Лучшие букмекеры

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

События матча

Динамо
Завершен
Замена
Назар Волошин Olabiran Blessing Бенито
90
Гол!  Максим Дячук
Ассист Владислав Супряга
90
84
Желтая карточка
Марьян Фарина
Замена
Владислав Ванат Владислав Супряга
82
77
Замена
Владислав Дмитренко Андрей Чирук
72
Гол!  Андрей Ременюк
Ассист Андрей Борячук
67
Замена
Алексей Сидоров Андрей Борячук
Замена
Виталий Буяльский Антон Царенко
60
Замена
Николай Шапаренко Александр Андриевский
60
59
Замена
Артем Габелок Андрей Ткачук
Замена
Владислав Кабаев Александр Караваев
59
59
Замена
Ари Моура Андрей Ременюк
2тайм
41
Вторая желтая – красная карточка
Константин Бычек
Гол!  Владислав Ванат
Ассист Виталий Буяльский
34
30
Гол!  Владислав Дмитренко
Ассист Артем Габелок
28
Желтая карточка
Константин Бычек
Гол!  Назар Волошин
22
Гол!  Назар Волошин
Ассист Виталий Буяльский
11
1тайм
Динамо
Нещерет, Дубинчак, Сирота, Дячук, Тымчик, Бражко, Кабаев, Буяльский, Шапаренко, Волошин, Ванат
Замена
Бущан, Моргун, Биловар, Малыш, Вивчаренко, Андриевский, Диалло, Караваев, Бенито, Рамадани, Царенко, Супряга
Динамо
Металлист 1925
Металлист 1925
Сидоренко, Фарина, Червак, Ткачук, Капинус, Габелок, Дмитренко, Мартынюк, Бычек, Моура, Сидоров
Замена
Мозиль, Потимков, Безуглый, Коваленко, Курило, Жичиков, Ременюк, Ткачук, Абдуллаев, Борячук, Чирук
Металлист 1925
Текстовая трансляция
Все комментарии
Ключевые моменты
До матча
-
Добрий день! Текстовий онлайн почнеться о 15:00.
-
«Динамо» зараз на 6-й позиції в турнірній таблиці УПЛ з 22 очками (+7=1-4), але кияни з різних причин зіграли на 4 матчі менше, ніж лідери. Тому поки складно спрогнозувати, хто де буде, коли усе вирівняється. «Металіст 1925» наразі 11-й з 15 очками (+4=3-8). «Кривбас» і «Дніпро-1» ділять 1-шу сходинку з 33 пунктами в 16 іграх.
-
Столичний клуб дещо покращив свої справи, перегравши «Кривбас» і «Рух». У харків'ян же, як зазначив їхній капітан Артем Габелок, зараз коричнева смуга. Вони програли 3 останні матчі в чемпіонаті – «Поліссю», «Вересу» й «Шахтарю».
-
У попередній першості «Динамо» з двох спроб не змогло обіграти «Металіст 1925» (0:0, 1:1), тож побачимо – можливо, й сьогодні для киян все буде не так просто, як прогнозують букмекери.
-
Стартові склади команд. «Динамо»: Нещерет, Тимчик, Дячук, Сирота, Дубінчак, Бражко, Шапаренко, Волошин, Буяльський, Кабаєв, Ванат. «Металіст 1925»: Сидоренко, Капінус, Ткачук, Червак, Фарина, Габелок, Моура, Бичек, Мартинюк, Дмитренко, Сидоров.
-
Запасні «Динамо»: Бущан (В), Моргун (В), Вівчаренко, Андрієвський, Караваєв, Супряга, Малиш, Діалло, Царенко, Біловар, Беніто, Рамадані. Запасні «Металіста 1925»: Потімков (В), Мозіль (В), Коваленко, Курило, Жичиков, Безуглий, Ременюк, Абдулла, Ткачук, Борячук, Чирук.
-
Початок матчу відкладено на 15:15.
-
Команди на полі. Лунає гімн України.
Первый тайм
1'
Головний арбітр матчу Олександр Омельченко дав стартовий свисток.
2'
Контроль м'яча у виконанні «Динамо», але далеко від чужого штрафного.
4'
Дмитренко проривався по лівому флангу, але Бражко чистим підкатом вибив м'яч на кутовий. З корнером оборона киян впоралася.
6'
Дубінчак сфолив на бровці проти Моури. Погана подача зі стандарту - гравець зі стінки вибив м'яч.
7'
Тимчик завалив у центрі поля Дмитренка, який набрав хорошу швидкість. Жовтої немає.
8'
Волошин обікрав Фарину на своїй половині, протащив м'яч по правому флангу і відкотив у центр, після чого Шапаренко завдав удару метрів з 23 - влучив у когось з гравців суперника.
10'
Сидоров запресингував Нещерета, але голкіпер «Динамо» встиг вчасно позбутися м'яча.
11' ГОЛ! 1:0
ГОООЛ!!! «Динамо» відкриває рахунок. Гості втратили м'яч на чужій половині, після чого Буяльський дуже швидко зорієнтувався і одним пасом запустив у прорив Волошина, який втік на побачення з Сидоренком майже з центру поля і холоднокровно катнув повз нього м'яч у ближній нижній кут.
12'
Ще один небезпечний випад «Динамо». Кабаєв отримав вільний простір на правому фланзі, прострілив на Ваната, однак воротар «Металіста 1925» перервав цей пас, а потім Червак вибив на кутовий.
13'
Після подачі з цього кутового на ближню стійку Ванат випередив опонентів і пробивав ногою у дотик - вище воріт.
15'
Дмитренко проскочив на лівому фланзі Тимчика, увійшов у штрафний «Динамо» і пробив метрів з 15 у ближній кут - не влучив.
18'
Шапаренко здорово знайшов у чужому штрафному Буяльського і закинув на нього, однак Віталій перебував у офсайді.
20'
Кабаєв отримав м'яч біля чужого штрафного, здавалося, зараз завдасть удару, однак замість цього катнув правіше на вільного Волошина. Але Назар не очікував такого і залишився на місці. Удар від воріт.
22' ГОЛ! 2:0
ГОООЛ!!! «Динамо» подвоює свою перевагу. Буяльський отримав пас зліва, замахнувся, але не пробив, а відкотив трохи назад на Шапаренка. Микола пробив з 20 метрів, Сидоренко відбив перед собою, а Волошин був перший на добиванні.
24'
Сидоров отримав м'яч на правому фланзі, проскочив Дячука, увійшов у штрафний «Динамо» та намагався ударом з гострого кута поцілити у ближню праву дев'ятку, але влучив у сітку з зовнішнього боку.
25'
Буяльський намагався запустити «парашутик» за комірець Сидоренку ударом метрів з 23, але м'яч пішов вище воріт.
27'
Дубінчак після передачі Кабаєва пробивав у ближній кут - Сидоренко потягнув.
28'
Бичек завалив Кабаєва неподалік свого штрафного - жовта хавбеку «Металіста 1925».
29'
Бражко пробив зі стандарту - м'яч пройшов у метрі від правої стійки.
30' ГОЛ! 2:1
ГОООЛ!!! Інтрига повертається. Габелок чудовою передачею з центральної зони накинув наліво у штрафний на Дмитренка, а Владислав, зробивши ривок, випередив увесь захист «Динамо» і ударом у дотик метрів з 8 акуратно катнув м'яч у правий нижній кут!
31'
Дубінчак підхопив м'яч у центрі набрав швидкість і зробив вертикальний пас у штрафний гостей на Шапаренка, однак Микола не зовсім добре обробив передачу і втратив м'яч.
33'
Після швидкої атаки «Динамо» Буяльський пробив з 20 метрів - Сидоренко потягнув з-під поперечини. Кутовий для господарів поля.
34' ГОЛ! 3:1
ГОООЛ!!! Цей кутовий приніс успіх «Динамо». Буяльський навісив на ближню стійку, Ванат випередив усіх у повітрі і чітким ударом головою метрів з 6 вколотив м'яч у сітку.
36'
Дубінчак прострілив зліва на Ваната, однак захисник гостей випередив форварда киян і вибив на кутовий. Подача з цього корнера була дуже схожою на попередній гольовий епізод, але цього разу захист «Металіста 1925» зіграв уважніше.
41'
Тепер справи зовсім кепські у «Металіста 1925». Бичек грубо зніс Буяльського у центрі поля і отримав другу жовту картку. Гості залишаються у меншості.
43'
Гості навіть у меншості йдуть в атаку. Моура виконав передачу на Дмитренка, схожу на ту, що була в гольовому епізоді, але цього разу Нещерет перший на м'ячі.
44'
Ще одна атакувальна спроба «Металіста 1925»! Дмитренко проскочив на лівому фланзі між Дячуком та Тимчиком, увійшов у штрафний «Динамо», але потім не зумів ні завдати удару, ні віддати точний пас на партнера.
45+1'
Волошин міг робити хет-трик. Буяльський відпасував у штрафний на Ваната, Владислав ефектним пасом п'ятою віддав на Назара, той намагався поцілити шведою у дальню дев'ятку, але виконання було вкрай невдалим - м'яч пішов дуже далеко від воріт.
Перерыв
-
Перший тайм завершено. «Динамо» виграє 3:1. Гостям буде дуже складно врятувати цю гру в меншості.
Второй тайм
46'
Друга половина гри почалася.
46'
«Динамо» могло одразу по перерві забити ще раз. Після довгої діагоналі від Дубінчака у чужий штрафний Буяльський скинув головою правіше на Волошина, Назар катнув у центр на Ваната, але у Владислава трохи поїхала нога, і через це він не зумів нормально вдарити по м'ячу.
48'
Бражко увійшов справа у штрафний гостей і пробив з гострого кута - м'яч після невеликого рикошету прилетів у руки Сидоренку.
51'
Затяжна атака «Динамо» завершилася ударом Сироти метрів з 30 - м'яч пролетів у метрі від правої стійки.
51'
Кабаєв увійшов у штрафний гостей, катнув лівіше на Дубінчака, але простріл Владислава вибили на кутовий. Після цього стандарту створити момент киянам не вдалося.
53'
Шапаренко мав забивати 4-й! Після подачі кутового справа низом м'яч несподівано прокотився через увесь штрафний гостей і дійшов до хавбека киян, який мав удосталь часу для прийняття рішення. Однак його удар метрів з 10 пішов вище воріт.
57'
Після подачі справа від Тимчика Моура не зумів нормально винести м'яч, і круглий опинився у Буяльського, який міг завдавати удару з лінії штрафного, однак затягнув з рішенням і втратив нагоду.
59'
Подвійна заміна у «Металіста 1925». Габелок та Арі Моура йдуть з поля, замість них вийшли Ткачук і Ременюк.
60'
Також свіжих гравців випустив і Шовковський. Кабаєв, Шапаренко і Буяльський залишили поле, замість них у гру увійшли Караваєв, Андрієвський і Царенко.
63'
Дещо впав темп гри після серії замін.
64'
Царенко перевів з центру направо на Волошина, але Назар після цього виконав неточний простріл.
65'
Бражко смачно приклався метрів з 23 - м'яч летів по дузі у дальню ліву дев'ятку, однак Сидоренко здійснив красивий сейв!
66'
Тимчик зробив гострий навіс справа, але Караваєв трохи розминувся з м'ячем.
67'
Ще одна заміна у харків'ян. Замість Сидорова вийшов Борячук.
68'
Ременюк збив Царенка метрах у 35 від своїх воріт. Після подачі Андрієвського з цього штрафного м'яч долетів на дальню стійку до Дячука однак завдати пристойного удару оборонцю киян не вдалося - Сидоренко спокійно забрав м'яч у руки.
71' ГОЛ! 3:2
ГОООЛ!!! Неймовірно, але гості забивають вдесятьох! Ременюк отримав класний пас низом з глибини від Борячука, обіграв Нещерета, який вийшов за межі штрафного, і катнув у порожні ворота!
73'
Два поспіль моменти у господарів. Спочатку Караваєв після прострілу справа бив метрів з 8 - заблокували. За кілька секунд Волошин після закидання Андрієвського на дальню стійку пробивав у падінні головою у ближній кут - Сидоренко потягнув, плюс тут ще й зафіксували офсайд.
74'
Андрієвський пробив метрів з 22 - м'яч пройшов у метрі від правої стійки.
77'
Остання заміна у «Металіста 1925». Замість Дмитренка вийшов Чирук.
78'
Сирота запустив довгу діагональ у чужий штрафний в бік Ваната, але Сидоренко випередив форварда киян.
79'
Шанс у Царенка. Спочатку Антон спробував пробити у дотик з меж штрафного після прострілу справа - влучив у захисника. Потім м'яч знову відскочив до хавбека киян - круглий після його удару пролетів у метрі від лівої стійки.
80'
Бражко пробив метрів з 25 - влучив у Царенка. М'яч відскочив направо до Караваєва, після чого Олександр віддав неточний пас.
81'
Заміна у киян. Замість Ваната вийшов Супряга.
82'
Ще одна дальня спроба Бражка - цього разу зі штрафного з 30+ метрів. Повз ворота.
83'
Караваєв отримав м'яч і вільний простріл на правому фланзі, однак здійснив неточний простріл.
84'
Жовта картка Ткачуку за грубий підкати проти Супряги.
84'
Після обрізки харків'ян на своїй половині Супряга увійшов у чужий штрафний, однак втратив м'яч на веденні.
86'
Царенко змістився справа у центр і пробив з лівої з лінії штрафного - несильно і в руки Сидоренку.
87'
Хвилинка активності «Металіста 1925». Захисники киян почергово винесли подачі з лівого і правого флангів.
90' ГОЛ! 4:2
ГОООЛ!!! Ще один результативний кутовий у виконанні «Динамо». Андрієвський навісив на ближню стійку, Супряга головою скинув далі, а Дячук з двох метрів ногою вколотив м'яч у сітку. Перший гол захисника за головну команду киян.
90+1'
4 хвилини компенсовано.
90+1'
Заміна у «Динамо». Замість Волошина вийшов Беніто.
90+3'
Беніто на правому фланзі катнув на Царенка, Антон увійшов у штрафний, прострілив, після чого Караваєв підставив ногу - м'яч влучив у сітку з зовнішнього боку.
90+4'
Караваєв отримав м'яч біля лівого кута чужого воротарського, відпасував у центр, після чого захисник «Металіста 1925» запустив невелику свічу. Супряга випередив у повітрі голкіпера харків'ян і пробив з 5 метрів у ствір - однак Червак підстрахував свого воротаря і виніс з лінії!
Матч завершен
-
Фінальний свисток. «Динамо» знову виграло зі своїм улюбленим рахунком цього сезону - 4:2.
-
Ну що ж, ми побачили прогнозовано велику ігрову перевагу «Динамо», але через традиційні проблеми киян у захисті інтрига трималася до останнього. В цілому, матч, за мірками УПЛ, вийшов дуже непоганим.
-
На цьому наша текстова трансляція завершена. Дякуємо, що слідкуєте за українським футболом разом з Tribuna.com! Коментарі учасників матчу - вже скоро у новинах на нашому сайті. На все добре!

Состав

Расстановка
Список
Последние матчи
Последние матчи
Команда
ОМВНПРМЗМ/ПМПоследние 5
612519423454/20
572518343459/25
512515641944/25
452612951136/25
4426111141239/27
39251168531/26
32268810-625/31
30258611-1423/37
29259214-234/36
28246108-118/19
26246810-725/32
25256712-1222/34
21254912-1916/35
20254813-1523/38
192631013-2020/40
19254714-1925/44
Резервный судья: D. Evtukhov

Лучшие букмекеры

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...