка, продай команду.

І хто ж тут франчайз?

Джуліус Рендел проводить по 32 хвилина за гру, та набирає 19.5 очки, 9.7 підбирань, та 3 асисти. Але я дуже вірю в Мітчелла Робінсона.

Я бачу як він росте кожного року. За 23 хвилини на перкеті Робінсон набирає 9.7 очки, 7 підборів, 0.6 асисти, 1 перехват, а також 2 блоки.

 Звісно ж є Барретт. У якого хочеться вірити. Для мене він здавався більш талановитим і сильнішим гравцем ніж Зайон. Але коледж якось змінив дев'ятого номера "Нікс".  У нього не іде кидок.  Безумовно, він старається, але від нього очікувалось більшого. Можливо, саме ці очікування помішали Берету.

"Нікс" хоче...

Расел Вестбрук не підійшов системі "Рокетс". Він провалився у плей-офф. Виникали моменти, коли його одного залишали на дузі, але він все одно не попадав у корзину. У його грі помітний серйозний регрес. Я вважаю, що прихід Расела тільки завадить розвитку Берета, на якого сподіваються у Нью-Йорку. Ще й зарплаття у Вестбрука не з легких.

 У повернення Кармело Ентоні я не вірю. На мою думуку, його час пройшов, рухатися потрібно далі та розвивати нових гравців, щоб вони зробили "Нікс" великими. Я хочу вірити в прогрес молодих, а йому Ентоні лиш завадить.

 14 вересня з'явилась інформація, що "Нікс" хочуть зробити пропозицію Крісу Полу. Але я не розумію навіщо Полу змінювати "Тандер", де у нього все чудово виходить, де гравців потрібно типажу і набору вмінь, на "Нікс", де у будь-який момент Долан може обміняти усіх молодих, або почати конфліктувати з авторитетним Полом.

Хоча це було б доволі цікаво. Можливо, Кріс допоміг би розкритися Берету.

Надія є?

На драфті 2020 року, "Нікс" обиратиме восьмим. На жаль, у цьому році очікуються гравці нижчі рівнім, ніж минулого драфту. Тому, можна сподіватися лише на везіння.

 На мою думку, цей сезон також буде сумним для "Нікс". Ми залишимося без плей-офф, якщо не станеться якогось чуда. Очікую лиш прогресу від Мітчела та Берретта, вірю в них.

А також, сподіваюся, що Долан продасть клуб.

Другие посты блога

Все посты