Tribuna/Футбол/Блоги/Життя в нових реаліях. Де зараз гравці Маріуполя?

Життя в нових реаліях. Де зараз гравці Маріуполя?

Війна в Україні внесла корективи і змінила УПЛ до невпізнанності, а деякі команди нижчих ліг знищила повністю.

18 июня 2022, 19:33
Життя в нових реаліях. Де зараз гравці Маріуполя?

23 лютого 2022 року тренер ФК Маріуполь Остап Маркевич відзвітував на сайті клубу про завершення навчально-тренувальних зборів своєї команди і анонсував повернення в Україну вже наступного дня. Однак цього не сталося. У зв'язку з повномасштабним вторгненням Росії в Україну команда була вимушена залишитись в Турції на невизначений час.

Війна в Україні внесла корективи і змінила УПЛ до невпізнанності, а деякі команди нижчих ліг знищила повністю.

Що сьогодні відомо про долю ФК Маріуполь? Головний тренер команди Остап Маркевич фактично одразу вирушив до Іспанії. Що ж до гравців команди, дев'ятеро з них повернулись до "Шахтаря", проте більшість до кінця сезону виступають за іноземні клуби на правах оренди . Так, Данило Гончарук та Денис Світюха перейшли до складу іспанського клубу Льєйда; Микита Турбаєвський - до хорватського Локомотиву; Артур Микитишин - до венгерського Керюлеті; Микита Петерман - до польського Заглембе Сосновець; Олексій Кащук - до азебрайджанського Сабаху; Олексій Биков - до ісландського Акюрейрі; Андрій Кулаков - до турецького Тузласпору; Олександр Драмбаєв - до бельгійського Зюлте Варегему; Богдан В'юнник - до швейцарського Цюріху.

Є віра, що після перемоги місто, яке так героїчно тримається вже 115 днів війни поспіль, відбудують та саме в ньому створять базу для перспективних футболістів, які знову зможуть вийти на поле з гаслом "Моє місто. Моя команда".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов