Tribuna/вид спорта не определен/Блоги/П'ять селебріті які можуть стати коментаторами на матчах українських команд

П'ять селебріті які можуть стати коментаторами на матчах українських команд

10 августа, 15:12
39
П'ять селебріті які можуть стати коментаторами на матчах українських команд

Дайте їм шанс.

Вчора стало відомо що співак та шоумен Володимир Дантес стане коментатором матчу «Аріса» та «Динамо». Кияни ще минулого сезону залучали багато знаменитостей для висвітлення подій на футбольному полі. Зокрема, це робилось в Instagram. Тоді, на стадіон імені Лобановського приходили Марк Куцевалов, Вадим Олійник та багато інших. В цьому сезоні клуб оголосив про призначення на роль амбасадора Анатолія Анатоліча (Анатолія Яцечко).

До речі з Володимиром взагалі цікава історія. Почитайте уривок інтерв'ю Гудкова (справжнє прізвище артиста) телепередачі Світське життя: «Якщо обирати між «Шахтарем» та «Динамо», то я б обрав перший варіант. Цей вибір я зробив ще до того, як став обличчям нової колекції донецького клубу «1936».

Не знаю чому, але мені просто не подобалось, як «Динамо» поводило себе на полі, як воно грає. І взагалі мені не подобається, як київський клуб відноситься до фанатів, тому я почав вболівати за «Шахтар».

Я вирішив трохи пофантазувати і запропонувати п'ять варіантів людей, які можуть долучитись до коментування футбольних матчів.

Петро Бампер

Справжній вболівальник «Динамо», який п'ять років тому розніс київський клуб за відмову їхати в мирне місто Маріуполь.

На своєму ютуб-каналі він записав ролик, який зібрав близько 400 тисяч переглядів та 10 тисяч лайків. Образ Петі Бампера не стримує своїх емоцій. Вигаданий гумористичний персонаж українського актора Олексія Супруна завжди говорить по ділу і часто використовує нецензурну лексику.

На мій погляд, дивитись матч під акомпанемент такого коментатора буде одне задоволення. У всякому разі, медіа-службі «Динамо» треба придивитись до цього пана.

Юрій Ткач та ВКВ

«Нехай весь мір подождьот, поки Ярмола гол забьот» - легендарна фраза Ткача з часів Ліги Сміху та його співпраці з командою Ветерани Космічних Військ.

Восени минулого року Ткач з іншими зірками зіграли благодійний матч в Одесі, де зібрали кошти на допомогу ЗСУ.

Разом з собою Юра може прихопити Дамніцького, Курана та Вєню. Тріо, яке в свої часи розривали Лігу Сміху також мають відношення до футболу. Особливо перший, який працював у спортивній сфері. Не так давно, ВКВ записали відео з Андрієвським та Караваєвим.

Лесь Подерв'янський

Легендарний український художник та автор багатьох сатиричних п'єс. Можливо, хтось з вас не знає маестро, але п'єси про «дох*я масла», «Гамлєта» чули.

Лесь також не цурається виражати емоції відверто і з лайкою. Це робить його особливим. Подерв'янського я давно не бачив, але чув його прекрасне інтерв'ю Яніні Соколовій. Воно переважно на політичну тему.

Митець перетворить перегляд футболу в справжнє шоу та розповість цікаві оповідання. Потенційно це може бути дві години насолоди, де футбол відійде на другий, а може і третій план.

Віктор Розовий

На черзі представник ультрас львівських «Карпат» - Віктор Розовий. Перегляд матчу його улюбленої команди може перерости в потужну «рвань».

Половина команди Ліги Сміху «Загорецька» є воїном ЗСУ. Він потрапив у полк «Азов», де провів багато часу і у багатьох інтерв'ю ділився історіями з передової. Нумо, Вікторе, давай-давай, треба спробувати себе в такій ролі. Якщо «Карпати» зуміють запросити його на коментування матчу, то це буде потужним кроком в медіа розвитку.

А якщо ще паралельно збір запустять, то взагалі космос.

Андрій Єрмак

Голова офісу президента України часто фігурував у нових про призначення Реброва головним тренером національної збірної. Спочатку писали, що він відмовляв його, а потім навпаки. Зрештою, привітав і на цьому розійшлись.

У народа це викликало певний резонанс. Більше Єрмаку немає чим зайнятись? Навіщо цей популізм? Багато чого було сказано. Якщо дійсно, голова офісу вільний від справ, то запропонуйте йому прокоментувати гру збірної України.

Головне щоб матч не перетворився в розгадування ребусів, як це вміє і любить робити Андрій Єрмак.

***

Кого би ви із знаменитостей хотіли би побачити в ролі коментатора футбольного матчу? Діліться своїми варіантами. Більше про футбол пишу в авторському каналі.

Другие посты пользователя

Все посты