Tribuna/Футбол/Блоги/Про футбол очима дівчини/«Таврія» та «Севастополь» на порозі російського життя

«Таврія» та «Севастополь» на порозі російського життя

«Російська футбольна Прем’єр-ліга прийме рішення про включення клубів з Криму та Севастополя, що висловили бажання грати в РПЛ, однак при цьому жодні права не будуть притискатися, а розширення ліги, скоріш за все, не буде» — заявив президент Російського футбольного союзу Микола Толстих.

4 июня 2014, 13:05
1

"Російська футбольна Прем'єр-ліга прийме рішення про включення клубів з Криму та Севастополя, що висловили бажання грати в РПЛ, однак при цьому жодні права не будуть притискатися, а розширення ліги, скоріш за все, не буде" — заявив президент Російського футбольного союзу Микола Толстих.

"На сьогоднішній день до нас не надходило ніяких запитів з Донецька і так далі" — пояснив він. Так "Севастополь" тепер виступатиме під назвою СК ЧФ, а "Таврія" — під іменем "Скіф". Базуватись клуби продовжать у Севастополі та Сімферополі, відповідно.

"У місті створено новий клуб як нову юридичну особу — СК ЧФ, котрий буде брати участь в Чемпіонаті Росії. Тобто мова йде не про колишній "Севастополь", а про зовсім новий клуб. У нас російський засновник. Ми подали всі документи, але не як український, а як російський колектив під іншою назвою" — сказав президент "Севастополя" Олександр Красильніков.

"Українські юридичні особи залишаться в Україні. Ми створили нову юридичну особу з російським засновником. Тепер ми будемо називатись "Скіф". А в якій лізі ми гратимемо вирішиться 7 червня" — зауважив генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов