Tribuna/Футбол/Блоги/Ви це бачили?/6 героїв – 6 щемких історій: «Кривбас» потужно презентував нову форму від українського бренду

6 героїв – 6 щемких історій: «Кривбас» потужно презентував нову форму від українського бренду

Нова екіпіровка від Strochka.

Автор — Semen Novikov 🤠
10 марта, 08:35
17
6 героїв – 6 щемких історій: «Кривбас» потужно презентував нову форму від українського бренду

«Кривбас» показав нову форму команди, яку створив український бренд Strochka. Клуб вигадав дуже щемку презентацію, залучивши до неї 6 різноманітних героїв, які постраждали від російсько-української війни.

«Війна змінила життя кожного з них назавжди, але є те, що залишиться незмінним – віра в майбутнє та любов до України», – йдеться у зверненні криворізької команди.

Данило Завгородній – маленький хлопчик, у якого ця безжальна війна забрала батька, а в України – мужнього Героя. Данило з мамою повернувся з Польщі до України і тут робить перші самостійні кроки.

Тетяна Алексанова – захисниця, яка зараз знаходиться з побратимами на відновленні у Кривому Розі і готується до відправлення в одну з гарячих точок.

Віталій Савченко – людина, яка, втративши ногу на війні, повернулася в рідний Кривий Ріг і своїм позитивом заряджає оточуючих. Він вже брав участь в Іграх Нескорених та продовжує робити все, щоб адаптуватися до нових реалій.

Володимир Швець – воїн, який з тяжким пораненням потрапив до Азовсталі, пройшов лікування в «Залізяці» та разом з побратимами тримав оборону. Далі був полон, Оленівка та довгоочікуване повернення додому.

Сергій Лаєвський – військовослужбовець 93-ї бригади «Холодний Яр», який втратив ногу в боях на Бахмутському напрямку і зараз намагається повернутися до буденного життя.

Юрій Нікітчик – ультрас червоно-білих, який після героїчної оборони Азовсталі за наказом вищого керівництва країни склав зброю і після довгих місяців у полоні повернувся додому.

Форму можна купити тут.

Нагадаємо, що у березні минулого року «Кривбас» заявив, що чекає від Joma чіткої позиції та повного виходу компанії з ринку країни-агресора. Пізніше стало відомо, що новим виробником форми для криворіжців стане саме Strochka.

Другие посты блога

Все посты