Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольний Роналду/Огляд 3 туру. Без «Бога футболу», який із командою ангелів пропускає цей тур

Огляд 3 туру. Без «Бога футболу», який із командою ангелів пропускає цей тур

Автор — Роналду
9 августа 2021, 21:54
2

Металіст 1925 - Чорноморець 3-2

 Тренер Чорноморця продовжує тасувати склад команди, коли у Металіста 1925 вимальовується стабільний кістяк основи. З перших секунд матчу гості намагаються взяти м'яч під свій контроль. Металіст 1925 навпаки намагається поступово перехоплювати ініціативу і будує позиційні атаки. Завдяки коротким і середнім пасам, господарі створюють гольові моменти біля воріт суперника, при цьому дозволяють гостям проводити швидкісні контратаки, яким бракує цілеспрямованості і точності.

Владислав Бугай забиває перший м'яч Чорноморця у сезоні. Пробивав гравець через себе не дуже сильно, але вдалось швидко завдати влучного удару. Відчувається розслабленість Металіста 1925. Дозволили спокійно зупинити мяч і прийняти рішення, яке призводить до першого голу у сезоні від Чорноморця. На 22 хвилині матчу Батюшин дуже швидко повертає інтригу до поєдинку. Удар з-за меж штрафного майданчика і голкіпер не встигає закрити ближній кут, що призводить до пропущеного м'яча 1-1. Результативна помилка від Кадірі. Однозначно це не центральний захисник.

Матч ближче до кінця першого тайму перетворюється на володіння м'ячем без просування вперед. Кожна з команд боїться пропустити швидку контратаку. Втім це не заважає одеситам на 43 хвилині провести швидку контратаку і Бугай робить дубль. Цей гол став можливим завдяки пасу Михайленка 1-2. Склалось враження, що назріває перша сенсація у 3 турі.

З 60 хвилини гості затиснулись до штрафного майданчика, що призводить до двох швидких пропущених м'ячів. Спочатку на 64 хвилині Голодюк проштовхує м'яч у пусті ворота. Чудовий пас від Фабіньо, при цьому помилився голкіпер Чорноморця. Уже через дві хвилини чергова швидка атака від господарів і автогол, який створив Фабіньо. У свої ворота забиває Дубко – захисник Чорноморця 3-2.

Таке відчуття, що Чорноморець не готовий фізично на весь матч, команда сідає після 60 хвилини. Варто відзначити, що у другому таймі Металіст 1925 повстав немов Фенікс із попелу. Гравець першого тайму однозначно Бугай, у другому таймі ним став Фабіньо. Чорноморець із бубликом у графі очки, але гравцям вдається забити два голи. У команди не все так печально за грою, хоча відсутній результат. За грою справедливою була б нічия, але перемагає сильніший з чим і вітаю Металіст 1925.

Рух - Верес 2-1

Рух під керівництвом нового - старого тренера виступає з мінімальними змінами в основному складі, але грає набагато краще. У футболістів палають очі, вони хочуть пахати на полі і багато що відразу виходить. Стартові хвилини дають зрозуміти, що тепер суперникам буде дуже складно грати проти господарів.

Що випливає у забиті два швидкі голи. Спочатку Борячук замкнув передачу Миска, а потім Климчук влучно пробив з-за меж штрафного майданчика у кут воріт. У період з 7 до 10 хвилини рахунок матчу став 2-0. На користь господарів. Гру можна було завершувати, але у другому таймі вдалось забити гол Вересу. Моменти мали обидві команди, але забити ще нажаль нікому не вдалось.

Як підсумок 2-1, перша перемога господарів, що дає зрозуміти зміна тренера іде команді на користь. Верес навпаки не може знайти свою гру, нажаль силовий і максимально вертикальний футбол результату не приносить. Якщо триватиме так і далі то нас чекатиме ще одна зміна тренера. На цей раз у Вересі.

Шахтар - Олександрія 1-2

Сенсація третього туру однозначно відбулась у Києві, де Шахтар зустрічався із Олександрією. Після поєдинку у кваліфікації ЛЧ, головний тренер Шахтаря вирішив провести ротацію у складі. Що призвело до повного дисбалансу, як у захисті так і при побудові атак. Такого незібраного Шахтаря ще не бачили при новому тренерському штабі Де Дзербі.

Здається, що після цього матчу тренер і його штаб поставлять хрест на ротаціях і будуть грати основною обоймою 15-16 футболістів. Коли попередні суперники вибачали Шахтар за їх обрізки і не реалізовували свої моменти, то Олександрія відразу взялась до справи. Уже на 6 хвилині матчу Цуріков віддавав пас на Третякова який забив гол у ворота Трубіна 0-1. Шахтарю вдалось досить швидко відігратись. Додо віддав на Корнієнка і гравець зрівняв рахунок на 15 хвилині матчу.

Здавалось, що ось господарі переломили гру на свою користь і буде розгром, але гра припіднесла приємний сюрприз для гостей. На 21 хвилині Цуріков віддав пас на Ковальця який забив гол і тим самим встановив остаточний рахунок матчу 1-2. Хоча у другому таймі матч мав вигляд битви гладіаторів де дісталось і Рибалці, який вийшов на заміну і відразу якому розбили голову. У цьому епізоді арбітер мав вилучати гравця Шахтаря і ще двом давати жовті карточки за розмови, але занадто толерантне суддівство у бік Шахтаря цього не зробило, як і не дало жовту тренеру за постійні виходи із технічної зони і крик.

Що ж формула динамічного і агресивного футболу у виконанні нового тренерського штабу Шахтаря дає перший збій і не працює так, як того вимагає тренер. Далі буде дуже цікаво.

СК Дніпро 1 - Маріуполь 2-1

Ігровий день суботи – це неписане правило, що кожен матч має завершуватися із рахунком 2-1. Так відбулось і у цьому матчі. Уже на 14 хвилині матчу рахунок відкрив Довбик 1-0. Через 16 хвилин Довбик віддає гольовий пас на Назаренка, який забиває і робить рахунок 2-0.

У другому таймі Маріуполю вдалось відквитати один гол це Мампассі (захисник Шахтаря) віддав гольовий пас на Вьюнника який на 77 хвилині встановив остаточний рахунок матчу 2-1. Після поєдинку тренер гостей зізнався, що це була найгірша гра у його тренерській кар'єрі. Що дуже дивно, адже тренер у команді другий сезон і досі не може зіграти склад команди, подружити колектив і поставити вірну тактичну стратегію і схему гри.

Скоріше всього незабаром нас чекає тренерська відставка у Маріуполя. Керівництво команди, яке ставить високі турнірні завдання перед тренерським штабом і гравцями не повинно терпіти виправдання і чекати, коли прийде результат. Може бути пізно і команда із Маріуполя вилетить до Першої ліги. СК Дніпро 1 продовжує набирати залікові бали і рухати все вище по турнірній таблиці, при цьому демонструє якісний і сучасний футбол. Чи не основний притиндент на бронзу у цьому сезоні. Чи вистачить СК Дніпро 1 на увесь турнірний шлях? Чи уникне команда спадів? Як буде виглядати у матчах із середняками? Багато запитань на які мають дати відповіді наступні матчі. У цьому сезоні УПЛ дуже непередбачувана, але цим ми і любимо наш футбол.

Зоря - Динамо 1-2

У Динамо на тренерському містку знову відсутній Мірча Луческу, якому не дозволяють повернутись лікарі після хірургічного втручання. Щодо основних складів дуже дивно, що тренерський штаб не награє одного із форвардів Кулача, Шкуріна, Раміреса. Можна припустити, що гравці неготові до офіційних поєдинків, але відсутність взаємодії форвардів із командою може вплинути на результати.

Перша небезпека прийшла з кутового, як і у минулому турі гол забили після кутового. Забив знову захисник, цього разу Сирота. Зоря втратила Булецу, через контрактні умови оренди. Матч видався динамічний і яскравий. Були моменти в обох командах, але реалізація підводила.

Незрозуміло, чому команди не реалізовують пенальті? У першому випадку Шевченко був на висоті у другому пенальті Бущану допомогла стійка. Втім голи ще були, спочатку: на 80 хвилині гол забив Буяльський. Уже на 90 хвилині гол престижу забила Зоря. Овус забиває у другому поспіль матчі, що не може не радувати. До кінця трансферного вікна Зорі варто підсилити захисну ланку і збільшити конкуренцію у середній лінії (опорна зона). Динамо вітаю з перемогою, але гру треба підтягувати скоро груповий етап ЛЧ.

Ворскла - Львів 4-1

Після цього матчу постає декілька риторичних запитань. Чому Ворскла так не грала у кваліфікації Ліги Конференції? Чому кваліфікація стартує так рано, що наші команди не встигають набрати форму? Ворскла досить упевнено розгромила ФК Львів. Голи Кане, Тіль та дубль Степанюка цьому підтвердження. Радує, що команда нарешті нащупує свою гру. Комбінаційний і якісний футбол радує душу, але як жаль що команда вилетіла із єврокубків. Гравець матчу Тіль і Степанюк. Ще один мінус це трансляція українських мовників в один час декілька матчів. Тому складно аналізувати гру яку не дивився. Вітаю Ворсклу з перемогою.

 Десна - Інгулець 2-0

Завершував 3 тур матч Десни проти Інгульця. Поєдинок був цікавий, але мав завершитись нічією. Варто констатувати факт, що Інгульця не вистачає на увесь матч. Вкінці поєдинку гості втратили концентрацію за що отримали швидкий дубль від Безборотько. На 86 хвтлині Безборотько замкнув навіс від Калітвенцева, а уже на 91 хвилині рахунок матчу став 2-0. Вітаю Десну із перемогою, бажаю команді продовжувати у тому ж дусі. У Інгульця все печально. Складається враження, що гості потрапляють у психологічну і емоційну яму. Чи зможе тренерський штаб знайти вихід із ситуації, яка склалась?

Матч Колос - Минай перенесено через участь Ковалівців у кваліфікації Ліги Конференції

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты