Tribuna/Футбол/Блоги/FM - наше все/Кар'єра Football Manager 2020 #1

Кар'єра Football Manager 2020 #1

Черговий футбольний сезон завершився. І хоча весняна частина не дуже вдалась, через всім відомий вірус, у ньому було багато яскравих моментів, які можна згадати. Новий сезон ще трішки прйидеться зачекати. Саме тому я вирішив розпчати віртуальну футбольну кар’єру в Football Manager 2020. Заходь та допомагай мені досягти успіху!

Блог — FM - наше все
Автор — nazar_kapko
23 июля 2020, 10:03
24
Кар'єра Football Manager 2020 #1

Черговий футбольний сезон завершився. І хоча весняна частина не дуже вдалась, через всім відомий вірус, у ньому було багато яскравих моментів, які можна згадати. А через перенесення Чемпіонату Європи, літо не буде таким насиченим (завршення ЛЧ - як мед на душу).

І саме через брак футболу, я вирішив податись в вірутальний футбол. Але не у розпіарені FIFA та PES, а у старий добрий Football Manager 2020. В цей симулятор, я граю ще з далекого 2016 року, і як на мене саме FM20, зумів хоч трішки оновитись, і додати нові "фішки", через що заслуговує увагу. Відразу скажу, що я використовую repack, але рівень гри від цього не зменшується. Не можу похвалитись що я профі в цій грі, але трішки та й розбираюсь.

Власне ближче до діла, чому я це пишу та що я тут, на Трибуні, збираюсь робити?

Не знаю, чи робив хтось таке, чи я буду новатором, але я у своєму блозі The Goalpost починаю кар'єру у FM20! Мені цікаво чи зайде такий формат тут, адже на Youtube існує безліч блогерів які таке роблять, проте не у всіх є можливість вести кар'єру саме у такому формату (запис, зйомка, монтування, вимагає якісну техніку та багато часу). 

Як це буде виглядати?

Я буду показувати всі найголовніші моменти, буде багато тактики, стратегії, розвитку футболістів. Також мені буде важливо 

Але для початку потрібно визначитись з клубом, менеджером якого я стану. Для гри я обрав 10 найкращих країн Європи, і наступні ліги:

  • Іспанія (La Liga, Segunda División)
  • Англія (Premier League, EFL Championship)
  • Німеччина (Bundesliga, 2.Bundesliga)
  • Італія (Serie A, Serie B)
  • Франція (Ligue 1)
  • Португалія (Primeira Liga)
  • Росія (Russian Premier League)
  • Бельгія (Belgian First Division A)
  • Нідерланди (Eredivisie)
  • Україна (Ukrainian Premier League, Ukrainian First League)

І мені дуже хочеться підписати перший контракт саме з українською командою, саме тому додав Першу лігу, адже як відомо що зараз там виступає чимало хороших футболістів. Також напишіть у коментарях чи брати ще Другу лігу? І тут мені потрібна Ваша допомога - з яким клубом розпочати? У мене є декілька варіантів:

Динамо Київ - відродити столичний клуб, повернути йому колишню силу на Європейській арені. Першочерговим завданням буде перемога у Чемпіонаті України, та вихід у ЛЧ, ну і дальше тільки вверх. У цьому клубі я планую провести близько 3-4 сезонів, для виконання поставленої мети, а дальше спробувати сили в Європі, можливо якомусь гранді.

Зоря Луганськ - найперспективніша українська команда на даний момент. В даному випадку головною метою буде створення конкуренції Динамо та Шахтарю, і боротьба за чемпіонство у другому сезоні. Також важливо буде продати декількох футболістів у Європу за непогані гроші. В Зорі я хотів би провести 2-3 сезони, в залежності від виконання цілі, а опісля тренувати якийсь англійський середняк.

Карпати Львів - моя улюблена команда, за яку я першою грав у всіх серіях гри. Всім печально відома ситуація з Левами, і в кар'єрі найголовнішою ціллю буде закріпитись за 2 сезони в зоні Єврокубків та пройти в груповий етап Ліги Європи. З усіх варіантів, це найважчий, оскільки клуб потрібно буде піднімати з самого низу. Як я писав вище, це мій улюблений клуб, тут я планую провести більше 5-ти років, хоча не відомо як все складеться. Після Карпат, я хотів би спробувати свої сили у збірній України.

Ось такі три варіанти. Проте якщо я все таки зацікавив когось, пишіть у коментарях свої клуби, та чому потрібно їх брати, а також яку лігу можна добавити чи забрати, я обов'язково прислухаюсь та можливо оберу Ваш клуб. Сподіваюсь на  фідбек, і вже скоро вийде перша стаття-знайомство з новим клубом. А який це клуб - вирішувати Вам! Уперед!

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов