Tribuna/Футбол/Блоги/Tribuna H2H Fantasy/H2H фентезі УПЛ 2018/19 (Командний турнір). Підсумки 32-го туру, завершення сезону

H2H фентезі УПЛ 2018/19 (Командний турнір). Підсумки 32-го туру, завершення сезону

Ось і все. Останній тур командного Н2Н-фентезі чемпіонату України відгримів, сезон 2018/19 офіційно закрито.

Блог — Tribuna H2H Fantasy
Автор — djorkaeff
31 мая 2019, 14:13
14
H2H фентезі УПЛ 2018/19 (Командний турнір). Підсумки 32-го туру, завершення сезону

Ось і все. Останній тур командного Н2Н-фентезі чемпіонату України відгримів, сезон 2018/19 офіційно закрито.

В останньому турі команди спробували грюкнути дверима і набрати якомога більше фентезі-балів. Вдалось непогано - 2156 разом, в середньому по 180 на команду.

Усього ж за 32 гри сезону 12 команд акумулювали шалену цифру - 55 236 фентезі-балів (в середньому в активі кожної команди-учасниці турніру - 4 603 бали). До порівняння - за попередній сезон команди набрали разом 53 932 балів, у середньому - по 4 494 на одну команду).

Найкориснішими юнітами останнього туру стали форвард (а за версією фентезі Трибуни захисник) "Чорноморця" Вільх'яльмссон (17), а також півзахисники "Шахтаря" Дентіньйо (14) і "Динамо" Циганков (13).

Результати 32-го туру:

"Шахтар" вже в статусі чемпіона сезону, здобув чергову перемогу. За його прикладом так само перемогли й претенденти на срібні та бронзові нагороди в сезоні - "Ворскла" і "Волинь".

В Групі Б "Чорноморець", який набрав шалену форму на фініші сезону, розгромив "Карпати". "Олександрія" поступилась "Арсеналу-Київ", пропустивши на друге місце в групі "Десну", яка розгромила відвертого аутсайдера чемпіонату "Динамо".

Цифри туру:

419 - найрезультативнішим в турі став матч "Ворскла" - "Зоря"

293 - найменш результативним матчем виявилась гра "Динамо" - "Десна"

92 - Гравцем туру став DT ("Чорноморець")

49 - останню в сезоні відзнаку "Щасливець туру" забирає alex2777 ("Арсенал-Київ")

7 - на позначці у 7 матчів завершилась активна забивна серія, яку втримав DT ("Чорноморець")

247 - Командою туру став "Чорноморець"

Символічна збірна туру:

Таблиця бомбардирів чемпіонату:

Ще в минулому турі Роман Фур ("Зоря") відірвався від переслідувачів на комфортну відстань, а в останньому матчі чемпіонату зберіг впевнену дистанцію.

Таким чином, Роман Фур - найкращий бомбардир і володар "Золотої бутси" Н2Н-фентезі чемпіонату України в сезоні 2018/19.

Окрім цього, переможцем фентезі-змагань в чемпіонаті України на Tribuna.com в загальному заліку став учасник нашого турніру Veres (Олімпік"). Вітання!

Підсумкова турнірна таблиця Групи Б:

"Чорноморець" зумів втримати здобуту на фініші турніру перевагу над "Олександрією" та "Десною" і завершивши два останні матчі розгромними перемогами, цілком заслужено фінішував першим.

"Чорноморець" - переможець Групи Б Н2Н-фентезі чемпіонату України 2018/19

Володарями Трофею престижу стали DT, Dmitry Martynenko i Петр Моисеенко.

Турнірна таблиця Групи А:

"Шахтар" зафіксувався на першій позиції, втримавши 5-очковий відрив від переслідувачів. Frol, Корабел_79 та antonuv стали найтитулованішою командою в трисезонній історії Н2Н-фентезі на Трибуні.

"Ворскла" фінішувала другою. Вітання "срібним" призерам сезону! slam, Roma Golovanov і makaaay зуміли вберегтись від посягань інших суперників, та довести свою локальну перевагу над ними.

"Бронзові" медалі сезону здобула "Волинь". inform, Dyadya Vitya і Богдан Андриюк в останньому турі змогли відірватись від переслідувачів.

За дивним збігом обставин, саме трійка "Шахтар"-"Ворскла"-"Волинь" у минулому сезоні фінішувала в такому вигляді у Групі Б. Зайвий доказ того, яким непередбачуваним і цікавим є фентезі-футбол в форматі head-to-head.

Нагородження призерів:

Перед стартом турніру всі учасники сформували призовий фонд чемпіонату, який становить 7200,0 грн.

Згідно з погодженим розподілом:

"Шахтар" отримує 50% призового фонду - 3600,0 грн (по 1200,0 грн на учасника);

"Ворскла" отримує 25% призового фонду - 1800,0 грн (по 600,0 грн на учасника);

"Волинь" отримує 15% призового фонду - 1080,0 грн (по 360,0 грн на учасника);

"Чорноморець" отримує 5% призового фонду - 360,0 грн (по 120,0 грн на учасника);

Роман Фур отримує 5% призового фонду - 360,0 грн.

З метою отримання коштів прошу представника кожної команди зібрати реквізити банківських карток учасників і надіслати мені в приватні повідомлення.

На завершення ще раз вітаю гравців "Шахтаря" з чемпіонством, а також усіх інших учасників Н2Н-фентезі чемпіонату із закінченням сезону. Нам вдалось провести цікавий турнір в оригінальному форматі, сподіваюсь, що вам було комфортно брати в ньому участь.

Від себе дякую всім за небайдужість, за позитивні і критичні відгуки, і загалом за приємну товариську атмосферу в сезоні. Ми пройшли його без корупційних скандалів, звинувачень у договірних матчах, без бидляцької поведінки на трибунах і без неякісного арбітражу. Саме таким має бути реальний чемпіонат України з футболу, і я цього нам усім щиро бажаю!

Р.S. Нагадую, що сезон Н2Н-фентезі на Трибуні завершується завтра фіналом Ліги чемпіонів УЄФА. Фіналісти Н2Н-Ліги чемпіонів lordemont та FC "Prometey", учасники матчу за 3 місце jevarodi та Роман Фур, а також учасники Н2Н-Кубка УЄФА - готуйтесь до вирішальних двобоїв!

До зустрічі!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты