Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Анонс до 7 туру УПЛ. На нас очікує «Східне дербі», «Битва під Полтавою» і ще багато чого цікавого

Анонс до 7 туру УПЛ. На нас очікує «Східне дербі», «Битва під Полтавою» і ще багато чого цікавого

Після поразки від Минаю, господарі демонструють привабливий футбол, який приносить результат. Після 6 стартових турів команда посідає 6 місце, у своєму активі має 11 балів і серію із 4 матчів без поразок: перемоги над Шахтарем та Колосом і нічиї Львів...

Автор — Роналду
9 сентября 2021, 06:31
16
Анонс до 7 туру УПЛ. На нас очікує «Східне дербі», «Битва під Полтавою» і ще багато чого цікавого

Олександрія – Інгулець

Після поразки від Минаю, господарі демонструють привабливий футбол, який приносить результат. Після 6 стартових турів команда посідає 6 місце, у своєму активі має 11 балів і серію із 4 матчів без поразок: перемоги над Шахтарем та Колосом і нічиї Львів та Чорноморець. Олександрія забила 7 і пропустила 5 м’ячів.

Інгулець досить складно стартував, що вилелось у 3 стартові поразки: спочатку 1-2 від Шахтаря; 1-5 Зорі і 0-2  Десни. Переломний момент стався у матчі проти Динамо, де команда змогла нав’язати боротьбу і вибороти нічию 1-1. Хоча за грою могли розраховувати і на перемогу. Після цього поєдинку команда відчула упевненість у своїх силах, що дозволило здобути перемоги над ФК Львів та ФК Маріуполь. Таким чином команда із Петрово займає 9 місце у своєму активі має 7 балів. При цьому Інгулець забив 8 і пропустив 11 голів.

Між собою у Чемпіонаті України, суперники зустрічались 2 рази. У своєму активі маючи по одній перемозі. Різниця забитих і пропущених м’ячів 4-4. На полі Олександрії перемогу здобули господарі із рахунком 4-3.

Матч має бути цікавим, адже жодна із команд не захоче поступатись, між іншим це свого роду аграрне дербі. Приємно радує той факт, що Інгулець намагається демонструвати відкритий футбол. Гостям варто остерігатись: Шарая, Стефена і Сітала на рахунах яких по 2 забитих голи, а також Асмелаша, Опанасенка які віддали по 2 гольових паси. В Олександрії це Третяков, який забив 2 м’ячі, Рибалка – віддав 3 гольові передачі і Цуріков на рахунку якого 2 гольові передачі.

Цікаво, як зіграє перерва на матчі збірної України для обох команд? Хто цей час використав із користю для себе? Прогноз на матч 1-1

Рух – Зоря

Рух займає 10 місце у турнірній таблиці. У своєму активі команда має 7 балів, а також 5 забитих і 8 пропущених м’ячів. За 6 турів команда встигла змінити головного тренера: замість Івана Федика до керма команди прийшов Леонід Кучук. Під керуванням нового головного тренера встигли відчути всю палітру емоцій: перемоги над Вересом та ПФК Львів, нічия у матчі із Колосом, а також поразку від СК Дніпро -1.

Зоря звично для себе досить важко входить у сезон. Це можна зрозуміти, адже команду покинули гравці основного складу, новачків награти не встигли тому відбувається звичний процес обкатки. Найбільш значні проблеми відчуваються у захисті та опорній зоні. Після 6 турів у своєму активі команда має 10 балів, 12 забитих і 8 пропущених м’ячів.

Між собою в рамках чемпіонату України суперники зустрічались 2 рази. В обох поєдинках перемогу святкував ФК Зоря. Різниця забитих і пропущених м’ячів свідчить про повну домінацію Луганчан, адже становить 0-6. На полі ФК Рух гості виграли із рахунком 0-2.

Перерву на матчі збірної України команда господарів використала по максимум, адже вдалось підсилитись: Костевичем із Динамо, а також трьох нігерійських гравці і американського форварда. Команда Скрипника перерву використала для кращого розуміння гравців на полі і напрацювання тактичних схем, що свідчить результат товариського матчу проти Інгульця, який завершився із рахунком 3-1.

Матч має бути дуже цікавим, адже Зорі просто необхідно наздоганяти втрачене і підніматись у турнірній таблиці, звісно, якщо прагнуть, знову потрапити до єврокубів. Рух теж зацікавлений у отриманні балів. Із новачків на полі варто очікувати хіба що Костевича і то не з перших хвилин. Гравцям Руху варто приділити особливу увагу до: Фрімпонга, Кочергіна на рахунку яких по 3 забитих м’ячі, Шахаба 2 м’ячі, Булеца – 2 гольові передачі. Прогноз на матч 1-2

Металіст 1925 – Динамо

До новачка УПЛ їде діючий чемпіон і лідер нинішнього сезону. Господарі встигли продемонструвати характер у стартових 6 турах, що принесло команді 6 балів і 11 місце у чемпіонаті. Гравці змогли забити 6 і пропустити 10 голів. Варто зауважити, що останні 3 тури Металіст 1925 не може перемогти. Команда програла Шахтарю, Ворсклі та СК  Дніпро -1 із загальним рахунком 1-6. Що говорить про відсутність в основному складі форварда. Для виправлення даної ситуації було підписано бразильця Марлісона, який встиг відзначитись забитим голом у матчі з СК Дніпро -1.

Динамо лише раз оступилось, зігравши 1-1 проти Інгульця. Результативність команди вражає, адже за 6 турів 20 забили і 2 пропустили. Більше всіх забили і менше всіх пропустили. Команда завершує підготовку до матчів групового раунду Ліги Чемпіонів.

Між собою команди не зустрічались. Цей матч буде першим. Господарям варто остерігатись: Буяльського – на рахунку якого 5 голів, Циганкова – 4 голи, Де Пена – 2 голи, Караваєв і Миколенко – по 2 гольові передачі. Шапаренко – нажаль не зможе допомогти команді через дискваліфікацію. 

В останньому матчі гості знищили Колос 7-0. Звісно, що складності може внести вояж основних гравців до лав збірної України, але впевнений, що Луческу цей момент зможе нівелювати і всіх гравців підвести до спільного знаменника.  Прогноз на матч 1-3

Шахтар – СК Дніпро -1

Однозначно, що цей поєдинок є центральним. Особливо, якщо врахувати, що Шахтар у минулому турі втратив очки із ФК Минай, зігравши 1-1. Після 6 турів команда Де Дзербі має 13 очків, займає 2 місце і відстає від Динамо на 3 бали. Невдала гра проти Минаю так розізлила головного тренера, що він плюнув на всі правила і не прийшов на обов’язкове флешінтерв’ю. Як повідомили у ФК Шахтар: «головний тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі не зміг взяти участь у післяматчевому флешінтерв'ю після матчу з Минаєм (1:1) через обмеження в часі, пов'язане з вильотом команди до Києва.»

СК Дніпро -1 займає третє місце у турнірній таблиці, здобувши 13 балів і поступається Шахтарю лише за різницею забитих і пропущених м'ячів, коли у Шахтаря це 12 забито і 4 пропущено, то у господарів 12 забито і 6 пропущено.

Між собою суперники зустрічались 4 рази де в усіх матчах перемогу святкував Шахтар. Різниця забитих і пропущених м'ячів складає 9-2. На полі номінальних господарів, було зіграно 2 матчі, де різниця м'ячів складає 6-2.

Не можна говорити про перевагу одного із клубів, але можна стверджувати, що СК Дніпро -1 має всі шанси, щоб виправити стратистику і взяти перші очки у матчі проти Шахтаря. Де Дзербі навпаки спробує виправитись за безглузду нічию і кине всі сили на перемогу. Матч обіцяє бути відкритим, динамічним із швидкою динамікою пересівання м'яча. Можливо будуть вилучення і пенальті. Напруга матчу обіцяє зашкалювати, адже кожна із команд хоче перемогти.

Гостям варто приділити особливу увагу до Траоре, який встиг забити 4 голи, Патріка – 2 голи, Мудрик – 2 гольові передачі, Соломон. Господарям варто приділити увагу Назаренко – 2 голи і 2 паси, Чуже – 2 голи 1 пас. Також варто нагадати, що у Шахтаря будуть відсутні Додо та Марлон через вилучення, а у СК Дніпро -1 Довбик – головний голеадор команди, через ушкодження. Варто зазначити, що під закриття трансферного вікна СК Дніпро -1 підписали португальського захисника Нельсона.

Прогноз на матч 2-2

Минай – Чорноморець

Зустрічаються комади, які змагаються за збереження прописки в еліті українського футболу. На даний момент часу Минай займає 12 місце і 5 балів, а Чорноморець 4 бали і 14 місце. Господарі встигли забити 3 і пропустити 5 голів, а гості 7 забили і 16 пропустили.

Між собою команди не зустрічались у вищому дивізіоні. Поєдинок обіцяє бути захоплюючим, адже Чорноморець намагається будувати відкриту гру з швидкими переходами від оборони до атаки. З мінусів так це відсутність Білошевського у Чорноморця і  Кулиева у Минаї. Господарям варто приділити особливу увагу до Авагімяна та Бугая, а Чорноморцю Вишневського, Багайоко і про «Бога футболу» не варто забувати. Прогноз на матч 1-1

Колос – Маріуполь

Після невиразного старту у відставку подав тренер господарів Костишин. Після чого відставку прийняли а сам тренер залишився у структурі команди. Ковалівці мають гру у запасі і займають 13 місце із 5 балами. Гості на даний момент повні аутсайдери чемпіонату, адже у своїй скарбниці мають 1 заліковий бал і 16 місце. Колос забити зміг 2 голи і простив 9 голів, коли Маріуполь забив 8 і пропустив 15 голів.

Не дивно, що під завершення трансферного вікна господарі підписали форварда Ренана із ПФК Львів за 100 тис.$ На рахунку якого уже є забитий гол у ворота Олександрії.

Маріуполь і далі намагається грати в «оптимістично-позитивний» футбол Маркевича-молодшого і по завершенні поєдинку всі журналісти слухають виправдання відсутності результату через велику кількість 17-ти річних гравців, як правило в основі виходить на більше 1-2 гравців молодше 20 років. Єдиний плюс, що команда викладається на всі 100%. Намагається створювати гольові моменти і дозволяє створювати супернику.

Між собою команди зустрічались 4 рази де 3 перемоги святкували номінальні господарі і 1 гості. Різниця забитих і пропущених м’ячів складає 7-4 на користь Колоса.

У гостей будуть відсутні Мампассі та Маслов через дискваліфікацію. Варто очікувати на появі з перших хвилин новачка Ренана. Прогноз на матч 2-1

Ворскла – Десна

Зустрічаються сусіди по турнірній таблиці і суперники на футбольному полі. Ворскла за 6 турів має у активі 11 балів і 5 місце, коли Десна займає 4 місце і у активі 12 балів. Господарі встигли уже взяти участь у кваліфікації Ліги Конференції і її програти.

Десна до останнього була лідером чемпіонату і йшла без поразок, доки не зустрілась із Динамо, яке нанесло нищівної поразки 0-4. Після цього у механізмі гостей щось зламалось, що принесло ще одну поразку від Вереса 0-4. Ворскла теж останній матч програла, але грала із Зорею і програла 0-1.

Між собою команди зустрічались 8 разів із яких господарі здобули 2 перемоги, гості 3 перемоги і 3 поєдинки завершились у нічию. Різниця забитих і пропущених м’ячів 7-8 на користь Десни.

Під завершення трансферного вікна полтавчани змогли підсилитись. Спочатку до команди перейшов форвард Лукас Ранджел із КуПСу, який вибив нашу команду із Ліги Конференції. Також команда Максимова підписала контракт із півзахисником Венсаном Тіллем. Гравець є братом Олів’є Тілля.

Кожна команда буде ставити за мету перемогти і виправитись за невдалі останні результати.. Сподіваюсь, що на полі з перших хвилин з’явиться Ранджел. Гравці Десни просто змушені рвати все і всіх на полі, щоб змити підсумок двох поразок поспіль, із загальним рахунком 0-8.

Гравцям із Полтави варто приділити увагу до Безбородька, який встиг забити 4 голи, Завійський – 2 голи і 2 гольові передачі, Калитвинцева – 2 голи і 4 паси, Тотовицький – 2 паси. Гравцям Десни варто акцентувати свою увагу  на Олів’є Тілль на рахунку якого 4 паси і 2 голи, Степанюк – 4 голи.

Прогноз на матч 2-1

Верес – Львів

Господарі в останньому матчі знищили Десну із рахунком 4-0. Таким чином, після 6 турів у команди 8 балів і 8 місце у таблиці. При цьому 7 забитих і 7 пропущених м’ячів. У гостей зі Львова ситуація складніша, адже у своєму активі мають 2 бали і 15 місце. ПФК Львів забити зміг 4 і пропустив 12 голів.

Верес і ПФК Львів в УПЛ між собою не зустрічались. У гостей є зміна, яка має внести кардинальні корективи у настрій футболістів і саму гру команди. Безсмертний подав у відставку, на його місце прийшов Олег Дулуб. Тому складно аналізувати і прогнозувати гру команди.

В останні трансферні дні клуб зі Львова зміг продати Ренана до Колоса, із ФК Динамо, на правах оренди, перейшов Сорокін. Гостям варто уважніше грати проти Сергійчука, Немчанінов, Гегедоша. Прогноз на матч 0-0

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты