Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/Капітан Динамо-Ю19 Ярослав Надольский ексклюзивно для 31 SECTOR

Капітан Динамо-Ю19 Ярослав Надольский ексклюзивно для 31 SECTOR

Про карантин, арбітрів та особисте життя.

Блог — 31 СЕКТОР
11 апреля 2020, 16:33
4
Капітан Динамо-Ю19 Ярослав Надольский ексклюзивно для 31 SECTOR

Ексклюзивно для блогу 31 SECTOR ми поспілкувались з півзахисником молодіжного складу «Динамо» Ярославом Надольским. Ярослав Надольский поділився своєю думкою про: карантин, арбітрів, особисте життя та багато іншого.

 

Доброго дня, Ярославе. Як здоров'я? Як вплинув карантин на твоє життя?

- Дякую! Здоров’я - чудове! Карантин кардинально змінив ритм мого життя. Маю більше часу для сім’ї, але вже сумую за футболом. Не вистачає тренувань на базі, спілкування з хлопцями та ігор чемпіонату.

В минулому році, ти і твої партнери по Динамо Ю19 обійшли Шахтар на один пункт в турнірній таблиці, та в підсумку стали чемпіонами України. В тому ж чемпіонаті за 17 ігор, ти забив 6 голів. Після цього, тебе в команді почали називати "королем повітря"?

- Минулий сезон дійсно був дійсно успішним для молодіжної команди Динамо. Я намагався виконувати свої задачі і допомагати команді здобувати перемоги. Не дуже люблю, коли мене відокремлюють, мої голи - здобутки всієї команди.

За три останні сезона в Динамо — ти отримав всього лише 4 жовті та жодної червоної картки. Для гравця середини поля це гарний показник. Як буде грати Ярослав Надольский, якщо головним арбітром матчу буде Катерина Монзуль?

- З повагою ставлюсь до кожного арбітра та суперника. Катерина Монзуль не перший рік працює у футбольній сфері. Якщо дійсно з моєї сторони буде помилка, дослухаюсь і буду уникати таких моментів.

 

Ти грав під керівництвом Ігоря Костюка. На даний час ти граєш під керівництвом Юрія Мороза. В подальшому під керівництвом якого тренера мріяв би зіграти?

- Ігор Костюк та Юрій Мороз - професіонали своєї справи. Нам дійсно дуже повезло, що ми маємо можливість грати під керівництвом цих тренерів. Не хочу відокремлювати певного тренера, з яким у майбутньому міг би попрацювати. Потрібно перш за все працювати над собою і удосконалювати футбольні якості.

Прорив інтересу молодіжного футболу в Україні серед глядачів, сталось саме після вашого матчу проти Ювентуса на стадіоні ім. Лобановського, прийшли рекордні 11 тисяч фанатів, та в цьому сезоні також ваші матчі, особливо в Юнацькій Ліги УЄФА, не залишились без підтримки, чим можна пояснити такий ріст відвідуваності вболівальників?

- Так, підтримка вболівальників була шалена. Ми неймовірно вдячні! Набагато легше грати, коли трибуни в один голос підтримують команду. Єврокубки завжди привертали багато уваги. Ми намагалися гідно представляти ім’я нашого клубу, а вболівальники відчували нашу наснагу до перемог. Чим більше команда здобуває перемог, тим більше вболівальників приходить на стадіон.

 

Не можу не згадати, твій фантастичний гол в ворота грецького ПАОКа, від двох штанг, це шедевр. В цілому саме протистояння з грецькими футболістами видалось дуже бойове, на мій погляд, а як здалось тобі, з ким було найважче грати насамперед в Юнацькій Ліги УЄФА?

- Погоджуюсь, з ПАОКом. На мою думку, найважче було з греками на виїзді, дійсно було бойове протистояння.

Дивитись гол з 4:46.

Чим відрізняється Ярослав Надольский на полі від Ярослава Надольского у житті?

- Мені здається, як і на полі, так і в житті я максималіст, намагаюсь у всіх сферах прогресувати та ставати кращим. І намагаюсь все робити в чудовому настрої.

 

 

Чи траплявся з тобою смішний випадок в Динамо, або можливо ти жартував над партнерами по команді?

- Зараз, так і не згадаю. Було багато веселого та цікавого, але щоб щось відокремити - не можу.

Побажання від Ярослава Надольского вболівальникам київського Динамо...

- Перш за все хочу побажати здоров’я у наш складний час - це найнеобхідніше! Чекаємо вас на стадіонах та обіцяємо дарувати приємні емоції.

 

Дуже дякую гравцю київського «Динамо» за можливість поспілкуватись з вболівальниками. Хочу побажати Ярославу та всім нам #залишатисьвдома.

Підписуйтесь на Instagram Ярослава Надольского - https://www.instagram.com/nadolskyi/

Відео: офіційний канал «Динамо Київ» в Youtube.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты