Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Футболіст, який віддав перевагу тусовкам а не реалізації власного потенціалу

Футболіст, який віддав перевагу тусовкам а не реалізації власного потенціалу

Як повідомляє журналіст «ТаТоТаке» Андрій Сеньків, що 36-ти річний форвард вирішив повісити бутси на гвіздок. Мілевський не однозначний персонаж українського футболу.

Автор — Роналду
4 сентября 2021, 21:15
2
Футболіст, який віддав перевагу тусовкам а не реалізації власного потенціалу

Як повідомляє журналіст «ТаТоТаке» Андрій Сеньків, що 36-ти річний форвард вирішив повісити бутси на гвіздок. Мілевський не однозначний персонаж українського футболу. Однозначно варто зауважити, що це талант від Бога, якому, нажаль, так і не вдалось реалізувати власний потенціал.

Давайте спробуємо поглянути на кар’єру цього футболіста. Чим він зміг запам’ятатись українському вболівальнику?

За весь час футболіст забив 100 голів, що дозволило йому увійти до символічного «Клуб Олега Блохіна».

№1 по важливості і значимості це точно виконаний післяматчевий пенальті у ворота швейцарців в 1/8 Чемпіонату Світу 2006 року. Підійти до м’яча після невдало виконаного пенальті Шевченка і холоднокровно пробити у стилі «паненки» надовго закарбувався у підсвідомості вболівальників.

№2  це голи для вболівальників київського Динамо. Я досі пам’ятаю ту гордість і щастя, коли Артем Мілевський забивав по два голи московському Спартаку. Це були матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів. Тоді два поєдинки завершились із однаковим рахунком 4-1 на користь киян.

№3 це визначний гол для самого форварда, адже він забиває команді, якій сам симпатизує і за матчами якої слідкує. Це Реал Мадрид а гол забиває на домашній арені: "Сантьяго Бернабеу".

Звісно Артем запам’ятався не лише своєю грою на полі, скоріше своїми діями за межами футбольного стадіону. Своїми «подвигами» сам Мілевський не соромиться хизуватись. Навіть зняв біографічний фільм про себе коханого де розповідає:

-                     про секс з відомою телеведучою Тіною Канделакі;

-                     про те, скільки дівчат за ніч було у Артема одночасно;

-                     про те скільки грошей Мілевський "про*бав" (це його власна цитата);

-                     про те, як розбив "Феррарі" та де цей автомобіль зараз.

Апогеєм його витівок у ФК Динамо стала поява у халаті на презентації Олега Блохіна, як головного тренера команди.

У 2019 році гравець відкриває пивну на Позняках під назвою «Миля». За словами Олександра Панкова: «Мілевський - амбасадор закладу та особа бренду «Миля». В майбутньому планує зробити цілу мережу під брендом «Миля», відкривши з такою вивіскою барбершоп, бар і навіть стриптиз-клуб.»

20 липня 2019 року наш герой звернувся до Президента україни Володимира Зеленського: «Володимир Олександрович, добрий вечір! Коли ви грали мене в "Кварталі 95", я на це не ображався. Чи готові ви взяти мене в свою команду радником з розвитку українського футболу? З повагою, Артем Володимирович Мілевський»

При врученні премії «Національна легенда України», яка приурочена до 30-тої річниці Незалежності України форвард попросив вибачення у Олега Блохіна.  «…Ну і від себе хочу вибачитися. У нас були великі непорозуміння. Всі люди роблять помилки. Можливо, я в якійсь мірі робив їх більше. Але сьогодні хочеться зрозуміти і пробачити. Хочеться забути все погане, згадувати тільки моменти перемог і досягнень. Ви - великий футболіст, великий тренер, король футболу. Здоров'я вашій сім'ї і всіх благ», - сказав Мілевський.

Важко не погодитись із коментарем футбольного агента Денніса Лахтера: «Міля — це мій біль. Напевно, він не поїхав до Європи через соціум, не тих друзів вибирав. Думаю, він себе трошки переоцінив. Бог йому дав вагон здоров'я, всі знають, що Міля — на два роки мазаний. У Мілевського була реальна пропозиція від «Порту», ​​це було після чемпіонату світу-2005 U-20 в Голландії.»

Що ж кар’єра футболіста підійшла до свого логічного завершення. За цей час на шляху Артема були злети і падіння, час піднесення і розчарування, інколи вболівальники відчували "іспанський сором". Варто побажати Артему успіхів у підприємницькій діяльності а також веденні власного YouTube-каналі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты