Tribuna/Ставки/Блоги/Три ставки на день/День 8. М'язи наростають

День 8. М'язи наростають

Попередній день - три з трьох.

Автор — Asphalt
4 октября 2017, 17:06
6
День 8. М'язи наростають

Вже давно для себе я визначив мантру про те, що малоцікаві турніри і непопулярні матчі - це плюс для тих, хто ставить. В таких іграх легше знайти цікавий, "валуйний" коефіцієнт, ніж на матчах умовної Ліги Чемпіонів, да і заходить він часто куди простіше. Так трапилось і вчора, за винятком лише марокканського кубку, де господарі зібрались і таки заштовхали другий потрібний гол аж на 99-ій хвилині. Щоправда, така кількість компенсованого часу пояснюється тим, що в арабських країнах перерви по 6-7 хвилин на водопій присутні фактично впродовж усього сезону (так, я це дивився :) ). Таким чином, з сьомого разу блогу вдалось вибити "страйк" і тепер головною метою є продовжувати набирати цей хід на дистанції. 

Результати попереднього дня:

Ноттінгем-ТПС, Ф1 (+2). Результат - 2:0. Виграно (кеф 1,83).

Монс-Берое, Ф1 (-7,5). Результат - 88:69. Виграно (кеф 1,86).

Відад Касабланка-Беркан, ТБ1,5. Результат - 1:1. Виграно (кеф 1,85).

Статистика блогу після сьомого ігрового дня: +12=1-8, ROI +8,69%.

 

Сьогодні ми продовжуємо розбирати дещо непопулярні змагання. Цей день, як і минулий, повторюючись, "можна спокійно пропустити", але вчорашня практика відповіла, що "кто ищет, тот всегда найдет". І ось що було знайдено на сьогодні.

 

№1. 18:00. Кваліфікація Євро Ю-19. Італія-Молдова. Ф1 (-2). Кеф 1,67.

Ставка, яка цілком і повністю покладена на різницю в класі між командами. Відбір до юнацького Євро відбувається за достатньо хитрою схемою, коли спочатку всі розбиваються в групи по чотири команди і грають по три гри на полі одного з учасників цієї самої групи. Після того перші дві команди проходять далі в іще одну групу на чотири збірні, з яких у фінальну стадію потрапить лише одна. Профіт. В нашому випадку матч відбудеться у Швеції, а поскільки четвертий учасник квартету це Естонія, то можете здогадатись баланс сил і перші два колективи, які пройдуть далі. Але це все лірика, і якщо зранку кеф на такий результат був понад 1,8, то тепер ближче до матчу він сильно впав, видно буки дійсно перестарались і багато людей ринулись ставити на таку фору, через що він і просів. Минуле покоління ю-19 молдован у минулому році в аналогічному квартеті програло всі три матчі, не забивши жодного разу (навіть Мальті). Навряд чи заб'ють і сьогодні, зважаючи на прірву в класі команд і класично міцну оборону італійців у всіх вікових категоріях. І хоча в минулому сезоні італійці також не потрапили в сімку кращих, хто пройшов кваліфай, різниця в рівні дійсно занадто велика для такого кефу.

 

№2. 19:00. Ліга Чемпіонів (ж). Авальдснес-Барселона. Ф2 (-1,5). Кеф 1,72.

Дехто (може і справедливо) говорить, що жіночий футбол - це й не футбол зовсім, а тим не менше для виграшів на ставках всі методи будуть хорошими. Сьогодні в рамках 1/16 фіналу зійдуться норвежки та каталонки. І хоча з жіночим футболом у Норвегії все в порядку, національна збірна вважається дуже сильною і навіть брала медалі на Олімпіадах, все ж у клубному футболі обличчя країн-учасниць фінальних стадій ті самі: Німеччина, Франція, Іспанія, Англія. В минулому сезоні, зокрема, сьогоднішні господарі на цій же стадії вилетіли від Ліона, а Барселона дійшла до півфіналу, де поступилась ПСЖ. На користь цієї ставки особисто для мене зіграла також форма гостей у національному чемпіонаті, де блаугранас виграли перші чотири тури з різницею 23:0 (на вихідних вкинули десять голів такій собі Санта-Терезі). Авальдснес не іде першим навіть у себе вдома, програвши де-факто чемпіонство клубу Квіннер. Так чи інакше, жіноча Барса на сьогодні достойний фаворит на результат пробиття фори з відносно високим коефіцієнтом.

 

№3. 22:00. Гандбольна ЛЧ. Спортинг-Чеховські Ведмеді. ТМ56,5. Кеф 1,87.

Пізно увечері розпочнуть свій матч два андердоги групи, в якій виступає наш запорізький Мотор. Команди ці на двох в шести іграх закинули в середньому 25,7 м'ячів, а пропустили трохи менше тридцяти. Загалом, за перші три тури у Спортинга цей тотал не був пробитий жодного разу, у росіян лише один раз, і то чисто тому, що у нашого Мотора видався хороший день (що, в принципі, засмучувати не може). До того також цікаво, що в португальському чемпіонаті з чотирьох ігор лісабонці зіграли на "вище" цього показника лиш двічі, зокрема в останньому турі-дербі проти Порту цього не відбулось, а росіяни й того лише один раз. Тобто якщо дивитись з точки зору чистої статистики, базовий тотал повинен був би бути на рівні 53-54 голів, не більше. Але поскільки він піднятий таки дещо вище, не взяти його за дуже міцні 1,87 буде недоречно. Звісно, в таких динамічних іграх бути може все, що завгодно, але ставка як така є ультравиправданою. 

Підтримуйте блог та профіту всім у ставках :)