Лига чемпионов

ПСЖ - Барселона: обзор матча 10 апреля 2024, 22:00

Quarter-finals, стадион Парк де Пренс

2

3

10.04.2024
Матч завершен

Лучшие букмекеры

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Статистика

ПСЖ
Барселона
Владение мячом
58%
42%
Удары в створ
6
7
Удары мимо
4
5
Фолы
14
8
Угловые удары
7
5
Штрафные удары
8
14
Вне игры
4
3

События матча

ПСЖ
Завершен
Желтая карточка
Лукас Бералдо
89
89
Желтая карточка
Фермин
88
Желтая карточка
Андреас Кристенсен
86
Замена
Илкай Гюндоган Фермин
Замена
Фабиан Руис Гонсалу Рамуш
85
82
Желтая карточка
Пау Кубарси
77
Гол!  Андреас Кристенсен
Ассист Илкай Гюндоган
76
Замена
Рафинья Диас Ферран Торрес
75
Замена
Френки де Йонг Андреас Кристенсен
Желтая карточка
Витинья
65
62
Гол!  Рафинья Диас
Ассист Педри
61
Замена
Серджи Роберто Педри
61
Замена
Ламин Ямаль Жоау Феликс
Замена
Ли Кан Ин Уоррен Заир-Эмери
61
Гол!  Витинья
Ассист Фабиан Руис
50
Гол!  Усман Дембеле
48
Замена
Марко Асенсио Брэдли Барколя
46
2тайм
37
Гол!  Рафинья Диас
34
Желтая карточка
Серджи Роберто
1тайм
ПСЖ
Доннарумма, Мендеш, Бералдо, Эрнандес, Маркиньос, Руис, Витинья, Ли Кан Ин, Мбаппе, Асенсио, Дембеле
Замена
Навас, Тенас, Заг, Шкриньяр, Маюлу, Перейра, Солер, Угарте, Заир-Эмери, Барколя, Коло-Муани, Рамуш
ПСЖ
Барселона
Барселона
тер Стеген, Канселу, Кубарси, Араухо, Кунде, Роберто, де Йонг, Гюндоган, Рафинья Диас, Левандовски, Ямаль
Замена
Астралага, Пенья, Алонсо, Кристенсен, Форт, Мартинес, Педри, Фермин, Ромеу, Феликс, Роке, Торрес
Барселона
Текстовая трансляция
Все комментарии
Ключевые моменты
До матча
-
Добрий вечір! Текстова трансляція почнеться о 22:00.
-
Ця пара має багату історію протистоянь. За епохи шейхів у «ПСЖ» суперники 4 рази перетинались у плей-оф ЛЧ – по 2 рази в 1/4-й та 1/8-й. І тільки в останньому з цих випадків далі пройшли парижани – у ковідному сезоні 2020/21. А перед тим були, наприклад, знамениті 0:4, 6:1 у сезоні 16/17.
-
Жереб 1/4 та 1/2 ЛЧ знову, як і рік тому, випав так, що усі головні фаворити – в одній половині сітки. «ПСЖ» з «Барсою» перебувають в іншій, тому обидва клуби точно робитимуть усе можливе, щоб скористатися нагодою. Тим паче, в своїх чемпіонатах турнірних задач вже практично немає: «ПСЖ» лідирує з 10-очковим відривом від переслідувачів, «Барселона» вже надто далеко відпустила «Реал».
-
Стартові склади команд. «ПСЖ»: Доннарумма, Мендеш, Бералдо, Ернандес, Маркіньйос, Вітінья, Руїс, Лі Кан Ін, Мбаппе, Дембеле, Асенсіо. «Барселона»: Тер Стеґен, Канселу, Кубарсі, Араухо, Кунде, Де Йонг, Гюндоган, Роберто, Рафінья, Ямаль, Левандовський.
-
Запасні «ПСЖ»: Навас (В), Тенас (В), Барколя, Заг, Заїр-Емері, Коло-Муані, Маюлу, Перейра, Рамуш, Солер, Угарте, Шкриняр. Запасні «Барселони»: Пенья (В), Астралага (В), Алонсо, Роке, Фелікс, Крістенсен, Фермін, Мартінес, Педрі, Ромеу, Торрес, Форт.
-
Нагадаємо, в 1/8 фіналу «Барса» здолала за сумою двох матчів «Наполі» (1:1, 3:1), а «ПСЖ» двічі обіграв «Реал Сосьєдад» (2:0, 2:1).
-
Команди вже на полі, матч незабаром розпочнеться.
Первый тайм
1'
Головний арбітр матчу Ентоні Тейлор дав стартовий свисток.
1'
Канселу збив Дембеле на лівому фланзі захисту. Штрафний для парижан від правої бровки.
2'
Після навісу та скидки далі захист «Барси» виніс на кутовий. З цим стандартом теж впоралися.
4'
Спроба Дембеле увірватися в штрафний «Барси». Канселу своєчасно нейтралізував цю загрозу.
5'
Невдалий крос Мбаппе зліва у штрафний гостей, потім Дембеле з іншого флангу теж неточно віддав.
5'
Мяч увесь цей час продовжував залишатися у «ПСЖ». Завершив атаку господарів Мбаппе не зовсім хорошим ударом метрів з 15 повз праву стійку.
6'
Ух! Тер Стеген ледь не віддав гольову передачу на Рафінью, однак Доннарумма вчасно вийшов за межі штрафного та не дав бразильцю обіграти себе 1 в 1.
7'
Удар Лі Кан Іна метрів з 20 - не дуже сильно і в руки Тер Стегену.
9'
Дембеле втік на фланзі від Канселу, увійшов у штрафний «Барси», але потім Кубарсі не дав французу виконати простріл на партнера - кутовий для господарів, який не приніс небезпеки.
11'
Удар Асенсіо з 18 метрів - вийшло трохи посильніше, ніж у Лі, однак теж у руки кіперу «Барси».
12'
Кунде заблокував удар Мбаппе з лінії штрафного. Перед цим Кіліана здорово запустили у прорив довгим низовим пасом з центру поля.
14'
Невеличке пошкодження у Рафіньї, однак бразилець після допомоги лікарів уже готовий повернутися в гру.
16'
Мбаппе трохи похитав на фланзі Кунде, не став бити, а віддав правіше на Дембеле. Простріл Усмана заблокував Кубарсі. З кутовим від «ПСЖ» захист «Барси» впорався.
17'
Бералдо у центрі трохи підштовхнув у спину Левандовського.
18'
Мбаппе знову віддав з флангу пас паралельно лінії воріт, але Лі Кан Ін після прийому м'яча не зміг придумати щось розумне.
19'
Мендеш увірвася зліва у штрафний «Барси», проскочивши двох її оборонців, однак потім Араухо вчасно підстрахував партнерів та заблокував удар португальця.
19'
Рафінья отримав пас у штрафному «ПСЖ» та завдав удару метрів з 15 - Маркіньйос заблокував, кутовий.
20'
Після цього корнера було дуже небезпечно! Доннарумма помилився, Левандовський випередив Джіджі та пробив головою метрів з 6 - Мендеш виніс з лінії воріт! Потім ще Ямаль хотів зіграти на добиванні, але його спробу заблокували - ще один кутовий, який нейтралізував Мендеш, вибивши головою.
23'
Дуже хороший удар від Рафіньї метрів з 25 - цього разу Доннарумма зіграв надійно, потягнувши м'яч у лівому від себе нижньому куті - кутовий.
24'
Атака другим другим після цього кутового завершувалася гострим кросом справа - Доннарумма знову добре відпрацював, винісши цю подачу кулаками.
25'
Тепер Канселу пробив з-за меж штрафного з центральної зони - вийшло не дуже добре, м'яч пройшов метрах у двох від лівої стійки.
28'
Дембеле класно проскочив на фланзі Канселу, але потім неточно прострілив у центр штрафного «Барселони».
28'
Атака парижан продовжилася, її завершив Лі Кан Ін ударом з лінії штрафного - Тер Стеген потягнув. У боротьбі за відскок Канселу ризикував привезти пенальті, кинувшися у не зовсім акуратному підкаті в ноги Мбаппе. Але португальцю пощастило, що Кіліан у цей момент перебував у офсайді.
31'
Парижани ледь не привезли неприємності на власні ворота, втративши м'яч неподалік свого штрафного, але після неточного навісу Ямаля справа атака гостей захлинулася.
33'
Маркіньйос та Ернандес подарували кутовий для «Барселони», не розібравшись, кому грати верховий м'яч. І після цього кутового могло бути дуже небезпечно: після пасу низом з кутової позначки Рафінья безперешкодно пробивав метрів з 15, але влучив у Кунде.
34'
Серджі Роберто отримав жовту за те, що зірвав контратаку «ПСЖ», знісши у підкаті в центрі поля Асенсіо. Капітан «Барселони» пропустить матч-відповідь.
37' ГОЛ! 0:1
ГООООЛ!!! «Барселона» виходить уперед! Левандовський віддав з центра направо на вільного Ямаля, молодий іспанець класно прострілив шведою в центр штрафного, Доннарумма на виході не зміг зафіксувати м'яч, який відскочив до Рафіньї, ну а бразилець холоднокровним ударом метрів з 15 розстріляв порожні ворота ударом під поперечину!
41'
Канселу перехопив м'яч у центрі, протащив його метрів 30 та пробив низом у ближній кут - знову дуже невдало, повз ліву стійку.
42'
Дембеле не зумів самотужки проскочити половину захисту «Барси», відібрали м'яч у француза.
43'
Мбаппе отримав м'яч у двометровому офсайді, увійшов у штрафний та пробив. Кубарсі тим не менше допрацював до кінця та заблокував цю спробу.
45'
Тепер Левандовський опинився в офсайді. Перед цим Роберт знову добре запустив у прорив правим флангом Ямаля, але потім пас Ламіна п'ятою вийшов трохи не в темп.
45+1'
2 хвилини компенсовано.
45+1'
Простріл Мендеша зліва виглядав гостро, але пас не дійшов до партнерів.
45+2'
Контратака «Барси». Рафінья після довгої діагоналі від Канселу виграв забіг у Ернандеса, увійшов зліва у штрафний «ПСЖ» та віддав від лицьової на інший фланг на Ямаля, але потім іспанець навісив за межі поля.
Перерыв
-
Перший тайм завершено. «Барселона» веде 1:0, цілком по ділу. Поки що дуже хороший, інтенсивний футбол.
-
Заміна в перерві у «ПСЖ». Замість Асенсіо гратиме Барколя.
Второй тайм
46'
Друга половина гри розпочалася.
46'
Мендеш здійснив непоганий ривок по центру та перспективно віддавав направо на Барколя, але Канселу прочитав задум і в чудовому підкаті перехопив цей пас.
47'
Вітінья пробіг метрів 20 з м'ячем та пробив здалеку - на метр вище воріт.
48' ГОЛ! 1:1
ГОООЛ!!! Енергійний початок 2-го тайму від «ПСЖ» одразу дав плоди! Дембеле віддав у штрафний на Мбаппе, Кіліан ледь наздогнав та прострілив від лицьової. Араухо виніс, але недалеко і на ногу тому ж Дембеле, який обробив та другим дотиком потужним ударом метрів з 15 вколотив м'яч під поперечину!
50' ГОЛ! 2:1
ГОООЛ!!! І одразу ж другий пішов! Руїс віддав короткий вертикальний пас у штрафний на Вітінью, а португалець ударом низом з-під Кубарсі відправив м'яч точно в дальній лівий нижнй кут!
52'
Ямаль навісив справа на Левандовського, Роберт був першим на м'ячі, але підставив голову так, що зіграв, немов захисник, та виніс сферу вбік від воріт.
54'
Прорив Ямаля правим флангом зупинили спільними зусиллями захисники «ПСЖ».
55'
«ПСЖ» не зупиняється. Тепер Барколя після швидкої атаки господарів отримав пас у штрафному та пробив метрів з 15 - Тер Стеген на пару з поперечиною перевили м'яч на кутовий. Цей стандарт не завершився чимось гострим.
57'
Араухо у підкаті заблокував дальній удар Руїса. Перед цим парижани відібрали м'яч у «Барси» завдяки інтенсивному пресингу.
58'
Після кутового «ПСЖ» Лі Кан Ін виконав силову подачу зліва - м'яч перелетів через усе поле та вийшов за протилежну бокову.
59'
Мбаппе віддавав з флангу у штрафний на вбігання Мендешу - захист «Барси» вчасно перехопив.
60'
Лі намагався увійти в штрафний «Барси», обігравши Канселу, але впав, зустрівшись з португальцем. Це не пенальті.
61'
Дві заміни у «Барси». Педрі та Фелікс вийшли замість Ямаля та Серджі Роберто. Також свіжий гравець вийде і у «ПСЖ». Лі Кан Ін іде відпочивати, замість нього у гру вступив Заїр-Емері.
62' ГОЛ! 2:2
ГОООЛ!!! Педрі одразу ж віддає гольову, зробивши класне закидання з центру в штрафний «ПСЖ» на Рафінью. Ну а бразилець чітко пробив з льоту метрів з 12 у лівий кут воріт Доннарумми.
65'
Жовта для Вітіньї за елементи карате у боротьбі з Феліксом.
68'
Барколя швидко впав, зустрівши на правому фланзі опонента в особі Канселу. Старання Мбаппе, який перед цим класно пробігся по центру з м'ячем та перевів на партнера, були даремними.
69'
Вітінья збив Левандовського метрах у 25 від своїх воріт. Рафінья пробив низом у ствір у голкіперський кут, але недостатньо сильно - Доннарумма не помилився.
71'
Араухо у блискучому підкаті заблокував спробу пробити від Барколя, якого перед тим здорово запустили у прорив правим флангом низовою передачею.
74'
Фелікс пробив з місця метрів з 23 - полетіло в кут, але не скажеш, що для Доннарумми було великою проблемою забрати цей удар.
75'
Вітінья вивів на ударну позицію Дембеле, після чого постріл Усмана метрів з 15 в дальній правий нижній кут відбила стійка!
75'
Ще дві заміни у «Барси». Замість Де Йонга та Рафіньї вийшли Крістенсен та Ферран Торрес.
76'
Ферран мав шанс забити першим же дотиком після гострого кросу зліва від Фелікса, але Мендеш зіграв на випередження та виніс на кутовий.
77' ГОЛ! 2:3
ГООООЛ!!! Як виявилося, загрозу було відведено зовсім ненадовго. Гюндоган навісив з цього кутового у воротарський «ПСЖ», а там Крістенсен виграв верхову боротьбу у Заїра-Емері та буквально з трьох метрів головою відправив м'яч у сітку!
80'
Дещо розгубленими виглядають парижани. «Барселона» після свого 3-го голу продовжує тримати м'яч.
82'
Жовта для Кубарсі за те, що притримав руками в центрі поля Барколя.
83'
Дальню спробу Фабіана Руїса заблокували.
85'
Остання заміна у «Барселони». Замість Гюндогана вийшов Фермін Лопес. Також заміну робить і Луїс Енріке. Замість Фабіана Руїса вийшов Гонсалу Рамуш.
87'
Дембеле опинився один з м'ячем зліва у штрафному «Барси» і виконав щось середнє між обвідним ударом у дальній кут та пасом на Мбаппе, який, втім, був поза грою. У будь-якому випадку м'яч вилетів за лицьову.
88'
Жовта для Крістенсена, який своїм фолом центрі поля зупинив швидкий прорив Заїра-Емері. Пропустить данець матч-відповідь.
89'
А тепер жовта для Бералдо, який досить грубувато заблокував у центрі Кунде, а також для Ферміна - за розмови з арбітром.
90'
Простріл Барколя справа від лицьової не дійшов до партнерів.
90+1'
4 хвилини компенсовано.
90+1'
Неточний простріл зліва у виконанні Мендеша.
90+2'
Простріл Барколя зліва (він помінявся флангами з Дембеле) теж не досяг мети.
90+3'
Дальній удар Мбаппе - після рикошету від коліна Араухо м'яч пішов на кутовий. Подача з цього стандарту прилетіла точно в руки Тер Стегену.
Матч завершен
-
Фінальний свисток. Ще один вогняний чвертьфінал завершився мінімальною перемогою «Барселони» - 3:2.
-
Як бачимо, у цій парі перевага може дуже швидко переходити з рук у руки, тож перед матчем-відповіддю ще нічого не ясно.
-
На цьому завершуємо наш текстовий онлайн. Дякуємо, що провели ці 2 години разом з нами. Коментарі учасників матчу читайте завтра зранку у новинах на Tribuna.com. Тихої усім ночі.

Состав

Расстановка
Список
Тренер
Последние матчи
Последние матчи
Группа A
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
166510612/6
Группа B
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
1364111216/4
96231-28/10
86222-56/11
26024-57/12
Группа C
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
106312110/9
46114-66/12
Группа D
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
12633038/5
46114-47/11
Группа E
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
1464201117/6
10631207/7
66204-19/10
46114-105/15
Группа F
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
8622219/8
86222-35/8
56123-16/7
Группа G
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
126402313/10
46114-67/13
Группа H
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
126402612/6
126402715/8
96303-210/12
36105-116/17
Стадион: Парк де Пренс
Посещаемость: 47470
Главный судья: Энтони Тэйлор
Помощник судьи: Гари Бесуик, Адам Нанн
Видеоассистенты: Стюарт Эттуэлл

Лучшие букмекеры

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...