#RomaPovertaysya

Про сумну травму Романа Зозулі сьогодні знають практично всі: від фанів «Дніпра» і збірної України до працівників, волонтерів та пацієнтів Дніпропетровського військового госпіталю. (Хто не знає: травмувався Роман під час матчу відбору на Євро 2016 проти Іспанії. Проведена МРТ виявила травму меніска, через що гравець вибув з футболу на 8 місяців). Щоб підтримати бойовий дух Зозулі та висловити йому свою підтримку, журналісти програми «Профутбол» організували цікавий флешмоб.

2 апреля 2015, 20:09
1

Про сумну травму Романа Зозулі сьогодні знають практично всі: від фанів "Дніпра" і збірної України до працівників, волонтерів та пацієнтів Дніпропетровського військового госпіталю.

(Хто не знає: травмувався Роман під час матчу відбору на Євро 2016 проти збірної Іспанії. Проведена МРТ виявила травму меніска, через що гравець вибув з футболу на 8 місяців). 

Щоб підтримати бойовий дух Зозулі та висловити йому свою підтримку, журналісти програми "Профутбол" організували цікавий флешмоб. Суть така, цитую: "Кожному професійному футболісту надзвичайно важко залишатися осторонь футболу. В такій ситуації опинився Роман Зозуля, який вибув на значний термін. Профутбол вирішив підтримати гравця Дніпра і написав йому свої побажання! Приєднуйтесь до нашого флешмобу) Відмічайте свої фото ‪#‎RomaPovertaysya‬(зі сторінки Профутболу на Facebook).

А ось і їхні фото:

Я також вирішила долучитися до флешмобу. Впевнена, у Романа все буде добре!

Хештег маєте, приєднуйтесь! Розміщуйте власні фото у соцмережах... Особливо у Twitter, Зозуля веде там свій мікроблог (@zozulyaroman18).

А тим часом Роман вже встиг всім подякувати: "Велике спасибі за підтримку, особливо моїй сім'ї, моїм друзям і звичайно ж фанам".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов