Tribuna/Футбол/Блоги/Моя футбольна Україна/Зла посмішка фортуни чи закономірність?

Зла посмішка фортуни чи закономірність?

«Оболонь-Бровар» (Київ) – «Енергія» (Нова Каховка) 3:0 (2:0)

Автор — Anastasia
19 апреля 2015, 22:21
2

Оболонь-Бровар: Федорівський, Рустамов, Корнєв, Аблітаров, Кіцута ,Фаворов (Лук’янець 79), К.Коваленко , Сахнюк (Майданевич 73), Слободян (Коваленко 56), Продан (Корольчук 69), Шевчук (Шевченко 83)

Енергія: Зелинський, Рафальський, Тищенко, Цибульський, Шейко , Мостипан (Гайдаєнко 46), Матвійченко (Тимофіїв 71 ), Феденков, Гарібян, Логвиненко (Антоненко 77), Сахнюк.

Голи: Слободян (14), Фаворов (44), Продан (49)

Перший тур третього кола чемпіонату новокаховська «Енергія» провела в Києві проти місцевої «Оболонь-Бровар». Наша команда вирушила до Києва без двох гравців основного складу. Леонід Щербіна та Олександр Голіков пропускали матч через дискваліфікацію.

Зі стартових хвилин новокаховчани віддали перевагу супернику. «Пивовари» вже на перших хвилинах мали нагоду вийти вперед, проте «Енергія» відвела загрозу від своїх воріт. На 14 хвилині гри після кутового кияни вдало розіграли м’яч і Слободян влучно поцілив у кут воріт. 1:0!Після забитого голу ситуація на полі не змінилася. «Оболонь» продовжувала атакувати, а «Енергія» намагалася грати на контратаках. Мінімальний рахунок протримався майже до кінця першого тайму. Тільки на 44 хвилині Фаворов після вдалої передачі подвоїв результат на табло. 

Другий тайм майже нічим не відрізнявся від першого. Уже на перших хвилинах господарі поля збільшили свою перевагу. Автором третього забитого м’яча став Василь Продан. Рахунок міг біг би стати більшим на користь суперника, тому потрібно відзначити гру нашого голкіпера і зафіксоване арбітром положення поза грою. Не зрозуміло, що вплинуло на хід гри. Можливо, сказалася втома після дороги, можливо, відсутність потрібних гравців… Проте є результат, і він не на нашу користь…

Уже наступної суботи «Енергія» зустрінеться з кременчуцьким «Кременем» на своєму полі. Сподіваємося, що ця гра буде більш вдалою.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов