Tribuna/Футбол/Блоги/Пятка Мораты (Sorare / Сорар)/Мої підсумки червня у футбольному крипто-фентезі Sorare

Мої підсумки червня у футбольному крипто-фентезі Sorare

В цьому пості я розповім скільки я заробив в Sorare в червні (спойлер: багато), а також ще раз нагадаю основні шляхи для заробітка коштів в цій чудовій грі.

Автор — Пятка Мораты
11 июля 2022, 14:13
3
Мої підсумки червня у футбольному крипто-фентезі Sorare

Якщо дуже коротко, то завдячуючи продажу ⚫️ та 🔵 карток, це став мій найприбутковіший місяць 🤩 

Але одночасно це був мій найгірший місяць в турнірах - не виграв жодної картки 😔

 Так як основна ігрова валюта Sorare це крипто Etherium, то у подальшому всі ціни буду вказувати в ETH (ефір). Курс ефіра, як і іншою криптовалюти, дуже коливається, але для справки на початок липня 1 ETH ≈ 1150 $

Отже в червні я придбав 16 карток (5🔵, 10 🔴 та 1 🟡)  загальною вартістю 1,894 ETH

 Найдорожча покупка 0,289 ETH 🔵 Brian White

 

 

Продав 10 карток (1⚫️, 1 🔵,  6 🔴 та 2 🟡) на загальну суму 5,309 ETH

 

Найдорожчий продаж 3 ETH ⚫️ Ayrton

 

 

Чистий прибуток від проданих карток склав 4,355 ETH

 Заробив призовими у All-Star 0,0696 ETH

 Підсумковий баланс у межах місяця: + 3,484 ETHТобто у перерахунку на звичайні гроші 3,484 ETH це приблизно 4000 $.

 Ще раз хочу сказати, що червень вийшов моїм найприбутковішим місяцем за 2 роки у Sorare. Але зазвичай мої щомісячні доходи перебувають у межах від 300$ до 1000$. Далі я тршки розповім, про

Способи заробітку в Sorare

Існує кілька основних стратегій, які можна використовувати на постійній основі. Вони відрізняються підходами та сумою інвестицій. Можна почати як із 5$, так і влити в гру $10 000. Але моя порада для старту - це пограти 1-2 тижня безкоштовними картками в турнірах. За цей час ви без ризиків дізнаєтесь всю внутрішню механіку ігри і вже потім зможете більш впевнено і з розумом вкладати свої особисті кошти.

Торгівля картками

Найпопулярніша модель, яку використовують багато гравців. Тут працює стандартний принцип комерсів: «Купив дешевше — продав дорожче». Викуповуємо недорогі картки перспективних гравців, тримаємо та продаємо, коли ціна різко збільшується.

Це не так просто, як може здатися, тому що важливо не помилитися з ціною. Тому варто користуватися сервісом аналітики, який може дати приблизну ціну і показує угоди по картках, які раніше продавалися. В інтерфейсі відображається середня вартість карток різного рівня.

Участь у турнірах

У Sorare постійно йдуть турніри, на які можна заявити свою команду із 5 карток. За перші місця у рейтингах дають добрі призи — нагорода може становити тисячі доларів.

Турніри розбиті на 4 дивізіони, які відрізняються силою учасників. У новачків та гравців, які давно освоїлися у Sorare, приблизно однакові шанси. Турніри проходять щотижня і заявитись на них може гравець будь-якого рівня.

Ефективність участі у змаганнях повністю залежить від успішності зібраної команди.

Заздалегідь спрогнозувати результат складно, але навіть якщо гравці покажуть мінімальний результат, можна отримати втішний приз у $25 або $50. (нагадую, що турніри в Sorare проходять 2 раза на тиждень)

Реферальна програма

Sorare знаходиться на стадії активного розвитку, тому проект зацікавлений у тому, щоби гравці залучали своїх друзів. Для участі у реферальній програмі новому користувачеві потрібно купити 5 карток на аукціоні та підтвердити номер телефону.

Якщо 30 запрошених рефералів куплять по 5 карток і зроблять це за 150 днів, Sorare подарує чорну Unique картку. Заздалегідь передбачити вартість подарунка не вийде, але стартує від 1 ETH. Непоганий бонус за запрошення друзів.Як раз той самий Ayrton, якого я продав за 3 ETH, був отриманий мною десь півроку тому за 30 моїх рефералів. Отже хоч і набрати 30 рефералів вкрай важке завдання для звичайної людини, але все можливо - маю власний успішний тому досвід.

Варто враховувати, що реферальна програма має нюанси. Проект не просто так даруватиме $3000-5000. Якщо виникнуть підозри у використанні мультиакаунтів або 30 осіб прийдуть за дуже короткий термін, обліковий запис можуть заблокувати.Отже завжди грайте чесно, та не порушуйте правил.

 ===

Хто теж хоче приєднатися до найкращої у світі гри для футбольних уболівальників – шукайте моє реферальне посилання з хорошим бонусом тут у моєму профілі або підписуйтесь на найпопулярніший україномовний телеграм-канал Пятка Мораты про проходження Sorare.

 При реєстрації за реферальним посиланням ти отримаєш:

 - 11 безкоштовних common карток для участі ними в турнірі для новачків протягом необмеженого часу. Поки граєш безкоштовно, ти вникаєш у гру і вирішуєш, чи варто в неї вкладати свої особисті кошти.

  - бонус у вигляді 1 limited ігрової картки за купівлю будь-яких 5 карток на відкритому аукціоні, якщо вирішиш вкласти в гру гроші і грати вже по-дорослому.

     - підтримку та поради у перші тижні гри, що допоможе тобі уникнути багатьох типових помилок новачків. Я знаю як вигідно купувати та продавати карти, а також підкажу виграшні стратегії у турнірах.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Что нового в Sorare?
8 июня 2022, 10:11
Получил подарок от Sorare
27 октября 2021, 18:19
Мои итоги GW #212 Sorare
26 октября 2021, 19:40
Мои итоги GW #208 Sorare
13 октября 2021, 10:49
Мои итоги GW #206 Sorare
6 октября 2021, 10:53
Мои итоги GW #201 Sorare
17 сентября 2021, 20:30
Все посты