Tribuna/Футбол/Блоги/31 СЕКТОР/«Динамо» не вміє вчитись на власних помилках, це довели «Дніпро-1»

«Динамо» не вміє вчитись на власних помилках, це довели «Дніпро-1»

Увага! Дуже багато риторичних запитань.

Блог — 31 СЕКТОР
1 марта 2020, 17:04
4
«Динамо» не вміє вчитись на власних помилках, це довели «Дніпро-1»

Хотів би почати з банального, по суті з заголовку сьогоднішньої теми: «Динамо» не вміє вчитись на власних помилках, це довели «Дніпро-1». Не дуже кортить розбирати епізоди з пропущеними голами, помилки деяких футболістів, в цьому немає сенсу. Потрібно мислити в даний час більш глобально, і зануритись з головою в очевидні проблеми киян, які або бачать і не хочуть ліквідувати, або не бачать и впевнено вірять у свою стратегію. Що ж, поїхали. Мої суб'єктивні п'ять думок фаната, крик душі:

Якщо в Михайличенка в кабінеті 4 монітора, по яким транслюють футбол, то в разі такої гри Динамо, вони показують чемпіонат Вірменії, Мозамбіка і дуже цікаву Супер-Лігу Судану.

Перед призначенням Михайличенка тренером, Ігор Суркіс сказав: "Михайличенко все время совершенствуется. У него в кабинете 4 монитора, которые одновременно показывали разный футбол". Мені цікаво, Олексій Олександрович, в яких ви чемпіонатах побачили, що сучасні крайні захисники повинні тільки оборонятись, ну добре, Миколенко частенько і якісно підключається, але що робить Кендзьора? Для чого він в команді? Свої стандартні 3 неточних навіса за матч, він зробив. Будемо терпіти далі? Друге: де цікаво по-вашому, гравці самознищуються на 6-ій хвилині матчу. Що може бути в голові Буяльского, який дозволяє собі так грати, коли цього не вимагає ситуація? Третє: куди постійно вибиває Бущан? Чи це ви перемкнулись на АПЛ і подивились як грає Аліссон і Едерсон ногами? Навчіть Бущана грати не ногами, навчіть його читати гру. Людина-воротар постійно стояти на лінії не може, це не сучасний футбол, воротарі вміють грати руками, скажіть про це Георгію, він може перехоплювати м'ячі, виходити при кутових суперника. Це дозволено правилами. Олексій Олександрович, а ви там як на лавці запасних, комфортно? В яких Лігах Європи, да й усього світу, глухо сидить і не виходить в свою тренерську зону? Чому с 45-хвилини матчу на Русина пішли грати довгими передачами, він вам Ібрагімовіч? Чому 10 котиків у білій формі зі старту другого тайму прижались до власних воріт, і навіть контратак не показували? Вас нічого не навчило Мальме? Але ж у вас 4 монітори в кабінеті, ну як так? Ну як? Чому Динамо провалює центр з 45 по 60 хвилину, і ви нічого не робите? Навіщо нам Русин в нападі, якщо нам не вистачало гравця в центрі поля, який би спробував зацементувати і допомогти Шепелєву і Сидорчуку? Кадірі для чого купувався? І останнє, Олексій Олександрович, вас влаштовує турнірна таблиця? Чи в очах горить тільки назва: "Кубок України 2019/20", так ви так і скажіть.

Він провалив матчі проти Ренна, Аякса, Карпат, Ворскли, а тепер він забиває хет-трик у ворота рідної по контракту, для нього команди. Питання до Супряги: стиль Холланда обов'язково треба було показати саме у грі против Динамо?

Звичайно, я жартую. Владислав Супряга - молодець! Він показав, що він вміє, і що таке "знайти свою команду". Динамо - не його команда, абсолютно. В Динамо форварди потрібні для пресингу, а Супряга це зовсім інший типаж, це людина, яка може знайти вільну зону та завершити гостру атаку голом. Єдине що, Влад, а чому саме Динамо? Були ж пропозиції і від Аяксу, і від інших команд? Мені цікаво, чи не жалкує Супряга про свій перехід в гранд українського футболу київське Динамо, на чолі якого люди у яких, крім чотирьох моніторів в кабінеті, немає бажання тренувати Динамо. А що не так? Михайличенко вже не планував тренувати в своєму житті. Але Ігор Комсомолович Суркіс що партія кличе. І відмовитись не зручно. Це адекватно? Ні. І на жаль, такого в моніторах не покажуть.

Хлопці, а нащо ви мучите себе і фанатів, якщо не розглядаєте Динамо як перехід на новий рівень? Це ваша проблема чи проблема клубу?

Якщо Циганков ще трішки посидить в УПЛ, то у нього почне рвати дах, як у Тайсона. І він істерично стане постити різну ахінею в Інстаграмі. Він зрозумів, що з такими тренерами не те що піднятись на вищу сходинку не вдасться, а й зовсім впасти нижче. Цитую думку одного з користувачів: " Малой видит, что с такими "современными" тренерами он ничего нового не получает, ЗП капает сама собой, а самостоятельно найти мотивы вкалывать у него не получается. Его мысли: скорее бы этот контракт закончился, чтобы уехать в любой клуб с нормальным тренером и оттуда уже дальше в топ-клубы. Требования к себе снижаются, уровень футболиста резко падает, виноваты в этом становятся конечно же фанаты, которые обкладывают его нецензурными выражениями. Тут бы на помощь мог прийти тренер. Но Михайличенко тоже демотивирован – его поставили тренером «в наказание» за покупку всяких левых недофутболистов: мол ты их подписывал, ты ими и играй. Представляете, какую мотивацию может передать тренер, поставленный на свой пост с такой формулировкой?". Тож, перед тим як потрібно переходити в Динамо, треба 100 разів подумати. З такими як Шабанов і Караваєв все зрозуміло. Вони вже досягли всього в житті, і відверто дограють футбольну кар'єру в Динамо, і це дуже погано. Тому що, клуб із молодими і перспективними ладен перетворитись на притулок для догравающих гравців.

Капітан, а для чого ти знаходишся на полі? Щоб просто грати, тоді нащо тобі пов'язка на плечі, віддай її більш амбітному гравцю.

Сергій Сидорчук як проста людина, дуже хороша. Але як капітан київського Динамо - ні. Прикро констатувати, але він не потягнув цієї ролі. Він занадто емоційно реагує на рішення суддів, як з Мальме, так і з Дніпром-1. При рахунку 0-1 в нашу користь, він посадив всіх до власних воріт. Дніпро-1 багато створило за перший тайм? Особисто в мене, складалось відчуття що в першому таймі у Дніпра видалили гравця, вони крім дальніх ударів не змогли нічого зробити. Вони не створили таких гострих моментів, як Динамо, не було таких моментів у підопічних Михайленка, як наприклад, у Караваєва (удар в поперечку), у Вербича було мінімум три нагоди, де він міг вирішити ще все в першому тайму. Але тут приходить слово "реалізація". Яку як раз капітан і головний тренер закопали. Моменти є - голів немає. Що це - настільки низький класс гравців, чи настільки незрозумілі установки від тренерів?

Єдине з чим можна погодитись з Михайличенко, це: навіщо нам ВАР, якщо він не для всіх? І тим паче, використовується тільки в деяких моментах з участю деяких команд?

Червона картка Буяльского -- сто відсоткова. Червона карта Польового -- тим паче. Пенальті на Русину -- без варіантів, залізобетонне. Але, чому цей ВАР так працює тільки в нашому матчі? Арановський який працював на ВАРі судив тиждень тому, матч за участю Шахтаря й Десни. Відмашка Тайсона -- 100%. Де тобі був ВАР? Сьогодні Сергій Бойко в матчі Зоря-Олімпік навіть не звернув увагу на Михайличенка і його пряму ногу. Дніпро-1 в минулому турі забиває Карпатам з явного положення поза грою. Де принцип рівності команд, вони всі повинні бути в рівних умовах. І, умовно, я фанат Колоса з Ковалівки, чому на матчах моєї команди немає ВАРу, а на матчах Динамо чи Шахтаря вони є. Де, справедливість? Так важко, почекати, закупити цих бусів и облаштувати цю систему для всіх команд? Павелко, ти знову, хотів якнайкраще, а зробив якнайгірше. Прикро.

Це все можна підсумувати одним виразом: "Не ошибается тот, кто ничего не делает.". Але з іншої сторони: "Кто в своих ошибках не кается — больше ошибается.". Тож, я хочу завершити свій текстовий спіч і побажати всім хорошо дня, або вечора. Дивіться УПЛ, вболівайте за свої улюблені команді і побільше вам перемог у житті!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты