Tribuna/Футбол/Блоги/DV Blog/«Нехай Луческу йде і не ганьбиться». Маркевич – головний критик «Динамо», хоча називає себе вболівальником клубу

«Нехай Луческу йде і не ганьбиться». Маркевич – головний критик «Динамо», хоча називає себе вболівальником клубу

Блог — DV Blog
8 сентября 2022, 20:33
23
«Нехай Луческу йде і не ганьбиться». Маркевич – головний критик «Динамо», хоча називає себе вболівальником клубу

«Я - вболівальник «Динамо», - цією фразою Мирон Маркевич після матчу киян зі «Зорею» намагався розбавити свій спіч, в якому зачепив усіх, кого тільки міг згадати. Попри постійні наголошування на тому, як Мирон Богданович підтримує команду, він є головним її критиком.

Для українських вболівальників уже давно не таємниця, що d Маркевича не найкращі відносини з президентом «Динамо» Ігорем Суркісом. З моменту початку цього конфлікту пройшло понад 5 років.

Кульмінаційним у цих складних відносинах став 2016 рік. Тоді активно ходили чутки про можливе призначення Маркевича в «Динамо» на місце Сергія Реброва, які так й не стали реальністю. Після цього Мирона Богдановича покликали на роботу в УАФ. Опинившись по різні боки барикад, Суркіс та Маркевич розпочали ворожнечу, з якою не можуть заспокоїтись дотепер. Маркевич ніколи не впускає можливості зачепити київський клуб, а Суркіс постійно реагує.

Однак дістається не лише Суркісам, але й футболістам та команді загалом.

Найцікавіше, що Маркевич довгий час не виходив авансцену після призначення Луческу, схвально відгукуючись про Мірчу. Містер навіть був для нього прикладом, але й в цій історії щось пішло не так. 

Цікаво, що самому Маркевичу вже 71 - і він хоче тренувати, хоча не працював 6 років. Але пропозицій немає:

Фото: Tribuna.com, Денис Руденко, FootBoom

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты