Tribuna/Футбол/Блоги/Анабіоз/10 тренерів, які за останні одинадцять років у свій перший сезон роботи у команді виводили її у фінал ЛЧ

10 тренерів, які за останні одинадцять років у свій перший сезон роботи у команді виводили її у фінал ЛЧ

Минулої середи Зінедін Зідан у перший свій сезон роботи з мадридським «Реалом» вийшов у фінал ЛЧ. Блог «Мої думки про футбол» пропонує згадати, які ще тренери у свій перший сезон роботи у команді досягли подібного успіху за останні 11 років.

Блог — Анабіоз
Автор — Sacha79
7 мая 2016, 13:57
2
10 тренерів, які за останні одинадцять років у свій перший сезон роботи у команді виводили її у фінал ЛЧ

Минулої середи Зінедін Зідан у перший свій сезон роботи з мадридським "Реалом" вийшов у фінал ЛЧ. Блог "Мої думки про футбол" пропонує згадати, які ще тренери у свій перший сезон роботи у команді досягли подібного успіху за останні 11 років.

10. Рафаель Бенітес - "Ліверпуль" (2005р.)

Після успішних трьох сезонів у "Валенсії", де Рафа двічі тріумфував у Прімері та виграв Кубок УЄФА. Він стає керманичам "мерсисайдців". У легендарному стамбульському фіналі програючи 3-0, після першого тайму "Ліверпуль" у другому зробив справжне диво. Ми не знаємо, що Бенітес говорив гравцям у роздягальні, але це подіяло. Перший сезон Бенітиса у "Ліверпулі", і виграно Лігу чемпіонів.

9. Авраам Грант - "Челсі" (2008р.)

У 2007 році Грант змінив на посту "Челсі" Жозе Моурінью. І в перший сезон дійшов до фіналу. Можливо, все закінчилося б для Аврама чудово. Та у серії післяматчевих пеналті Джон Террі підскользнувся, і титул виборов інший англійський клуб "Манчестер Юнайтед".

8. Хосеп Грвардіола - "Барселона" (2009р.)

 

Дебютний сезон для Гвардіоли на посту "Барселони" вийшов дуже успішним. Здобуто требл: Прімера, Кубок Іспанії і, звісно, виграно Лігу чемпіонів.

7. Луї ван Гал - "Баварія" (2010р.)

Луї у перший рік роботи виграв з "Баварією" золотий дубль: чемпіонство та Кубок Німеччини. Міг бути, і требл та у фіналі ЛЧ програв міланському "Інтеру".

6. Юпп Хайнкес - "Баварія" (2012р.)

Юпп змінив на посту "Баварії" ван Галя, і в перший сезон програв домашній фінал лондонському "Челсі". Та через рік він здобув требл разом з мюнхенцями.

5. Роберто ді Маттео - "Челсі" (2012р.)

Ді Маттео був помічником головного тренера "Челсі" Андре Віллаша-Боаша. Та 4 березня 2012 року Андре звільнили, Роберто став в.о. головного тренера команди. Потім приставку в.о. зняли, і Ді Маттео виграв з командою Кубок Англії та Лігу чемпіонів.

4. Карло Анчелотті - "Реал" (2014р.)

Італійський спеціаліст здобув історичну "Десіму", для "королівського" клубу вже у перший сезон роботи на посту головного тренера. Вболівальники "вершкових" завжди будуть вдячні Карло Анчелотті за історичний тріумф.

3. Массіміліано Аллегрі - "Ювентус" (2015р.)

Призначення Аллегрі вболівальники "Старої синьойри" сприйняли досить скептично. Та, коли у кінці сезону "Ювентусу" не вистачило одного кроку до требла, всі були у захваті від Массіміліано.

2. Луїс Енріке - "Барселона" (2015р.)

Луїс спочатку не зміг знайти спільної мови з лідерами "Барселон". Та після матчу проти "Реал Сосьєдаду" в якому каталонці програли 1-0. Відбулася серйозна розмова з лідером команди Ліонелем Мессі. Сторони виклали один-одноиу свої претензії, і дійшли згоди. І команда заграла, як єдиний механізм. Тріо MSN знищувало все на своєму шляху. І в кінці заслужена нагорода - требл.

1. Зінедін Зідан - "Реал" (2016р.)

 

Зідан посеред сезону очолив команду. І гравці повірили колишньому зірковому футболісту, і тепер до здобуття одинадятого Кубку Чемпіонів залишився один крок.

Підписуйтесь на мій блог, далі буде ще цікавіше.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты